Canm adet olmadığına göre hala bi umut olabilir. Hem evde yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabilio. Sana tavsiyem bi kaç güne kadar hala olmassan bi kanda beta baktır. Bu arada seni anlıyorum belkide kendinde belirti aradğn için kafanda kuruyosun. Belkide geç dölkenme de olabilir. Kafandaki soru işaretlerinin gitmesi için derhal kan vermelisin. En net orada neticeye ulaşırsınMerhaba gerçekçi düşünmekte zorlandığım için yazmak istiyorum son adet tarihim 29 ağustos üç gün önce ve dün sabah test yaptım yani 28 ve 29 eylülde negatif çıktı.Beklelen adet tarihim 27 Eylül.2 hafta inanılmaz mide bulantısı çektim ama akşamları oldu.Ve bir iki gün adet olacakmışım gibi sancı gelip gitti. 18 eylülde böyle peçeteye silince çok minik bir lekelenme gördüm iki farklı kez.Bir de son 4 gündür sağ göğsümde uca yakın noktada yeşil bir damar belirip şişti biraz da sızlıyor.Akıntım var 2 haftadır beyaz ve kokusuz şekilde.Çok yorgunum kafamı kaldıramıyorum ama bu psikolojik de olabilir . Şimdi kabullenip hamile değilim diye devam etmek istiyorum ama kafam da karışıyor hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olabilir mi mesela
Seni çok iyi anlıyorum bende gebelik istiyorum tedavi oluyorum pcos var. Yarın adet tarihim ama herhangi bir belirtim yok adet olacağıma dair. Stres yapma bence yarın kanını ver. Hastanede verirsen aynı gün çıkıo sağlıkocağında biraz geç çıkıo. Yani sisteme geç giriyolar.Çok teşekkür ederim gerçekten çok karmaşık bir konu her seferinde kendimi tutucam diyip yine tutamıyorum kafayı yeme noktasın geliyorumYarın kan verirsem çıkar mı peki sonuç
Sonuç ne oldu acabaBu 1 ekimde yaptığım
Eki Görüntüle 3653265
SonuçBu 1 ekimde yaptığım
Eki Görüntüle 3653265
Dün akşam gece 3 de ve az önce yaptığım testler ama çizgi o kadar mantıksız bir yerde çıktı ki sabah tekrar edince de aynı ama daha önceki negatif testlere baktım böyle bir şey yok
Merhaba hamile misinizDün akşam gece 3 de ve az önce yaptığım testler ama çizgi o kadar mantıksız bir yerde çıktı ki sabah tekrar edince de aynı ama daha önceki negatif testlere baktım böyle bir şey yok
Merhaba, kan verdim negatif çıktı sonuç 9 ekimde, sonra tekrar test yapmadım hiç ama regl olmadım da bir kaç güne olmazsam tekrar kan vereceğim hala belirtilerim devam ediyor çünküMerhaba hamile misiniz
Merhaba düzenli adet oluyor muydunuz onu merak ettim umarım bebiş vardır eğer kanda da çıkmazsa mutlaka kadın doğuma gidin belki başka bi sorun vardırMerhaba, kan verdim negatif çıktı sonuç 9 ekimde, sonra tekrar test yapmadım hiç ama regl olmadım da bir kaç güne olmazsam tekrar kan vereceğim hala belirtilerim devam ediyor çünkü
Ara ara düzensizleştiği oluyordu ama yaklaşık 1 yıldır max 2-3 gün gecikiyordu, biraz da kendimi heveslendirmek istemiyorum artık ama iki gündür de göğüs uçlarım açıyor hafif hafif, hep ağrım vardı son bir aydır regl ağrısı gibi hafif şekilde geçen hafta kesilmişti şimdi yeniden başladı adet olacağım heralde, belki de yumurtlamadım geçen ayMerhaba düzenli adet oluyor muydunuz onu merak ettim umarım bebiş vardır eğer kanda da çıkmazsa mutlaka kadın doğuma gidin belki başka bi sorun vardır
Merhabaa ben de aynı durumdayım bekirtilerim sizinle aynı hatta son regl tarihim 23ağustos adet sökücü verdi doktor ve yine de olmazsa hala gebelik ihtimali olabileceğini söyledi buradaki herkes bu kadar gecikme üzerine imkansız dese de doktordan iyi bilemeyiz neticede ihtimal varmış demek ki siz de bir görünün istersenizAra ara düzensizleştiği oluyordu ama yaklaşık 1 yıldır max 2-3 gün gecikiyordu, biraz da kendimi heveslendirmek istemiyorum artık ama iki gündür de göğüs uçlarım açıyor hafif hafif, hep ağrım vardı son bir aydır regl ağrısı gibi hafif şekilde geçen hafta kesilmişti şimdi yeniden başladı adet olacağım heralde, belki de yumurtlamadım geçen ay
Bir kaç saate tekrar kan vereyim diye düşündüm ben de, kaçıncı gecikme gününde muayene olmuştunuz 13 gün gecikmede negatif görünce umudumu kesmiştim ama şimdi heveslenip gidersem yine hayal kırıklığına da uğramak istemiyorumMerhabaa ben de aynı durumdayım bekirtilerim sizinle aynı hatta son regl tarihim 23ağustos adet sökücü verdi doktor ve yine de olmazsa hala gebelik ihtimali olabileceğini söyledi buradaki herkes bu kadar gecikme üzerine imkansız dese de doktordan iyi bilemeyiz neticede ihtimal varmış demek ki siz de bir görünün isterseniz
Ben 22.gün muayne oldum test negatif çıktı enfeksiyon ihtimali ya da stres kaynaklı olabileceği söylendi ama var olan belirtilerle birlikte hala gebelik ihtimali devam ediyor ilaca rağmen adet olmazsan yeniden test yapalım dedi 22 günde çoktan belli olmaz mıydı diye aordupumda belki de şu an başladı döllenmeye hala ihtimali var desi doktorBir kaç saate tekrar kan vereyim diye düşündüm ben de, kaçıncı gecikme gününde muayene olmuştunuz 13 gün gecikmede negatif görünce umudumu kesmiştim ama şimdi heveslenip gidersem yine hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum
Ya çok ilginç gerçekten, adetim gelmeden 5 gün öncesinde başladım kafayı yemeye yani yaklaşık 26 gündür hamile miyim diye düşünüyorum ne testler yaptım neler okudum, tam diyorum negatif rahatlayayım yine olmuyorBen 22.gün muayne oldum test negatif çıktı enfeksiyon ihtimali ya da stres kaynaklı olabileceği söylendi ama var olan belirtilerle birlikte hala gebelik ihtimali devam ediyor ilaca rağmen adet olmazsan yeniden test yapalım dedi 22 günde çoktan belli olmaz mıydı diye aordupumda belki de şu an başladı döllenmeye hala ihtimali var desi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?