Ovulasyon kullanmadim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adet baslangicjjndan 16 gunde dahil bu zamana kadar devam ettik degwrlendirmwye ay yazamiyorum ellerim titriyo yikildim resmengeö döllenme olabikir mi? Ne zaman yumurtladınız
Bekle daha yaa üzme kendini daha yavaş yavaş çıkar belkiyikildim resmennn
16.gun ve devaminda iliskki olduOvulasyon kullanmadim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adet baslangicjjndan 16 gunde dahil bu zamana kadar devam ettik degwrlendirmwye ay yazamiyorum ellerim titriyo yikildim resmen
of yemin ederim ortaligi dagitasim varrrBekle daha yaa üzme kendini daha yavaş yavaş çıkar belki
Ya üzülme nolursun, olanda 1 hayır varsa olmayandan 1000 hayır var demişler. Bak burda hepimiz üzülüyoruz, her ay bekliyoruz. Biz de seninle aynı dırumdayız. Adet gelene kadar da kesin değil hiç bi şeyOvulasyon kullanmadim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adet baslangicjjndan 16 gunde dahil bu zamana kadar devam ettik degwrlendirmwye ay yazamiyorum ellerim titriyo yikildim resmen
Boyle olup yukselen var mi ki gec dollendiyse olaboilir dimi sonucta bilmiyorum ne zaman yumurtladim s tresten de yumurtlama gecmis olabilirYa üzülme nolursun, olanda 1 hayır varsa olmayandan 1000 hayır var demişler. Bak burda hepimiz üzülüyoruz, her ay bekliyoruz. Biz de seninle aynı dırumdayız. Adet gelene kadar da kesin değil hiç bi şey
Daha regl olmadın zaten 1 hafta sonra test deniyorof yemin ederim ortaligi dagitasim varrr
Daha regl olmadın zaten 1 hafta sonra test deniyor
Geç döllenmeyse mesela geçen hafta yumurtladın mesela o zaman şimdi cıkmaz. Belirtilerin var mıBoyle olup yukselen var mi ki gec dollendiyse olaboilir dimi sonucta bilmiyorum ne zaman yumurtladim s tresten de yumurtlama gecmis olabilir
Gogsumun kahverengi kismi yuvarlak bolum bi limondan biraz biyuk genisledi yayildi sadece sol kasik agrim var gaz sorunum var bir kac gundur artti akinti islaklik gibi oluyo sol kasigimda pit pit atar gibi bazen igne gibi . Gogsumde de sizlama mevcutGeç döllenmeyse mesela geçen hafta yumurtladın mesela o zaman şimdi cıkmaz. Belirtilerin var mı
İnşallah en hayırlı zamanda evladına kavuşursunGogsumun kahverengi kismi yuvarlak bolum bi limondan biraz biyuk genisledi yayildi sadece sol kasik agrim var gaz sorunum var bir kac gundur artti akinti islaklik gibi oluyo sol kasigimda pit pit atar gibi bazen igne gibi . Gogsumde de sizlama mevcut
Tesekkur ederim sagolun heepiniz gercekten cok kotu oluyo insan beklicwm bakalimİnşallah en hayırlı zamanda evladına kavuşursun
Güzel haberleri bizle de paylaşTesekkur ederim sagolun heepiniz gercekten cok kotu oluyo insan beklicwm bakalim
Olabilir neden olmasın 40 gün geçince sonra hamile olduğunu öğrenen var bence sabır et ve bekleEvet yeni evliyimGec dollenmis olabilir mi ? 16 dan sonra bu gune kadar hep degerlendirdik
TabikiGüzel haberleri bizle de paylaş
gebelik testleri var evde regl olmszsam yapicsm bi kac gun daha gecsindeOlabilir neden olmasın 40 gün geçince sonra hamile olduğunu öğrenen var bence sabır et ve bekle
ilk degerlendirmenin ustunden 8 gun gecti diger gunler de degerlendirildi tabi ama erken gebelik testi yaptm meraktan negatif bun1 2 haftalik 2 3 haftalik 4 haftalik erken gebelik testi varya ondan yaptim bide testimde bosa gitti sizce cikmammasi normalmiOlabilir neden olmasın 40 gün geçince sonra hamile olduğunu öğrenen var bence sabır et ve bekle
7,10 gün daha bekle sonra test yap canım benim inşallah bebeğin seninledir.ilk degerlendirmenin ustunden 8 gun gecti diger gunler de degerlendirildi tabi ama erken gebelik testi yaptm meraktan negatif bun1 2 haftalik 2 3 haftalik 4 haftalik erken gebelik testi varya ondan yaptim bide testimde bosa gitti sizce cikmammasi normalmi
Canım benim başka postta konuştuk ben 3 gün kala yaptım negatifti belki geç döllenmedir azıcık daha sabret bu ay da olmazsa ovulasyon al ben ovulasyonla yumurtlama haftasını buldum ve çok şükür hemen tuttu seçenek çok önümüzdeBeklicem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?