Geç döllenme olabilir mi

Merhaba sonucunuz ne oldu

Merhaba hamilemisiniz

Valla ben 4 gündür tarlusal içiyorum döngünün 52. Günü gecikmemin 21. Günü artık

Bende ilk oğluma öyle olmuştum geç dollenme olmuştu adetten 6 gün sonra öğrenmiştim Hamile olduğumu

İnşallah sende vardır ben valla 4 gün önce yaptığım negatifeti hala gecikmenin 17. Günüydu ilaç kullanmaya başladım

Bende ilk oğluma öyle olmuştum geç dollenme olmuştu adetten 6 gün sonra öğrenmiştim Hamile olduğumu
Umarım ben de öyle olurum ya karnım arada hala ağrıyor aynı regl olduğum zamanlardaki gibi bir de akıntım çok ama ayırt etmek çok zor regl mi hamilelik mi

Umarım ben de öyle olurum ya karnım arada hala ağrıyor aynı regl olduğum zamanlardaki gibi bir de akıntım çok ama ayırt etmek çok zor regl mi hamilelik mi
Belli oluyor ya akıntı ayrıt ediliyor böyle süt kesiği gibi beyaz şeffaf kokusuz bir akıntı oluyor o zaten en büyük belirtimdi benim

Kız miydi erkekmi oldu
Erkek oldu
Kızınızmı oglunuzmu oldu Allah bağışlasın buar

Valla sürekli yaptım hep negatif çıktı en son 4 gün önce kanda da negatif çıktı yine gecikmemin 21. Günü döngünün 52. Günü 4 gündür tarlusal içiyorum bişey yok vallahi hala
Hayırlı olsun canım. Ben de çocuk derdine dusmusum mutlu değilim çocukla mutlu olurum dıye kendımı avutuyorum

Kızlar 13 yıldır asla gecikmeyen adetim bu ay tam 11 gün gecikti. Gecikmemin 7. Günü kaset test yaptım negatif… kist durumum vs de yok. Bazılarının testlerinde 10. Günde pozitif görülmüş acaba yapsam çıkar mı? Çıkmazsa diye de korkuyorum. Kasıklarımda ağrılar var regl gibi ama regl yok ara ara oluyor başka belirti de yok ne yapacağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…