• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme ve geç yumurtlama aynı şey midir

Kızlar merhaba bende bununla alakalı konu açmıştım ama geri dönüş olmadı maalesef şimdi bi arkadaş yumurtlamanın üzerine 14gün ekliceksin adet tarihin o olur demiş geçen ay doktor kontrolünde 15 nisan günü yumurtan çatlamak üzere demişti döngümün14.günüydü ve 25 nisanda adet oldum 24 günde 1 olurum genelde. (nisanda gebelik denemesi yapmadım) bu ay denemeye başladık ve 11 mayıs günü pik gördüm (döngümün 17.günü) ve ona göre değerlendirme yaptım tahmini adet tarihim 19 mayıs 4 gündür de sürekli devam eden kasık ağrısı beraberinde karın ağrısı yaşıyorum göğüslerimde hassaslaştı zaten adet dönemim yaklaşınca olan bir durum bu. Şimdi döllenme geç olursa yine de adet görme ihtimalim var mı? Yoksa bu ay umudu kesmeli miyim?

arkadaslar merhaba geç yumurtlama adetten 14.gün yumurtlama değil de yumurtanın daha geç çatlaması bunu biliyorum geç döllenme de bu demek sanıyordum ama burda birkaç kiside okudum ikisi farklı şeyler yazmıslar. geç döllenme sperm ile döllenen yumurtanın rahime geç tutunması yazmıslar doğru mu bu mümkün mü? yani diyelim ayın 5inde yumurta sperm ile döllendi rahime 15inde tutundu böyle bir şey mümkün mü
6 haftalık hamileyim doktor bebeğin kalp atışı çok zayıf dedi 109 atıyor bebeğinin kalp atışı haftaya durur dedi böyle bir durum yaşayan varmı

6 haftalık hamileyim doktor bebeğin kalp atışı çok zayıf dedi 109 atıyor bebeğinin kalp atışı haftaya durur dedi böyle bir durum yaşayan varmı çok üzülüyorum bebegimden ayrılmak istemiyorum

6 haftalık hamileyim doktor bebeğin kalp atışı çok zayıf dedi 109 atıyor bebeğinin kalp atışı haftaya durur dedi böyle bir durum yaşayan varmı çok üzülüyorum bebegimden ayrılmak istemiyorum
canım tek doktorla tek cihazla kalma baska doktora da görün

Kızlar merhaba bende bununla alakalı konu açmıştım ama geri dönüş olmadı maalesef şimdi bi arkadaş yumurtlamanın üzerine 14gün ekliceksin adet tarihin o olur demiş geçen ay doktor kontrolünde 15 nisan günü yumurtan çatlamak üzere demişti döngümün14.günüydü ve 25 nisanda adet oldum 24 günde 1 olurum genelde. (nisanda gebelik denemesi yapmadım) bu ay denemeye başladık ve 11 mayıs günü pik gördüm (döngümün 17.günü) ve ona göre değerlendirme yaptım tahmini adet tarihim 19 mayıs 4 gündür de sürekli devam eden kasık ağrısı beraberinde karın ağrısı yaşıyorum göğüslerimde hassaslaştı zaten adet dönemim yaklaşınca olan bir durum bu. Şimdi döllenme geç olursa yine de adet görme ihtimalim var mı? Yoksa bu ay umudu kesmeli miyim?
gebelik olunca geç döllenme de olsa adet görmezsin canım

Anladım canım. Peki yumurtlamadan 12 gün geçti. Kan testi verdim şimdi. Negatif çıktı. Acaba erken mi diye. En erken ne zaman çıkar ki sonuç :KK43:
Canım ben geç döllenme ile şu an hamileyim , adetime 1 gün kala 1.20 ile negatiftim adetim 4 gün geçtikten 20 ile öğrendim o yüzden adetin geciktikten sonra tekrarla kan testini

Kizlar dongumun 18.gunu pik olur mu sizce :)

Eklentiler

• IMG-20230519-WA0011.webp
    IMG-20230519-WA0011.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 66
arkadaslar merhaba geç yumurtlama adetten 14.gün yumurtlama değil de yumurtanın daha geç çatlaması bunu biliyorum geç döllenme de bu demek sanıyordum ama burda birkaç kiside okudum ikisi farklı şeyler yazmıslar. geç döllenme sperm ile döllenen yumurtanın rahime geç tutunması yazmıslar doğru mu bu mümkün mü? yani diyelim ayın 5inde yumurta sperm ile döllendi rahime 15inde tutundu böyle bir şey mümkün mü
İlk ne zaman öğrendiniz ve ilk öğrendinizde bhcg kaçtı

Yumurtlama herkesin farkli oluyor hatta her kadinin her ay farkli gunlerde bile oluyor benimde gec dollenme yani seffaf akintidan takip ediyordum yumurtlama donemimi adetime 8 gun kala yumurtlama donemimde adetimin 4. Gecikme gununde ogrendim bende 14 gun ekleme kurali herkes icin uygun degil yani genelde dollenmeden 12-13 gun sonra yerlesme oluyor ve kanda idrarda gozukmeye basliyor cok kucik degerlerle

Back
X