Ya bence yap gecikme var zatenEvde bi kaset test var akşam onu bi yapsam yarın da sabahtan yapıp yine negatif çıkarsa daha da düşündüm adet söktürücü bitkisel bsyler içerim
Valla Bi kız yapmış gecikmesi 5 günde pozitif çıkmış ama var mı yok mu bilinmiyor tabi neyse bakalm ben Bi yapayım bugunYa bence yap gecikme var zaten
Haberdar et mutlaka. Bende de test yok bugün olmazsam yarın alıp yaparım dedmValla Bi kız yapmış gecikmesi 5 günde pozitif çıkmış ama var mı yok mu bilinmiyor tabi neyse bakalm ben Bi yapayım bugun
En iyisi.Haberdar et mutlaka. Bende de test yok bugün olmazsam yarın alıp yaparım dedm
MerveEn iyisi.
İnşallah olmazsın bu arada isim neydi? :)
Ben elendim malesef hasta oldum çok üzüldümEn iyisi.
İnşallah olmazsın bu arada isim neydi? :)
Üzülme canım sağlık olsun herşeyde vardır Bi hayır üzülme nlurBen elendim malesef hasta oldum çok üzüldüm
İstemsiz ağlamaya basladm ne bileyim çok isteyip çok düşününce sonucu daha yıkıcı oluyor. Hayırlısı.Üzülme canım sağlık olsun herşeyde vardır Bi hayır üzülme nlur
İnşaallah sen güzel haberler alırsın yaz mutlakaÜzülme canım sağlık olsun herşeyde vardır Bi hayır üzülme nlur
Herşeyde vardır Bi hayır canım benim ağlayıp kendini harap etme rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallahİstemsiz ağlamaya basladm ne bileyim çok isteyip çok düşününce sonucu daha yıkıcı oluyor. Hayırlısı.
Amin inşaallahHerşeyde vardır Bi hayır canım benim ağlayıp kendini harap etme rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Yazarım mutlaka eve gideyim de akşam yaparımİnşaallah sen güzel haberler alırsın yaz mutlaka
Bekliyorum canımYazarım mutlaka eve gideyim de akşam yaparım
Negatif canım ben artık olmadığını düşünüyorumBekliyorum canım
Ya hayırlısı canım gecikme olunca vardır diye dusundum bekle bakalım biraz dahaNegatif canım ben artık olmadığını düşünüyorum
Bekliyoruz bakalom napalımYa hayırlısı canım gecikme olunca vardır diye dusundum bekle bakalım biraz daha
Son durum ne canımBekliyoruz bakalom napalım
Ne gelen var ne gidenSon durum ne canım
Yaa meraklandim bendeNe gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?