Gec dollenme olabilir mi ? Bi daha ne zaman test yaptirayim 😢

geö döllenme olabikir mi? Ne zaman yumurtladınız
Ovulasyon kullanmadim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adet baslangicjjndan 16 gunde dahil bu zamana kadar devam ettik degwrlendirmwye ay yazamiyorum ellerim titriyo yikildim resmen

Ovulasyon kullanmadim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adet baslangicjjndan 16 gunde dahil bu zamana kadar devam ettik degwrlendirmwye ay yazamiyorum ellerim titriyo yikildim resmen
Ya üzülme nolursun, olanda 1 hayır varsa olmayandan 1000 hayır var demişler. Bak burda hepimiz üzülüyoruz, her ay bekliyoruz. Biz de seninle aynı dırumdayız. Adet gelene kadar da kesin değil hiç bi şey

Ya üzülme nolursun, olanda 1 hayır varsa olmayandan 1000 hayır var demişler. Bak burda hepimiz üzülüyoruz, her ay bekliyoruz. Biz de seninle aynı dırumdayız. Adet gelene kadar da kesin değil hiç bi şey
Boyle olup yukselen var mi ki gec dollendiyse olaboilir dimi sonucta bilmiyorum ne zaman yumurtladim s tresten de yumurtlama gecmis olabilir

Boyle olup yukselen var mi ki gec dollendiyse olaboilir dimi sonucta bilmiyorum ne zaman yumurtladim s tresten de yumurtlama gecmis olabilir
Geç döllenmeyse mesela geçen hafta yumurtladın mesela o zaman şimdi cıkmaz. Belirtilerin var mı

Geç döllenmeyse mesela geçen hafta yumurtladın mesela o zaman şimdi cıkmaz. Belirtilerin var mı
Gogsumun kahverengi kismi yuvarlak bolum bi limondan biraz biyuk genisledi yayildi sadece sol kasik agrim var gaz sorunum var bir kac gundur artti akinti islaklik gibi oluyo sol kasigimda pit pit atar gibi bazen igne gibi . Gogsumde de sizlama mevcut

İnşallah en hayırlı zamanda evladına kavuşursun

Olabilir neden olmasın 40 gün geçince sonra hamile olduğunu öğrenen var bence sabır et ve bekle
ilk degerlendirmenin ustunden 8 gun gecti diger gunler de degerlendirildi tabi ama erken gebelik testi yaptm meraktan negatif bun1 2 haftalik 2 3 haftalik 4 haftalik erken gebelik testi varya ondan yaptim bide testimde bosa gitti sizce cikmammasi normalmi

Geç yumurtlamis olabilirsin o nedenle adet tarihin uzamış olabilir. Değerin yükselebilir stres yapmayın akışına bırakın adet olmadığın sürece umut var inşallah hamilesindir

7,10 gün daha bekle sonra test yap canım benim inşallah bebeğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…