- 27 Şubat 2022
- 37
- 11
- 8
- 31
Ben 11 haftaya kadar duymadım kalp atisini ozele gittim gordum bebeği haftasi sonradan geriden gelmeye basladiDoktor bebeğinizin kaç haftalık olduğunu söyledi mi ?
Insallahİyi ya çok şükürBakalım bende yarın tekrar kan testi yapacağım inş güzel olur sonuçlar
Erken yumurtlamak için uyguladiklarim devamlı geç yumurtlama oluyordaMerhaba dediğinizi tam anlayamadım tekrar yazabilir misiniz
Bende de geç yumurlama oluyor ama uyguladıklarınızı tam anlayamadım şöyle demişsinizErken yumurtlamak için uyguladiklarim devamlı geç yumurtlama oluyorda
Tamam anladim ne demek istediğinizi adetliyken günde 2 bardak karanfil suyu içiyorsunuz ama eşinizle birlikte yapabilirsiniz yada sadece kendiniz karanfil suyu LH hormonu iceriyor cezveye 4 tane karanfil iki cay bardagi su koyun 8 dakika kaynatin ve 1 bardak oluyor zaten için sabah akşam havuç ise yumurta çatlatıyor gunde iki tane küçük gevrek havuç yiyin keten tohumuda rahimi bebege daha iyi hazirliyor icerdigi vitaminlerle 1 kasik yogurda 1 kasik keten tohumu katiyorum yiyorum geç yumurtladigim için kendimden sıkıntıya girmemek adina bunu eski bir ebe söyledi bana o yuzden ben günlerdir deniyorum rahmimin üstünde sanci var işe yarıyor gerçekten ovulasyon testide yapıyorum bazen yapmasam bile iki günde bir ilişki yasamaya çalışıyorum adet gününe kadar devam edilecek bunlarBende de geç yumurlama oluyor ama uyguladıklarınızı tam anlayamadım şöyle demişsiniz
......kanama varken karanfil suyuna gunde iki tane bebek havuca gecede 2 kaşık yoğurda keten tohumu katmaya basladim......
Ayrıntılı yazmışsınız şimdi anladım çok teşekkür ederim. Ama ben Bayadır keten tohumu tüketiyorum bana fayda etmiyor. Günde bir yemek kaşığı dediniz degil mı?Tamam anladim ne demek istediğinizi adetliyken günde 2 bardak karanfil suyu içiyorsunuz ama eşinizle birlikte yapabilirsiniz yada sadece kendiniz karanfil suyu LH hormonu iceriyor cezveye 4 tane karanfil iki cay bardagi su koyun 8 dakika kaynatin ve 1 bardak oluyor zaten için sabah akşam havuç ise yumurta çatlatıyor gunde iki tane küçük gevrek havuç yiyin keten tohumuda rahimi bebege daha iyi hazirliyor icerdigi vitaminlerle 1 kasik yogurda 1 kasik keten tohumu katiyorum yiyorum geç yumurtladigim için kendimden sıkıntıya girmemek adina bunu eski bir ebe söyledi bana o yuzden ben günlerdir deniyorum rahmimin üstünde sanci var işe yarıyor gerçekten ovulasyon testide yapıyorum bazen yapmasam bile iki günde bir ilişki yasamaya çalışıyorum adet gününe kadar devam edilecek bunlar
Vallaha ben erken yumurtlayim diye kimyasaldan itibaren başladım ölü doğum yaptigim bebekte geç dollenmeydi sıkıntılı geçmişti kaybettim bana bunu ebe dedi dediki LH hormonunu calistirmak erken yumurtlamak istiyorsa karanfil ic tarifide soyledigi gibiydi gevrek havuc ye iki tane bi kasikta keten tohumu bu keten tohumunu rahime bebek kolay tutunsun diye zaten söyledi bana bende yapıyorum dun erken catladi yumurtam bende işe yaradi ama yerlesirmi dollenmezmi bilmiyorum açıkçası ayin ortasina kadar devam adet zamani birakicam karanfil hormonlarıda duzenliyormus oyle soyledi bana denemekte fayda var ben denedim halende deniyorumAyrıntılı yazmışsınız şimdi anladım çok teşekkür ederim. Ama ben Bayadır keten tohumu tüketiyorum bana fayda etmiyor. Günde bir yemek kaşığı dediniz degil mı?
