Geç döllenme olabilir mi

Monnet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
60
16
3
28
Merhaba gerçekçi düşünmekte zorlandığım için yazmak istiyorum son adet tarihim 29 ağustos üç gün önce ve dün sabah test yaptım yani 28 ve 29 eylülde negatif çıktı.Beklelen adet tarihim 27 Eylül.2 hafta inanılmaz mide bulantısı çektim ama akşamları oldu.Ve bir iki gün adet olacakmışım gibi sancı gelip gitti. 18 eylülde böyle peçeteye silince çok minik bir lekelenme gördüm iki farklı kez.Bir de son 4 gündür sağ göğsümde uca yakın noktada yeşil bir damar belirip şişti biraz da sızlıyor.Akıntım var 2 haftadır beyaz ve kokusuz şekilde.Çok yorgunum kafamı kaldıramıyorum ama bu psikolojik de olabilir . Şimdi kabullenip hamile değilim diye devam etmek istiyorum ama kafam da karışıyor hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olabilir mi mesela

Canm adet olmadığına göre hala bi umut olabilir. Hem evde yapılan gebelik testleri yanıltıcı olabilio. Sana tavsiyem bi kaç güne kadar hala olmassan bi kanda beta baktır. Bu arada seni anlıyorum belkide kendinde belirti aradğn için kafanda kuruyosun. Belkide geç dölkenme de olabilir. Kafandaki soru işaretlerinin gitmesi için derhal kan vermelisin. En net orada neticeye ulaşırsın

Çok teşekkür ederim gerçekten çok karmaşık bir konu her seferinde kendimi tutucam diyip yine tutamıyorum kafayı yeme noktasın geliyorum Yarın kan verirsem çıkar mı peki sonuç

Çok teşekkür ederim gerçekten çok karmaşık bir konu her seferinde kendimi tutucam diyip yine tutamıyorum kafayı yeme noktasın geliyorum Yarın kan verirsem çıkar mı peki sonuç
Seni çok iyi anlıyorum bende gebelik istiyorum tedavi oluyorum pcos var. Yarın adet tarihim ama herhangi bir belirtim yok adet olacağıma dair. Stres yapma bence yarın kanını ver. Hastanede verirsen aynı gün çıkıo sağlıkocağında biraz geç çıkıo. Yani sisteme geç giriyolar.

Aslında çok niyetne girmemiştik henüz ama bu ay bir gaza geldik sanırım, eşim de normale göre çok istekli olunca çok heveslendim, her şey mesaj veriyor gibi geliyor Sabah trendyoldan test sipariş ettim gelince bir kez daha deneyip öyle kan vereceğim sanırım Çok teşekkür ederim inşallah istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız, Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

1 ekimde dayanamayıp test kargodan geldiği gibi yaptım ki doğru düzgün çişim yokmuş bile negatif diye yorumladım ama çizgi çok çok silik var da gibiydi, bugün akşam yine dayanamadım az çişim varken yaptım şimdi flaşı arkadan tutunca çok incecik bir çizgi gözüküyor artık yarın sabah yapacağım, ya kafamda uyduruyorum ya da varsa da geç döllenme. İlişkinin üzerinden 17 gün geçmiş bugün, reglimin gecikmesi 7. Günde. Akıl sağlığımı koruyabilirsem sonucu yazacağım mutlaka

Eklentiler

• IMG_8472.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_8476.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 176
Dün akşam gece 3 de ve az önce yaptığım testler ama çizgi o kadar mantıksız bir yerde çıktı ki sabah tekrar edince de aynı ama daha önceki negatif testlere baktım böyle bir şey yok
Merhaba hamile misiniz

Merhaba hamile misiniz
Merhaba, kan verdim negatif çıktı sonuç 9 ekimde, sonra tekrar test yapmadım hiç ama regl olmadım da bir kaç güne olmazsam tekrar kan vereceğim hala belirtilerim devam ediyor çünkü

Merhaba, kan verdim negatif çıktı sonuç 9 ekimde, sonra tekrar test yapmadım hiç ama regl olmadım da bir kaç güne olmazsam tekrar kan vereceğim hala belirtilerim devam ediyor çünkü
Merhaba düzenli adet oluyor muydunuz onu merak ettim umarım bebiş vardır eğer kanda da çıkmazsa mutlaka kadın doğuma gidin belki başka bi sorun vardır

