Geç döllenme olabilir mi

Yaa çok sevindim sizin adınıza iyi dilekleriniz için teşekkür ederim toplam kaç gün gecikme sonu öğrendiniz yani

öncelikle çok çok güzel yazmışsınız hayırlı olsun bende pcos var ve reglim genelde 36 gün sürüyo luteal fazımda uzun. çatlamadan sonra 16. gün bat günümdü ve pozitif gördüm testte. bugün testi tekrarladım koyulaştı. 1 tane kimyasalım var ve kan değerlerimi öğrenmeye çok korkuyorum. Pazartesi doktora gidicem.

Benimde sizin gibi bu ay ilk defa hiçbir belirtim yoktu. Bat'a 1-2 gün kala başladı belirtiler hala daha devam ediyor. İnşallah benimki de sağlıklıdır da Rabbim kucağımıza almayı nasip eder

Amin amin amin dualarim isteyen tum annelere kolaylikla insallah..
Bende pcos yok yumurta tek tarafta ve hareketsizdi. Dongulerim de 36 37 gun civari... beslneme takviyelerle 30 gune dustu son 4 aydir hep 30 gun idi.

Çok teşekkürler o kadar güzel yazmışsınız ki, insan her şeyde yeni bir umut arayıp eli boş dönüyor. Olacaksam olayım da artık soru işaretlerinden kurtulayım diyorum hayata adapte olmakta zorlanıyorum tam umudumu kesiyorum başka bir şey çıkıyor. Hani o kadar uzun zamandır uğraştığımız bir durum da değil şükür henüz ama etkileniyor insan. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeğinize inşallah

Yaaa inşallah hamilesinizdir son durum nedir

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama 2 gün önce kan verdim tekrar negatif çıktı hala regl de olmadım ama artık hamilelikte ilgili olma ihtimali yok en azından
Hiç canınızı sıkmayın her ay yeni bir başlangıç demek umarım gelecek ay çok güzel sonuçlar alırsınız

Canım hamile olabilirsin benim komsumda o göğüs deki damarla bildi önce kötü biseymi dedi sonra test yapınca hamileydi inşallah istiyorsan sende rabbim hayirlisini versin

Canım hamile olabilirsin benim komsumda o göğüs deki damarla bildi önce kötü biseymi dedi sonra test yapınca hamileydi inşallah istiyorsan sende rabbim hayirlisini versin
Ama ben iki kez test yaptırdım kanda çıkmadı o yüzden çok zor, 21. Gecikme günümde yaptırdım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…