Umarım sağlıkla hamilesindirMerhaba, 3 gün hafif kanamam oldu bugün de doktora gittim ancak henüz kan sonuçlarım çıkmadı ama ben olmadığımı düşünüyorum
Kırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemenMerhaba, bugün doktora gittim ancak bir şey söylemedi kan verdim ama çıkmadı bende bekliyorum, 3 gün hafif kanamam oldu bu arada hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama
Beta 3,5 çıkmış doktorum da 1 hafta sonra tekrar ver negatifse kimyasal da olabilir dediUmarım sağlıkla hamilesindir
Evet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorumKırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemen
Çok üzüldüm inşallah yükselir Allah kucağınızi boş bırakmasınEvet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorum
Ya maşallah benim de kızlarım var birde oğlum olurmuki diye ümitleniyorum.Erkek oldu
Hayırlı olsun canım. Ben de çocuk derdine dusmusum mutlu değilim çocukla mutlu olurum dıye kendımı avutuyorum
Allahın izni ile olur inşallahYa maşallah benim de kızlarım var birde oğlum olurmuki diye ümitleniyorum.
İnşallahAllahın izni ile olur inşallah
Sizin bebeğiniz 1.5 yasinda dediniz erken degilmi 2.bebek içinAllahın izni ile olur inşallah
Ya bende pcos var tekrar tedavı surece uzar dıye nasıp bebegım için istiyorum ama buna da o kadar hazır degılım dogrusuSizin bebeğiniz 1.5 yasinda dediniz erken degilmi 2.bebek için
Anladim canım Rabbım gönlüne göre versin inşallahYa bende pcos var tekrar tedavı surece uzar dıye nasıp bebegım için istiyorum ama buna da o kadar hazır degılım dogrusu
Allah razı olsun kardeşimAnladim canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah
Merhabalar sonucunuz ne oldu insallah sağlıklı gebeliktirEvet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorum
Merhaba durumunuz nedir hamile misinizEvet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorum
Hayır aşkımKızlar benim de gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün kan verdim onda da negatif hala umut var mı sizce
O zaman hala zaman var demektirHayır aşkım
Olsa mutlaka çıkar dı kanda ama bekle bakalım biraz daha 2 3 gün sonra adet olmassan tekrar ver normal de 10. Gün gecikmende kan verilmesi ve test yapılması öneriliyor
Ayn öyle saten bugün 6. Gün gecikmen miş Ağustos un 2 si yada 3 ü gibi tekrarla adet olmassan eğer bana da haber et olurmu inşallah güzel sonuçlar alırsın birde test i predictor erken gebelik testi ile yap o zaman kesin sonuç alırsınO zaman hala zaman var demektir
Ben gebeliğimi predictor ile öğrendim onun için önerdim ama bilindik bir marka saten yani biz erken gebelik testi dediğimiz de ilk onu veriyorlar bize tabi eczaneden eczane ye değişiyor dün 5. Gün gecikmen erken aşkım ya 10. Gün gecikmen de test yap cikmaz da tekrar kan ver oda negatif çıkarsa o zaman yokmuş dersinKanı dün vermiştim bugün de bel ağrılarım başladı tabiki haber veririm predictor u çok duydum ama eczanelerde bulamadım benim yaptığım softcare indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?