Geç döllenme olabilir mi?

Benim geç döllenme programa göre 2 hafta geciktim pozitif oldu.

adetlerin düzenliyse geç döllenme çook düşük ihtimal. zaten yumurtlamadan 14gün sonra döllenme olmazsa regl geliyo hep. bu yüzden sizde geçerli olmaz. düzensiz olsaydı bir ihtimal derdim. birde adet 2gün geçmiş o vakte net bi şekilde testte çıkardı. çevresel faktorlerden dolayı sıradan bi gecikmedir stres yapmayın bence

Bakalım inşallah bugün 5. Gün olucak gecikme en kötü yarın kan vereyim ona göre bsyler kullanıyım da gelsin

Bakalım inşallah bugün 5. Gün olucak gecikme en kötü yarın kan vereyim ona göre bsyler kullanıyım da gelsin
kan versenizde negatif çıkar üzgünüm. içiniz rahat etsin verin sonrasında drdan söktürücü isteyin bence 5gün az değil çünkü

kan versenizde negatif çıkar üzgünüm. içiniz rahat etsin verin sonrasında drdan söktürücü isteyin bence 5gün az değil çünkü
Evet ben aslında ısrarla yok diyorum ama herkes bekle diyor. Yukarıda bir arkadaşında aynı şekilde olmuş olması da kafamı karıştırdı

Siz bilgi sahibimisiniz acaba bu konularda benim bikaç sorum var da

Canım sen bugün de test yaptın mı?
Yaptım canım ama bozuldu sonradan ilk bi silik çizgi gördüm sonra bozulmuş bi işim vardı 1 saat içinde bu hale gelmiş psikolojimi bozdu bu belirsizlik başkada test yoktu yarın alıp yeniden yapcam yaa kanamam yok ama ben resmen adet olur gibi ağrı cekiyorum aşırı

Eklentiler

• C9589F18-AEEE-49B5-B51B-C60D65ACBB34.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 8F10F904-0C8C-40BE-AB72-267226F19C5D.webp
    123,7 KB · Görüntüleme: 71
  • CC0C2CD5-AE96-4073-A4AF-49A49D6B57D8.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 64
Bence yarın direkt kan testi ver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…