Geç dollenmeden neden düşük olsun ki o dusurenlerde geç dollenme su sekilde olmus olabilir 14 cu gun yumurtluyor ya rahim kendini adete yakın bebege hazirliyor fakat geç döllenme dedigimiz sey adetin yaklasik 1 hafta oncesi yada adet zamani yumurtlama oluyor gec dollenmeyi devamli yasayanlarin bazilarinda yaşlı yumurta yada kotu yumurta salinimi yaptığı için bebek saglam olmuyor sagliksiz oluyor rahimde kendini artık sonlara doğru adete hazırlıyor ve bu sebepten dusuk oluyor gec dollenmede bugun benim yaşadığım gibi benimde adetim 13 gun gecti adete bi kac gun kala yumurtlamisim saglikli olsaydi tutunurdu zaten Dr söyledi biraz önce ama sağlıksız olduğu için üzülmüyorum kendi kendine düşer dedi bi kac gün sonra gel parca varmi bakalim dedi ama bı önceki geç dollenmemde bebek saglamdi ve pıhtı atmış olabileceği üstüne duruyor bebegin kalbine doktor onunda tedbiri var o yüzden korkma serbest bırak kendini sıkma üstelik yumurta saglamsa isterse geç döllenme olsun bebekte sağlam oluyor çok geç dollenme yaşayıp doguran varGeç döllenme şüphesi var bende de. Ama düşük olma riski çok. Çok duyuyorum bebesini düşüren. İnsan stres yapıyorBenimde reglemi iki gün geçe test yaptım negatifti ama regle den beş gün önce lekenme yaşadım ve kaşık batmaları var. Regle habercisi mi bebe habercisi mi bilemedim
Dört gün oldu hala regle olmadım. Yarın beşinci güne giriyorum kuzum. Bugun evde ovulasyon testi vardı can sıkıntısından yaptım hayalet çizgi çıkt. Tabi doğru sonuç vermeyeceğini bile bile yaptımCanim 1 hafta sonra test yap gec dollenmeyse 5 gün önce lekelenme yasadiysan gerisi gelmediyse hcg hormonunun idrara geçmesini bekle bekleyemem dersen kan ver derim
Evet canım büyük ihtimalle dediğin gibi. Bende polikistik var. Fazladan eski yumurta kalma olasılığı olmaz inş . Doktora her gittiğimde birsürü yumurtan var diyor. Son bir ay daha doğal denme yağıp tüp bebek yapıcam kuzum biz. Mecbur iki senedir bekliyorum. Ama bu hafta regle olmayınca insan ister istemez umutlanıyor sonra kendime kızıyorum umutlanma diyeGeç dollenmeden neden düşük olsun ki o dusurenlerde geç dollenme su sekilde olmus olabilir 14 cu gun yumurtluyor ya rahim kendini adete yakın bebege hazirliyor fakat geç döllenme dedigimiz sey adetin yaklasik 1 hafta oncesi yada adet zamani yumurtlama oluyor gec dollenmeyi devamli yasayanlarin bazilarinda yaşlı yumurta yada kotu yumurta salinimi yaptığı için bebek saglam olmuyor sagliksiz oluyor rahimde kendini artık sonlara doğru adete hazırlıyor ve bu sebepten dusuk oluyor gec dollenmede bugun benim yaşadığım gibi benimde adetim 13 gun gecti adete bi kac gun kala yumurtlamisim saglikli olsaydi tutunurdu zaten Dr söyledi biraz önce ama sağlıksız olduğu için üzülmüyorum kendi kendine düşer dedi bi kac gün sonra gel parca varmi bakalim dedi ama bı önceki geç dollenmemde bebek saglamdi ve pıhtı atmış olabileceği üstüne duruyor bebegin kalbine doktor onunda tedbiri var o yüzden korkma serbest bırak kendini sıkma üstelik yumurta saglamsa isterse geç döllenme olsun bebekte sağlam oluyor çok geç dollenme yaşayıp doguran var
Hayırlısı olsun ne diyelimEvet canım büyük ihtimalle dediğin gibi. Bende polikistik var. Fazladan eski yumurta kalma olasılığı olmaz inş . Doktora her gittiğimde birsürü yumurtan var diyor. Son bir ay daha doğal denme yağıp tüp bebek yapıcam kuzum biz. Mecbur iki senedir bekliyorum. Ama bu hafta regle olmayınca insan ister istemez umutlanıyor sonra kendime kızıyorum umutlanma diyeNormalde regle olacağımda göğsüm ağrırdı ilk defa göğsüm ağrımıyor bi de böyle tuhaf bir şey oldu anlamadım