Merhaba düzenli adet oluyor muydunuz onu merak ettim umarım bebiş vardır eğer kanda da çıkmazsa mutlaka kadın doğuma gidin belki başka bi sorun vardır
Ara ara düzensizleştiği oluyordu ama yaklaşık 1 yıldır max 2-3 gün gecikiyordu, biraz da kendimi heveslendirmek istemiyorum artık ama iki gündür de göğüs uçlarım açıyor hafif hafif, hep ağrım vardı son bir aydır regl ağrısı gibi hafif şekilde geçen hafta kesilmişti şimdi yeniden başladı adet olacağım heralde, belki de yumurtlamadım geçen ay

Merhabaa ben de aynı durumdayım bekirtilerim sizinle aynı hatta son regl tarihim 23ağustos adet sökücü verdi doktor ve yine de olmazsa hala gebelik ihtimali olabileceğini söyledi buradaki herkes bu kadar gecikme üzerine imkansız dese de doktordan iyi bilemeyiz neticede ihtimal varmış demek ki siz de bir görünün isterseniz

Bir kaç saate tekrar kan vereyim diye düşündüm ben de, kaçıncı gecikme gününde muayene olmuştunuz 13 gün gecikmede negatif görünce umudumu kesmiştim ama şimdi heveslenip gidersem yine hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum

Ben 22.gün muayne oldum test negatif çıktı enfeksiyon ihtimali ya da stres kaynaklı olabileceği söylendi ama var olan belirtilerle birlikte hala gebelik ihtimali devam ediyor ilaca rağmen adet olmazsan yeniden test yapalım dedi 22 günde çoktan belli olmaz mıydı diye aordupumda belki de şu an başladı döllenmeye hala ihtimali var desi doktor

Ya çok ilginç gerçekten, adetim gelmeden 5 gün öncesinde başladım kafayı yemeye yani yaklaşık 26 gündür hamile miyim diye düşünüyorum ne testler yaptım neler okudum, tam diyorum negatif rahatlayayım yine olmuyor

Merhaba,
Yazışmaları okurken öyle hissettim ki her ikinizede dua ettim. Allahım kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin.
Bende her regl yaklaşmasında psikolojik olarak cok etkileniyordum. en ufak belirtilerle umutlanıp regl gelince ağlama krizleri oluyordu. En en zoruda sizin konustuklarınız gerçekten tüm belirtileri birebir yasayıp ama negatif sonuç görmek ve ısrarla o reglinin gelmemesi ve her defasında ise acaba hamilemiyim demek of cok zor. 2 kere yasadım bunu birebir tüm belirtiler oldu hatta test bile poztif geldi kan ise kimyasal gebelik diyecegimiz bhgc bile cıkmadı...
En en en sonunda vaz geçtim belirtisinede gebeliğinede... Dr umda diyet yapıyorsun kilo veriyoruz spor yapıyoruz takviye vericem kullanıyorsun 3 ay sonra yanıma geliyorsun takılmıyorsun belirtiye bişeye dedi ve eve yolladı. En son baya ağladım ağladım karar verdim tamam takılmak yok 3 ay ne olacaksa olsun spor salonuna yazıldım. diyetisyene gittim eşimle evde sürekli kas kazanma sağlıklı yaşama yağ oranı muhabbetleri yapıyorum.... Ve bu ay hiç belirtim yok resmen kafamda bi cheklist var akıntı bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yorgunluk resmen gün gün ceklist yapardım... Bu ay hiç biri yok. :) nasıl böyle dipçik gibiyim :) Her ayın sonunda regl oluyorum ve reglim gelmedi. spor diyetten diyip önemsemedim... gecikmenin 2. günü enfeksiyon oldum sanırım idrarda yanma vardı. Dahiliye dr uma gittim. İdrar ve kan testi istedi verdim. Sonuclar bi geldi bhgc 117 inanamadım ya diyorum ki belirtim yok ama gelemez bu deger. 295 617 derken geç döllenme ile 7+4 olan günüm 6+2 ye indi... Hala belirtim bu sayfada okudugum erken gebelik belirtilerim yok.

Ama ben tüm belirtileri eskiden iki kere psikolojik olarak oyle yasadım ki Cok üzüldüm ya cok agladım insanın elinde olmayan cok isteyipte caresiz kaldığı seyler ah a rabbim kimsenin kucagını boş koymasın saglıkla yerini doldursun.
İsteyen tüm annelere duamdır. Allahım kolaylıkla sağlıkla nasip etsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…