Benim geç döllenmeMerhaba arkadaşlar.
Ben geçen ay 7ekim de regl oldum regl hemen hemen 5 gün sürer. ve regl döngüm 29 gün.
Programa göre 22 Ekim yumurtlama günümdü 23 ekimde de eşimle birlikte oldum yine programa göre 23ekim de hamilelik ihtimali orta diyordu.
Sonra da zaten düşük ihtimallerde birliktelik oldu.
Şimdi benim regl 2gün gecikti normalde hiç Gecikmez.
Bugün Kaset test yaptım negatif çıktı
Acaba geç döllenme olduysa regl kaç gün gecikiyor bilen var mı?
Valla herkes merak içindeYaa meraklandim bende
Aaa sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim geç döllenmeprograma göre 2 hafta geciktim pozitif oldu.
İşte 2 haftalık gecikme olduğu gün pozitif oldu ondan öncesi kanda da idrarda da negatifti. Rahme yerleşmeden kanda da idrarda da pozitif görülmez.Aaa sağlıkla kucağınıza alın inşallahkaset testte ne zaman çıktıı pekiiii?
Hayırlı olsun İnşAllahİşte 2 haftalık gecikme olduğu gün pozitif oldu ondan öncesi kanda da idrarda da negatifti. Rahme yerleşmeden kanda da idrarda da pozitif görülmez.
Ozmn bende 10 gün gecikince doktora gideyim direkt gelmezseİşte 2 haftalık gecikme olduğu gün pozitif oldu ondan öncesi kanda da idrarda da negatifti. Rahme yerleşmeden kanda da idrarda da pozitif görülmez.
Ben yine negatif dün yapmıştım. Ama herkes 10 gün geçsin falan diyor bilmiyorum
Bakalım inşallah bugün 5. Gün olucak gecikme en kötü yarın kan vereyim ona göre bsyler kullanıyım da gelsinadetlerin düzenliyse geç döllenme çook düşük ihtimal. zaten yumurtlamadan 14gün sonra döllenme olmazsa regl geliyo hep. bu yüzden sizde geçerli olmaz. düzensiz olsaydı bir ihtimal derdim. birde adet 2gün geçmiş o vakte net bi şekilde testte çıkardı. çevresel faktorlerden dolayı sıradan bi gecikmedir stres yapmayın bence
kan versenizde negatif çıkar üzgünüm. içiniz rahat etsin verin sonrasında drdan söktürücü isteyin bence 5gün az değil çünküBakalım inşallah bugün 5. Gün olucak gecikme en kötü yarın kan vereyim ona göre bsyler kullanıyım da gelsin
Evet ben aslında ısrarla yok diyorum ama herkes bekle diyor. Yukarıda bir arkadaşında aynı şekilde olmuş olması da kafamı karıştırdıkan versenizde negatif çıkar üzgünüm. içiniz rahat etsin verin sonrasında drdan söktürücü isteyin bence 5gün az değil çünkü
Siz bilgi sahibimisiniz acaba bu konularda benim bikaç sorum var daadetlerin düzenliyse geç döllenme çook düşük ihtimal. zaten yumurtlamadan 14gün sonra döllenme olmazsa regl geliyo hep. bu yüzden sizde geçerli olmaz. düzensiz olsaydı bir ihtimal derdim. birde adet 2gün geçmiş o vakte net bi şekilde testte çıkardı. çevresel faktorlerden dolayı sıradan bi gecikmedir stres yapmayın bence
pek değil ama pcos yüzünden bazı konuları çook araştırdıgım için kendimce bildigim şeyler var yardımcı olabilirsem ne mutlu :)Siz bilgi sahibimisiniz acaba bu konularda benim bikaç sorum var da
Canım sen bugün de test yaptın mı?Siz bilgi sahibimisiniz acaba bu konularda benim bikaç sorum var da
Yaptım canım ama bozuldu sonradan ilk bi silik çizgi gördüm sonra bozulmuş bi işim vardı 1 saat içinde bu hale gelmiş psikolojimi bozdu bu belirsizlik başkada test yoktu yarın alıp yeniden yapcam yaaCanım sen bugün de test yaptın mı?
Bence yarın direkt kan testi ver:)Yaptım canım ama bozuldu sonradan ilk bi silik çizgi gördüm sonra bozulmuş bi işim vardı 1 saat içinde bu hale gelmiş psikolojimi bozdu bu belirsizlik başkada test yoktu yarın alıp yeniden yapcam yaakanamam yok ama ben resmen adet olur gibi ağrı cekiyorum aşırı
Tabi düzenliydi, amin inşallahHayırlı olsun İnşAllahRegli dönemleriniz düzenli miydi hep
Gecikmem bugün 7. Gün kan verdim negatif çıktı 2.30İşte 2 haftalık gecikme olduğu gün pozitif oldu ondan öncesi kanda da idrarda da negatifti. Rahme yerleşmeden kanda da idrarda da pozitif görülmez.
Ben kan testi verdim negatif çıktı sen naptın canım? :)Amin İnşAllah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?