Canm dur hele hemen telaş yapma bende 8 haftalık olduğumu düşünüyodum kalp atışı için gittiğimde 6+2 olduğumu öğrenmiştim doktorum gec döllenme olmuştur dedi.. sen bir hafta sonra tekrar git sakınstres yapma bak senin zamanlarında stres iyi değil gei gebeliğin tüm aylarında iyi deil ama sen yenisin yaa sakin ol..Hanımlar Merhaba. . Dun kalp atısı duymak için kontrolum vardı. . Sata gore 8 hafta olmam lazımdı..Nyse ultrasona girdim kese yolk ve sac oluşmuş ancak bebek gozukmedivajınal ultrasondan baktı tekrar ordada gozukmedi kere 18mm cıktı içi bos ve alete gore hesap yaptı 5+5 dedı.. Bu sekilde olan varmı lutfen cok kotuyum dunya basima yıkıldı (((
Oylemi dıyorsunuz inşallah yaa beklemekten baska care yok5- 6 gün daha bekle. 6+3 ten sonra herşey daha belirgin olur. ayrıca kese 20 mm yi geçsinde öyle..
Gercekten mi bıraz olsun yüreğime su serpttın canım.. hyr benım kafama takılan Sata gore 8 olmalıydı ultrasonda 5 bucuk yanı boyle 2 hafta gec dollenme sonucu bebek normalmi senın sorun oldumu ha birde kesen o haftalarda kac mm di kaçıncı hafta gozuktu bebekCanm dur hele hemen telaş yapma bende 8 haftalık olduğumu düşünüyodum kalp atışı için gittiğimde 6+2 olduğumu öğrenmiştim doktorum gec döllenme olmuştur dedi.. sen bir hafta sonra tekrar git sakınstres yapma bak senin zamanlarında stres iyi değil gei gebeliğin tüm aylarında iyi deil ama sen yenisin yaa sakin ol..
Canm kesemin mm sini hatrlamıyorum ama benmde iki haftaydı mesafesi şimdi 10 günlük mesafe var çok şükür bütün testlerimiz normal çıktı şuan rahat bi gebelik geciriyorum.. başta bende korktum ama korkulcak bişi yok inan inşallah sende haftaya görürsün kalp atışını bebeğimi ultrasona göre 10. Haftada gördümGercekten mi bıraz olsun yüreğime su serpttın canım.. hyr benım kafama takılan Sata gore 8 olmalıydı ultrasonda 5 bucuk yanı boyle 2 hafta gec dollenme sonucu bebek normalmi senın sorun oldumu ha birde kesen o haftalarda kac mm di kaçıncı hafta gozuktu bebek
Cok sagol canım allah razı olsun içim rahstlsdı umutlandım inşallah dedıgın gbi olur benımdeCanm kesemin mm sini hatrlamıyorum ama benmde iki haftaydı mesafesi şimdi 10 günlük mesafe var çok şükür bütün testlerimiz normal çıktı şuan rahat bi gebelik geciriyorum.. başta bende korktum ama korkulcak bişi yok inan inşallah sende haftaya görürsün kalp atışını bebeğimi ultrasona göre 10. Haftada gördüm
Sendende Allah razı olsun canm.. inşallah haftaya iyi haber alırsın.. benide bilgilendir korkma stres yapma sakın..Cok sagol canım allah razı olsun içim rahstlsdı umutlandım inşallah dedıgın gbi olur benımde
Tamam canım mutlaka haber veririmSendende Allah razı olsun canm.. inşallah haftaya iyi haber alırsın.. benide bilgilendir korkma stres yapma sakın..
Benimde aynısı oldu en son ocak 19 da adet oldum kan ve idrarda birşey çıkmadı doktor dan randevu alıp gidicem merak çok zor olmadı biraz bekle yine kan yaptır yada doktor dan randevu al sende canımmerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
evet cnm aynn ya 3 testın yanlıs cıkması mumkun degıl yaBenimde aynısı oldu en son ocak 19 da adet oldum kan ve idrarda birşey çıkmadı doktor dan randevu alıp gidicem merak çok zor olmadı biraz bekle yine kan yaptır yada doktor dan randevu al sende canım
Aynen hala bir umut var içimde doktora gittim hiçbir sorun yok dedi rahim kalınlaşmamış dedi ilaç verdi kan testi yaptır öyle ara beni ondan sonra ilaçlara başla dedi yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım sanada. .İnşallah seninde vardır benimde hayırlısı önce tabievet cnm aynn ya 3 testın yanlıs cıkması mumkun degıl ya
aynn cnm bn bıde karısıklık yapmısım adetım suan 3 gun gecmıs bn gttıgımde daha gecmemıs bıle testlerde sılık kan da da ole cıkmasının nedenı oymus ıns vardır yaAynen hala bir umut var içimde doktora gittim hiçbir sorun yok dedi rahim kalınlaşmamış dedi ilaç verdi kan testi yaptır öyle ara beni ondan sonra ilaçlara başla dedi yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım sanada. .İnşallah seninde vardır benimde hayırlısı önce tabi
İnşallah canım hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bize ve tüm isteyenlere.Bu arada benim kan tahlili pazartesiye kaldı.Geç kalmışım saat ondu halbuki beklemeye devam bakalımaynn cnm bn bıde karısıklık yapmısım adetım suan 3 gun gecmıs bn gttıgımde daha gecmemıs bıle testlerde sılık kan da da ole cıkmasının nedenı oymus ıns vardır ya
Cnm seni üzmek istemem ama aynısı benimde olmuştu silik çizgi çıkmıştı ama 20 dakika sonra falan ve negatifti pozitif olsan 5 dakika içinde çıkıyor zaten üzülme inşallah en yakın zamanda pozitif görürsün.Benim 5 yıl olmadı çocuğum ve durum başıma çok geldi yada tedavi görüyosan bazen iğnelerden dolayıda olabiliyor yani benim öyle olmuştumerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Cnm her hangi bi sorunum yok ayrıca çizgiler ilk 5 dk çıktı 20 dk ya kadar daha belirginlesti bide ben günlerimde karışıklık yapmışm benim günüm suan 4 5 gün gecio yani ben yanlış hesaplamışim cikmamasinin nedenı o diolar tsk yorumun için :)Cnm seni üzmek istemem ama aynısı benimde olmuştu silik çizgi çıkmıştı ama 20 dakika sonra falan ve negatifti pozitif olsan 5 dakika içinde çıkıyor zaten üzülme inşallah en yakın zamanda pozitif görürsün.Benim 5 yıl olmadı çocuğum ve durum başıma çok geldi yada tedavi görüyosan bazen iğnelerden dolayıda olabiliyor yani benim öyle olmuştu
Devam cnm aynn bizi de haberdar et :)İnşallah canım hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bize ve tüm isteyenlere.Bu arada benim kan tahlili pazartesiye kaldı.Geç kalmışım saat ondu halbuki beklemeye devam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?