Geç döllenme olabilir mi

Merhaba, bugün doktora gittim ancak bir şey söylemedi kan verdim ama çıkmadı bende bekliyorum, 3 gün hafif kanamam oldu bu arada hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama
Kırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemen

Kırmızı ise adetdir lekelenme 3 gün sürmez Pembe olur peçeteye bulaşır sonrasında kahverengi lekelenme ye döner oda biter hemen
Evet biliyorum bende hiç ihtimal vermedim ama karın ağrım hiç geçmedi o yüzden gittim, her şey normal çıktı sadece beta 3,5 onda da 1 hafta sonra tekrar vereceğim kan sıfırlanırsa kimyasal olmuş olabilir dedi doktorum

Çok üzüldüm inşallah yükselir Allah kucağınızi boş bırakmasın

Merhabalar sonucunuz ne oldu insallah sağlıklı gebeliktir

Merhaba durumunuz nedir hamile misiniz

Kızlar benim de gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün kan verdim onda da negatif hala umut var mı sizce

Hayır aşkım
Olsa mutlaka çıkar dı kanda ama bekle bakalım biraz daha 2 3 gün sonra adet olmassan tekrar ver normal de 10. Gün gecikmende kan verilmesi ve test yapılması öneriliyor

O zaman hala zaman var demektir
Ayn öyle saten bugün 6. Gün gecikmen miş Ağustos un 2 si yada 3 ü gibi tekrarla adet olmassan eğer bana da haber et olurmu inşallah güzel sonuçlar alırsın birde test i predictor erken gebelik testi ile yap o zaman kesin sonuç alırsın

Kanı dün vermiştim bugün de bel ağrılarım başladı tabiki haber veririm predictor u çok duydum ama eczanelerde bulamadım benim yaptığım softcare indi

Kanı dün vermiştim bugün de bel ağrılarım başladı tabiki haber veririm predictor u çok duydum ama eczanelerde bulamadım benim yaptığım softcare indi
Ben gebeliğimi predictor ile öğrendim onun için önerdim ama bilindik bir marka saten yani biz erken gebelik testi dediğimiz de ilk onu veriyorlar bize tabi eczaneden eczane ye değişiyor dün 5. Gün gecikmen erken aşkım ya 10. Gün gecikmen de test yap cikmaz da tekrar kan ver oda negatif çıkarsa o zaman yokmuş dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…