Acaba işin sırrı karanfilde mi? Bir de benim lh hormonum yüksekti daha önce ve yüksek olunca yumurtlama olmuyor diye biliyorum. Acaba bana iyi gelmez mi karanfil
Peki kaçıncı günde gördünüz yumurtlmayı? Ben de araşıracağım. Soğan kürü de erken yumurtlama sağlıyormuş dediler onu da denemek istiyorumVallaha ben erken yumurtlayim diye kimyasaldan itibaren başladım ölü doğum yaptigim bebekte geç dollenmeydi sıkıntılı geçmişti kaybettim bana bunu ebe dedi dediki LH hormonunu calistirmak erken yumurtlamak istiyorsa karanfil ic tarifide soyledigi gibiydi gevrek havuc ye iki tane bi kasikta keten tohumu bu keten tohumunu rahime bebek kolay tutunsun diye zaten söyledi bana bende yapıyorum dun erken catladi yumurtam bende işe yaradi ama yerlesirmi dollenmezmi bilmiyorum açıkçası ayin ortasina kadar devam adet zamani birakicam karanfil hormonlarıda duzenliyormus oyle soyledi bana denemekte fayda var ben denedim halende deniyorum
Soğan kurunu benim midem kaldirmadi icmedim kist kucuktuyo diye biliyorum ben dun 11.ci gunde yumurtladim normalde adete bi kac gün kala yumurtluyordum yada 1 hafta öncesiPeki kaçıncı günde gördünüz yumurtlmayı? Ben de araşıracağım. Soğan kürü de erken yumurtlama sağlıyormuş dediler onu da denemek istiyorum
Karanfil çayı ilik su iciyormussun gibi tadi var zaten sadece karanfil kokusunu burundan aliyosun bi tek soğana göre cok iyi açıkçası şekersiz için icecekseniz bugun baslayin yada deneyin zaten ben her gun sabah bide gece icerim dersiniz yani soğan bana hem zahmetli geliyor hemde tadi çok kötü kusasim geliyor karanfil cift yumurtlatabiliyormus dikkatli olun benden söylemesiPeki kaçıncı günde gördünüz yumurtlmayı? Ben de araşıracağım. Soğan kürü de erken yumurtlama sağlıyormuş dediler onu da denemek istiyorum
Maşşallah çok iyi baya erken yumurtlamışsınız inşallah şifa olmuşturSoğan kurunu benim midem kaldirmadi icmedim kist kucuktuyo diye biliyorum ben dun 11.ci gunde yumurtladim normalde adete bi kac gün kala yumurtluyordum yada 1 hafta öncesi
Tamam canım onu da deneyeceğim çok teşekkür ediyorum. Çift yumurtlasa da olurKaranfil çayı ilik su iciyormussun gibi tadi var zaten sadece karanfil kokusunu burundan aliyosun bi tek soğana göre cok iyi açıkçası şekersiz için icecekseniz bugun baslayin yada deneyin zaten ben her gun sabah bide gece icerim dersiniz yani soğan bana hem zahmetli geliyor hemde tadi çok kötü kusasim geliyor karanfil cift yumurtlatabiliyormus dikkatli olun benden söylemesi
Amin işte ondan diyorum ya deneyin diye dün resmen öyle bir sanci girdiki akintiyla beraber şaşırdım kaldim sanki damarim icerden burkulmus gibi canim yandi denemekte fayda var derim ben biraz önce içtim karanfil varsa adet dongunuzdeyseniz deneyin derim eger adet dongunuz yakinsa denemeyin adet başladığı gun için hemde baya baya pıhtı attiriyor koca koca sancida olmuyorMaşşallah çok iyi baya erken yumurtlamışsınız inşallah şifa olmuştur