Hadi inşallah bebiş haberini duyarızDört gün oldu hala regle olmadım. Yarın beşinci güne giriyorum kuzum. Bugun evde ovulasyon testi vardı can sıkıntısından yaptım hayalet çizgi çıkt. Tabi doğru sonuç vermeyeceğini bile bile yaptımÇarşamba günü tam 10 gün olmuş olacak kan vericem. Öğüne kadar bekleyeyim dedim. Belki regl olurum Ama tuhaf bir ağrım var normalde regl olunca yumurtalıklar sızlar ya bende 3-4 günüde rahmim ağrıyor içten, iki yumurtalığın ortası göbek deliğinin altı, hissediyorum. Birde akıntım var biraz biraz. Kötü kokulu falan değil kokmuyor yani enfeksiyon değil
Vallaha ben kanama varken karanfil suyuna gunde iki tane bebek havuca gecede 2 kaşık yoğurda keten tohumu katmaya basladim erken yumurtlatip saglam yumurta urettiriyormusEvet canım büyük ihtimalle dediğin gibi. Bende polikistik var. Fazladan eski yumurta kalma olasılığı olmaz inş . Doktora her gittiğimde birsürü yumurtan var diyor. Son bir ay daha doğal denme yağıp tüp bebek yapıcam kuzum biz. Mecbur iki senedir bekliyorum. Ama bu hafta regle olmayınca insan ister istemez umutlanıyor sonra kendime kızıyorum umutlanma diyeNormalde regle olacağımda göğsüm ağrırdı ilk defa göğsüm ağrımıyor bi de böyle tuhaf bir şey oldu anlamadım
Bugün ovulasyon testi yapın gene pozitif gösteriyorsa kan verAdetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye .. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok acaba geç döllenme olabilirmi
Bugün yine erken gebelik testi yaptım yok acaba erkenmi yaptım kafam çok karışık birde akıntım yok kuruyumBugün ovulasyon testi yapın gene pozitif gösteriyorsa kan ver
Geç döllenme olabilir. Doktorlar son adet tarihini baz alıyorlar ama her zaman o şekilde olmayabiliyor. Biraz daha bekleyin umarı görünür. Allah gönlünüze göre versinSelam kızlar benim de 11 Şubat adet olmam gerekiyordu. 10 gün sonra teste pozitif çıktı. Daha öncede aynısı oldu bebeği düşürmüştüm. Doktora gittim hemen ama adet tarihine göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama bebek vajinal ultrason da görünmedi. Ama adetim çok düzenlidir. Adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan var mı?
Canım hcg ile alakalı hcg 1500 olduktan sonra vajinal ultrasonda 3000 den sonra karından görünür ancak. Geç döllenme olup olmadığını da öyle anlarsın. Ben adetimden bir hafta sonra 76 yla öğrendim mesela geç döllenmeydiSelam kızlar benim de 11 Şubat adet olmam gerekiyordu. 10 gün sonra teste pozitif çıktı. Daha öncede aynısı oldu bebeği düşürmüştüm. Doktora gittim hemen ama adet tarihine göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama bebek vajinal ultrason da görünmedi. Ama adetim çok düzenlidir. Adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan var mı?
Ben yasadim 11 haftalikken bebegi gordum kalp atsini duydum gec dollenme 2 ay sonra bebegi gormustumSelam kızlar benim de 11 Şubat adet olmam gerekiyordu. 10 gün sonra teste pozitif çıktı. Daha öncede aynısı oldu bebeği düşürmüştüm. Doktora gittim hemen ama adet tarihine göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama bebek vajinal ultrason da görünmedi. Ama adetim çok düzenlidir. Adeti düzenli olup geç döllenme yaşayan var mı?
Merhaba dediğinizi tam anlayamadım tekrar yazabilir misinizVallaha ben kanama varken karanfil suyuna gunde iki tane bebek havuca gecede 2 kaşık yoğurda keten tohumu katmaya basladim erken yumurtlatip saglam yumurta urettiriyormus
O değişiyor bildihim kadarı ile mesela ben catladigi günle 16. Gün adet oluyorumMerhaba bnde halen adet olmadim pik olduğu günden itibaren mi yoksa Siliklestigi günden mi 15 sayıcaz adet beklemek için fikriniz nedir arkadaşlar
Anladım teşekkür ediyorumO değişiyor bildihim kadarı ile mesela ben catladigi günle 16. Gün adet oluyorum
Doktor bebeğinizin kaç haftalık olduğunu söyledi mi ?Ben yasadim 11 haftalikken bebegi gordum kalp atsini duydum gec dollenme 2 ay sonra bebegi gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?