- 12 Ağustos 2021
- 83
- 22
- 18
- 33
merhabalar. ablanız gebeliğini adetten kaç gün sonra öğrendi. kan değerleri kaçtı acaba ?Benim ablamın da aynı oldu geç dollenmeymis adet tarihinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra idrar testinde pozitif görmüştü
Üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca 8 yıl uzun bir zaman olmuş ama senin de dediğin gibi yaşın genç olur Alla'ın izniyle diye düşünüyorum. Ama o şekilde düşünmen iyi olmuş çünkü insan kendini yıpratınca eline de birşey geçmiyor üzüntü sıkıntı her türlü hasalığa da sebep oluyor ben de aslında senin gibi düşünüyorum Rabbim' in elinde herşey biz sadece varsa şifasını ararız tevekkül ederiz nasip edecek olan O. Elimizden geleni yapalım biz de sonrası Allah a kalmış. Hayırlısı olsun dediğin gibi sağlık en önemlisi.Yok azsa normal gelmeye başlıyor coksa normale dönüyor yine kendimde tespit ettim evet bende baslayali 11 gün oluyor bunu kür olarak görmüyorum kendi şahsıma konusuyorum aklimada artik bebegim olsun diye getirmiyorum çünkü 8 yıldır biktim artık çünkü hamile iken hastaneye gidip cocuksuz sekilde evime dönmek çok yıktı artik bende işin ucunu bıraktım açıkçası kaderimde kismetimde yoksa yapacak birseyim yok yani veren Rabbim alan Rabbim geldim 30 yaşına olsada olur olmasada olur diyorum inanin cok yoruldum yaşın genç diyebilirsiniz ama bu süreç cok yordu umarım siz gebe kalirsiniz sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız ama benim kendi bedenimden umudumu kestim artik ben normal bitki çayı olarak kendi sağlığım açısından içiyorum umarım size faydasi olur gebelik konusunda benim bu saatten sonra olsada olur olmasada olur yani acikcasi benim durumum bu
Ben adet oldumBende de öyle oldu 9 gün sonra pozitif çıktı. Normalde 7 haftalık olmam gerekirken ben 6 haftalıkmışım. Doktorda normal dedi ama kalp atışını duyamadık. 14 gün sonra tekrar gel dedi onu bekliyorum şimdi. 5 yıl yaşlandırıyor insanı bekleme olayları
Kan değerini bilmiyorum 6 sene geçti üstünden adetten 15 gün sonra ogrenmistimerhabalar. ablanız gebeliğini adetten kaç gün sonra öğrendi. kan değerleri kaçtı acaba ?
Ay canım benim her işte bir hayır vardır. İnş Allah gönlüne göre verir.Ben adet oldum
Durumunuz nedir aynılarını yaşıyorumÇok teşekkür ederim cevabınız için
Durumunu nedir bende böyle şeyler yasıyorumGeç döllenme şüphesi var bende de. Ama düşük olma riski çok. Çok duyuyorum bebesini düşüren. İnsan stres yapıyorBenimde reglemi iki gün geçe test yaptım negatifti ama regle den beş gün önce lekenme yaşadım ve kaşık batmaları var. Regle habercisi mi bebe habercisi mi bilemedim
Benimde ilk defa gecikmem oldu bugün 15. Gün idrar testi negatif çıktı benimde geç döllenme olabilir mi acaba10 günlük değil de 15 gün olunca kanda anca sonuç alırsınız idrarda zaten alamazsınız biraz daha bekleyip yapabilirsiniz
Durumunu nedir bende böyle şey
Aynı şeyi bende yaşadım adetim 3 4 gün geçtiğinde. bikaç gün içinde kanama başladı. Kimyasal gebelikmiş. Hemen sevinme lütfen sonra çok üzücü oluyor cunku. Birkaçgünndaha sabret kanaman gelmezse birkaçgünnsonra kan ver acele etme. Baktın güzel bi dğer çktı 2 gün sonra tekrar kan ver. Güzel yükselirse değerin bebegın seninledir canım… sabırlıol lütfen strese sokma kendini… düşünmemeye çalış oyalanacak birşeyler bul. kafanı başka şeylerle mesgul et. Baska diyebilceğim hiçbirşey yok… umarım güzel haberini alırız.Adetim 3 gün geçti sizce pozitifmi
Test olumsuz canımDurumunu nedir bende böyle şeyler yasıyorum
Çok üzgünüm… zamanını bekliyor bizim bebekler demek ki…Test olumsuz canım
22 Mart tüp bebek için bahçeci tüp bebeğe randevu aldım canım. Kendin olsun diye beklerken yaşlanıcazÇok üzgünüm… zamanını bekliyor bizim bebekler demek ki…
Aslında 2 gün geçmiş sayılmaz zaten yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet görüyoruz ya siz bence onu hesaplayıp da test verin yani 9 yada 10.gün yumurtlamadan sonra ben 12.gün öğrendim idrar testi ile 2 gün sonra yani tam adet günü verdim kan hamile çıktım darısı sizin başınıza inşallah sağlıklı gebelikler dilerimBende sizinle aynı durumu yaşıyorum. Adetten 7 gün önce geç yumurtlama gördüm adetim iki gün geçti. Beklemedeyim
Aynı şeyi bende yaşadım adetim 3 4 gün geçtiğinde. bikaç gün içinde kanama başladı. Kimyasal gebelikmiş. Hemen sevinme lütfen sonra çok üzücü oluyor cunku. Birkaçgünndaha sabret kanaman gelmezse birkaçgünnsonra kan ver acele etme. Baktın güzel bi dğer çktı 2 gün sonra tekrar kan ver. Güzel yükselirse değerin bebegın seninledir canım… sabırlıol lütfen strese sokma kendini… düşünmemeye çalış oyalanacak birşeyler bul. kafanı başka şeylerle mesgul et. Baska diyebilceğim hiçbirşey yok… umarım güzel haberini alırız.
Malesef adet oldum zatenAdetim 3 gün geçti sizce
Teşekkür ederim . Size de hayırlı olsunAslında 2 gün geçmiş sayılmaz zaten yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet görüyoruz ya siz bence onu hesaplayıp da test verin yani 9 yada 10.gün yumurtlamadan sonra ben 12.gün öğrendim idrar testi ile 2 gün sonra yani tam adet günü verdim kan hamile çıktım darısı sizin başınıza inşallah sağlıklı gebelikler dilerim
Merhaba peki belirtilerinin neydiCanım hcg ile alakalı hcg 1500 olduktan sonra vajinal ultrasonda 3000 den sonra karından görünür ancak. Geç döllenme olup olmadığını da öyle anlarsın. Ben adetimden bir hafta sonra 76 yla öğrendim mesela geç döllenmeydi
Yorgunluk ve karın ağrısı vardı sadece adet olacağımı düşündüm ama baya gecikince test yaptım. İlkinde negatif çıktı bikaç gün sonra pozitif çok şükürMerhaba peki belirtilerinin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?