Şu an 19. günümdeyim yeni adetim gelince içeyim. Benim adetim baya az geliyor çoğalırsa çok sevinirim. Sen ilk kez bu ay mı yaptın bu kürü, günde iki kereydi değil mi? Çok soru sordum kusura bakma canımAmin işte ondan diyorum ya deneyin diye dün resmen öyle bir sanci girdiki akintiyla beraber şaşırdım kaldim sanki damarim icerden burkulmus gibi canim yandi denemekte fayda var derim ben biraz önce içtim karanfil varsa adet dongunuzdeyseniz deneyin derim eger adet dongunuz yakinsa denemeyin adet başladığı gun için hemde baya baya pıhtı attiriyor koca koca sancida olmuyor
Yok azsa normal gelmeye başlıyor coksa normale dönüyor yine kendimde tespit ettim evet bende baslayali 11 gün oluyor bunu kür olarak görmüyorum kendi şahsıma konusuyorum aklimada artik bebegim olsun diye getirmiyorum çünkü 8 yıldır biktim artık çünkü hamile iken hastaneye gidip cocuksuz sekilde evime dönmek çok yıktı artik bende işin ucunu bıraktım açıkçası kaderimde kismetimde yoksa yapacak birseyim yok yani veren Rabbim alan Rabbim geldim 30 yaşına olsada olur olmasada olur diyorum inanin cok yoruldum yaşın genç diyebilirsiniz ama bu süreç cok yordu umarım siz gebe kalirsiniz sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız ama benim kendi bedenimden umudumu kestim artik ben normal bitki çayı olarak kendi sağlığım açısından içiyorum umarım size faydasi olur gebelik konusunda benim bu saatten sonra olsada olur olmasada olur yani acikcasi benim durumum buŞu an 19. günümdeyim yeni adetim gelince içeyim. Benim adetim baya az geliyor çoğalırsa çok sevinirim. Sen ilk kez bu ay mı yaptın bu kürü, günde iki kereydi değil mi? Çok soru sordum kusura bakma canım
Selam kızlar benim de 11 Şubat adet olmam gerekiyordu. 10 gün sonra teste pozitif çıktı. Daha öncede aynısı oldu bebeği düşürmüştüm. Doktora gittim hemen ama adet tarihine göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama bebek vajinal ultrason da görünmedi. Ama adetim çok düzenlidir. Adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan var mı?
Var canım adetim çok düzenlidir normalde pco yok. Bugün gecikmenin 4. Günün hafif lekelenmelerim var 2 gündür, dün kan testi negatif bekliyorum hafifte kasık ağrım var mide bulantı oldu 2 gün şimdi yokk geçtiSelam kızlar benim de 11 Şubat adet olmam gerekiyordu. 10 gün sonra teste pozitif çıktı. Daha öncede aynısı oldu bebeği düşürmüştüm. Doktora gittim hemen ama adet tarihine göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama bebek vajinal ultrason da görünmedi. Ama adetim çok düzenlidir. Adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan var mı?
Bende de öyle oldu 9 gün sonra pozitif çıktı. Normalde 7 haftalık olmam gerekirken ben 6 haftalıkmışım. Doktorda normal dedi ama kalp atışını duyamadık. 14 gün sonra tekrar gel dedi onu bekliyorum şimdi. 5 yıl yaşlandırıyor insanı bekleme olaylarıVar canım adetim çok düzenlidir normalde pco yok. Bugün gecikmenin 4. Günün hafif lekelenmelerim var 2 gündür, dün kan testi negatif bekliyorum hafifte kasık ağrım var mide bulantı oldu 2 gün şimdi yokk geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?