Ben klomen kullanmiyorum bitane kullandigim icin var onuda 7 8 aydr kullaniyorum duzenliydi fakat ilk defa bu ay 5gun gecikti kabizlik var biraz bide akintilaarim hala devam ediyo
Ben klomen kullanmiyorum bitane kullandigim icin var onuda 7 8 aydr kullaniyorum duzenliydi fakat ilk defa bu ay 5gun gecikti kabizlik var biraz bide akintilaarim hala devam ediyo
Valla kuzum bende bilmiyorum ki ilaçlar hormonları etkiliyormuş galiba ondan da adet düzensizliği oluyor diyorlar bende klomen de öyle oldum 9 gün gecikti ve adetmin rengi de değişti temiz parlak kırmızı oldu ama inşallah hamilesindir♥
ben bir çocuk sahibiyim çocuğumdan sonra 4 defa kimyasal gebelik yaşadım ah o anlar resmen kabus test pozitif kan sonucu pozitif hoop her şey iyi giderken adet ol değerler düş. derken bu ay hipertiroitim tavan yapmış zaten 29 ile 35 gün arasında gunleri net olmayan bir adet döngüsü yaşıyorum 1 hafta önce kan verdim negatif çıktı sonuç adetim 11 gün gecikti ama sebep gebelik değil olsaydı çıkardı geçen hafta diye düşünüyorum bi yandanda olmayınca yine aklım karışıyor bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler insallah oluverir ama