Teşekkür ederim çok stresliyim valla adet olacak gibiyim ama değişik ağrılarım var adet ağrısından farklı gibi siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzuAnlattığına göre hamilesin canım byük ihtimal benimde başımdan geçti bana benziyor belirtilerin.. inşAllah Rabbim gönlüne göre verir sağlıklıca hayırlısıyla hiç stres yapma herşeye hazırlıklı ol belkide pskolojik etlenlerdir. Haber et mutlaka
Allah yardımcın olsun kuzum her şer de bir hayır vardır üzme kendini kurban olurum Rabbim tez zamanda anne olmak isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ♥Rica ederim gönül isterki sana daha fazla uardımcı olayım ama Bende pco vardı.. bende o ay için dediğim ilaçtan ve başka bi ilaç ve bitkisel kür yapmıştım.. adetim 10 gün geçti ve ben herzamanki gibi geçikiyodur diye önemsemedim pskolojkte olabilirdi bekliyodum o ay çünkü neyse sonra planladığım için senin anlattığın gibi değişimlerim oldu bende kan verdim 490 çıktı hatta ikiz bile olabilir falan demişlerdi gayet iyidi yükselmeler kese bebek ama sonrası malum devam etmedi 5+6. Haftada öldü bebeğim karnımda 7+3. Haftada ilaçla düşük ardından kürtaj oldum ve bu olay olalı 3 gün oluyo lekelenmede 5 gün hastanede falan yatmıştım korumak amaçlı ozamn kaybettim işte Rabbim'e bıraktım zamanım dolsun bida deneyeceğiz inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız.. ve çok takıntı yapıp uğraştım tavsiyem stres yapma biliyorum kolay değil ama Rabbim nasıl nasip ederse öyle oluyo ne yaparsan yap ha tedbiri al takdiri Allah'a bırak orası ayrı ama eğer kısmeti varsa geliyor yoksa nafile.
Belirtileriniz neydi acaba?Ben ilk hamileligimde 14cu gün testte çok silik çıkmıştı. Geç döllenme olmuş. Şimdi kızım 3 yaşında. Herşey olabilir adet olana kadar umut var bence
Amin inşAllahh balım öyle tabi Rabbim bida yaşatmasın..Allah yardımcın olsun kuzum her şer de bir hayır vardır üzme kendini kurban olurum Rabbim tez zamanda anne olmak isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ♥
Ecmain gülüm yaşınız kaç bu arada ben tatlı tatlı hitaplar da bulunuyorum amaAmin inşAllahh balım öyle tabi Rabbim bida yaşatmasın..
Skıntı yok kuzum 25Ecmain gülüm yaşınız kaç bu arada ben tatlı tatlı hitaplar da bulunuyorum ama
Hiçbir belirtim yoktu. Teste çıktıktan sonra belirtilerin başladı.Belirtileriniz neydi acaba?
Bende 22 yaşındayım olsun kötü şeyler değil sonuçta ama büyük biri bizim için önemli saygı gösteririzSkıntı yok kuzum 25
Benim belimin ortası sol kasığım bacaklarım ağrıyor çok halsizim üşüyorum bugün de omuzlarım dan sırtıma vuran bir ağrı var nedir bilmiyorumHiçbir belirtim yoktu. Teste çıktıktan sonra belirtilerin başladı.
Evet katılıyorum bende sana öyle olması lazım tabiki ama samimi hissettiğinle sınırında güzel sohbetler yapabilirsin diye düşünüyorum sevdim düşünceni Rabbim yolunu açık eylesin..Bende 22 yaşındayım olsun kötü şeyler değil sonuçta ama büyük biri bizim için önemli saygı gösteririz
Aynı benBenim belimin ortası sol kasığım bacaklarım ağrıyor çok halsizim üşüyorum bugün de omuzlarım dan sırtıma vuran bir ağrı var nedir bilmiyorum
Bu tarz belirtiler şu anki hamileligimde vardı. Adet olcak gibi karın ve bel ağrım vardı. Birde ufak bir koku hassasiyeti. Ama bu hamileliğim geç döllenme değilBenim belimin ortası sol kasığım bacaklarım ağrıyor çok halsizim üşüyorum bugün de omuzlarım dan sırtıma vuran bir ağrı var nedir bilmiyorum
Teşekkür ederimEvet katılıyorum bende sana öyle olması lazım tabiki ama samimi hissettiğinle sınırında güzel sohbetler yapabilirsin diye düşünüyorum sevdim düşünceni Rabbim yolunu açık eylesin..
8gunmu gecti sizundeTeşekkür ederim çok stresliyim valla adet olacak gibiyim ama değişik ağrılarım var adet ağrısından farklı gibi siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?