Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudugum yorumlara göre geç döllenme ile 20 gün sonunda bile öğrenen varmış. Bende hala beklemedeyim adet olmadım.Merhaba, ben 23 günde bir regl oluyorum. Her ay aynı gün olmuyorum. 21-22-23 değişiyor bu döngü arasında. Şuan 29. Gündeyim 9 gün gecikme diyor hala olmadım. Dün yumurta akı gibi akıntım geldi sümüksü ama kahverengi bir akıntı. Geç döllenme bu kadar uzar mı?
Siz kaçıncı gününüzdesiniz?Okudugum yorumlara göre geç döllenme ile 20 gün sonunda bile öğrenen varmış. Bende hala beklemedeyim adet olmadım.
en son 8 aralıkda adet oldum. 38 de adet olmam lazımdı. Şu an 10 günlük bir gecikme var. Test yaptım negatif şu anSiz kaçıncı gününüzdesiniz?
İnşallah güzel haberi alırızen son 8 aralıkda adet oldum. 38 de adet olmam lazımdı. Şu an 10 günlük bir gecikme var. Test yaptım negatif şu an
Hayırlısı bakalım inşallah çok umutlanmamaya çalışıyorum :)İnşallah güzel haberi alırız![]()
Bende aynı şekildeHayırlısı bakalım inşallah çok umutlanmamaya çalışıyorum :)
Merhaba adet oldunuz muHayırlısı bakalım inşallah çok umutlanmamaya çalışıyorum :)
Canım bir haber varmı sende gebelik geç döllenme çıktımı bilgi verirsenizUmarım sizdende güzel haberler alırız. Pcos hamileliğe engel değil em hayırlı zamanda olacağına inanıyorum
Hayır canım ya adet oldum kısmet degilmis inanıyorum ki Allah en hayırlı zamanda nasip edecekCanım bir haber varmı sende gebelik geç döllenme çıktımı bilgi verirseniz
AminnnHayır canım ya adet oldum kısmet degilmis inanıyorum ki Allah en hayırlı zamanda nasip edecek![]()
Merhaba benimde reglm sizinki gibi 22 23 24 değişiyor her ay yumurtlama gününüzü nasıl anliorsunuz ben bu ay ovulasyon tesyi almıştım oda çok maliyetli bidahaki ay almayı dusunmuyorumMerhaba, ben 23 günde bir regl oluyorum. Her ay aynı gün olmuyorum. 21-22-23 değişiyor bu döngü arasında. Şuan 29. Gündeyim 9 gün gecikme diyor hala olmadım. Dün yumurta akı gibi akıntım geldi sümüksü ama kahverengi bir akıntı. Geç döllenme bu kadar uzar mı?
Merhaba adet ol
Merhaba adet oldunuz mu
Evet c.tesi oldum :)Merhaba adet oldunuz mu