Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme yaşayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca 8 yıl uzun bir zaman olmuş ama senin de dediğin gibi yaşın genç olur Alla'ın izniyle diye düşünüyorum. Ama o şekilde düşünmen iyi olmuş çünkü insan kendini yıpratınca eline de birşey geçmiyor üzüntü sıkıntı her türlü hasalığa da sebep oluyor ben de aslında senin gibi düşünüyorum Rabbim' in elinde herşey biz sadece varsa şifasını ararız tevekkül ederiz nasip edecek olan O. Elimizden geleni yapalım biz de sonrası Allah a kalmış. Hayırlısı olsun dediğin gibi sağlık en önemlisi.

Ben adet oldum

Durumunu nedir bende böyle şeyler yasıyorum

10 günlük değil de 15 gün olunca kanda anca sonuç alırsınız idrarda zaten alamazsınız biraz daha bekleyip yapabilirsiniz
Benimde ilk defa gecikmem oldu bugün 15. Gün idrar testi negatif çıktı benimde geç döllenme olabilir mi acaba

Adetim 3 gün geçti sizce pozitifmi
Aynı şeyi bende yaşadım adetim 3 4 gün geçtiğinde. bikaç gün içinde kanama başladı. Kimyasal gebelikmiş. Hemen sevinme lütfen sonra çok üzücü oluyor cunku. Birkaçgünndaha sabret kanaman gelmezse birkaçgünnsonra kan ver acele etme. Baktın güzel bi dğer çktı 2 gün sonra tekrar kan ver. Güzel yükselirse değerin bebegın seninledir canım… sabırlıol lütfen strese sokma kendini… düşünmemeye çalış oyalanacak birşeyler bul. kafanı başka şeylerle mesgul et. Baska diyebilceğim hiçbirşey yok… umarım güzel haberini alırız.

Bende sizinle aynı durumu yaşıyorum. Adetten 7 gün önce geç yumurtlama gördüm adetim iki gün geçti. Beklemedeyim
Aslında 2 gün geçmiş sayılmaz zaten yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet görüyoruz ya siz bence onu hesaplayıp da test verin yani 9 yada 10.gün yumurtlamadan sonra ben 12.gün öğrendim idrar testi ile 2 gün sonra yani tam adet günü verdim kan hamile çıktım darısı sizin başınıza inşallah sağlıklı gebelikler dilerim

Adetim 3 gün geçti sizce

Teşekkür ederim . Size de hayırlı olsun yumurtladan 14 gün sonra adet olma olayı değişkenlik gösteriyor malesef

Merhaba peki belirtilerinin neydi

Merhaba peki belirtilerinin neydi
Yorgunluk ve karın ağrısı vardı sadece adet olacağımı düşündüm ama baya gecikince test yaptım. İlkinde negatif çıktı bikaç gün sonra pozitif çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…