Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin birebir aynı durumuz

bende aynı şeyleri yaşadım özellikle mide bulantısı ama malesef hamile değilmişim kaç aylık evlisiniz bilmiyorum ama genel olarak bu gecikmeler iyi oluyor diyorlar artık vücut kendini hamile kalmaya hazırlıyor diye bir inanç var halk arasında ve bazı şeyler tecrübeyle sabit olduğu için ben buna inanıyorum burada da çok yazı okudum buna dair ilk defa çok geciktim sonra ki ay hamile kaldım şeklinde

isteğini de hevesini de çok iyi anlıyorum ben de geçen ay bi hamileyim bi değilim o kadar yoruldum ki ... o yüzden bu ay akışına bıraktım çünkü heves kırılması kötü oluyor. Ben 26 günde adet olurken geçen ay 39. Günde adet oldum . Rabbim heveslerimizi isteklerimizi boşa çıkartmasın gayreti elden bırkakmadım 2 günde bi ilişkiye devam eriyorum şuan ama kafamı da hiç yormuyorum şuan adetime 7 gün kaldı bu sefer kendimi şartlandırdım 7 gün gecikene kadar test yapmayacağım cidden çok çok yorucu oluyor insanı yıpratıyor size de bunu tavsiye edebilirim . Rahim de beyinle doğrudan bağlantılı yani bazen psikolojik bile adetimizin gecikmesine sebeb oluyoruz hatta adet olmayayım diye dua ediyoruz adet olmuyoruz ama aynı zamanda hamilede olmuyoruz

dua yı bile eksik yapıyoruz

hayırlı bi bebeğin olması için duacıyım rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olmazsa bile önümüzde ki aylar olur inşallah moralli olun güzel haberlerinizi bekliyorum uzun oldu ama kendimle aynı duyguları yaşayan birini görünce paylaşmak istedim