Geç döllenme olabilir mi

Bugün hasta oldum yokmuş olsun ya şüpheden kurtuldum en azından zaten planlı değildi

merhaba kızlar ben nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim o günden beri adetim düzensiz sat 28 haziran ve yumurtlamam geç oluyor 19. Ve 21. Günleri oluyodu bu ay adetim 1 ağustosta olması lazım dı gecikmeli şekilde adet olmadım 5 ağustos kan verdim 1.20 çıktı sizde tekrar etmelimiyim geç döllenme olabilirmi

Bazen oluyor hormonsal mevsimsel nedenlerden birde prolaktine baktirin yükselince adet gecikmesi yapıyor.

Merhaba, pco var bende. Bugün 49. Gün son adetten bu yana. Son 3-4 ay daha düzenliydi. Kan veriyorum negatif. Son konu açmıştım orada detayları var. Bir sürü belirtim var. Akıntılar için psikolojik olamaz hasta olacağım sandım çünkü oralarda. Kafam çok karıştı. Eşim de üzüldü. Ama hala kabullenemiyorum. Yaşadıklarım ne öyleyse.

4 Temmuz'da kist ameliyatı oldum tek tüpğm ve yumurtalığım alındı.. Ameliyattan birkaç gın sonra adet oldum 10 suruyır adetim 25 gün so ra tekrar adet oldum ayın 8 de ama bu ay adet olamagım kan verdim<2.0 çıktı bıgun dr. Gıttım geç yumurtlamışsın dedi sizce hamile olabilirmiyim bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…