geç dollenme yaşayanlar sata uyumlu mi doğum yaptiniz

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Arkadaşlar geç döllenme yaşadığım için doğum tarihi sürekli değişip duruyor sastim kaldim bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun doktor adet tarihime direk yanlış diyor ben bebegi çok istediğim için günü gunune tarihini biliyorum son adetin iki ay üst üste adet olmadan hamile kaldim

Benim 2 hafta geç döllenme canım ama doktorum hep son adet tarihime göre tarih veriyor şimdi ultrasonda da adet tarihimle uyumlu gidiyo bebeğim 2 haftalık arayı kapattık

benim nerdeyse 4 hafta vardı 15 günü kapadı derken gittim 10 gün geri gelmiş sürekli doğum tarihini değiştirip duruyor doktor da kesin bişey demedi

benim nerdeyse 4 hafta vardı 15 günü kapadı derken gittim 10 gün geri gelmiş sürekli doğum tarihini değiştirip duruyor doktor da kesin bişey demedi
Hiç canını sıkma canım doğuma kadar düzelir haftasını yakalar içini ferah tut sen

Canım aynı durumdayız. Ultrasonda 32 haftalık gorunuyor. Ama sat a göre 34 doktor ultrasonda bebek.hangi haftaya uyumlu ise ona göre doğum tarihi verdi. Sende adet düzensizliği falan var mıydı

Canım aynı durumdayız. Ultrasonda 32 haftalık gorunuyor. Ama sat a göre 34 doktor ultrasonda bebek.hangi haftaya uyumlu ise ona göre doğum tarihi verdi. Sende adet düzensizliği falan var mıydı
aynen cnm benim şu an 36.haftaya girmem gerekirken 32.haftanin içindeyim aslında 34 girecektim mayısın basindaki ultrasona göre cumartesi bir gittim 31+2 oldu tam on gün geriye gelmis gibi her şey karman çorman adet düzensizliğim hep var.

Doktora göre 37.haftaya göre doğum yaptım ama sata göre 38+5 de.
Gerçi bebeğin gelişimini esas alıp, ona göre tarih belirliyorlar.
2700 doğdu oğlum, benim beklediğim tarihte.

Evet benimde aynı öyle. Adet düzensizliği vardı bekarken. Hamile olunca da böyle bir sorun oluyormuş işte. Hatta bende son adet tarihinin biliyorum doktora söylüyorum ama ısrarla başka tarih giriyorlar. İnşallah ultrasona göre doğar bebeklerimiz en azından ne zaman geleceğini kestirebiliriz. Ben daha hastane çantamı hazırlamadm çünkü :)

Doktorun dediği tarihten 15 gün kadar önce oldu.
O temmuz 25 ağustos başı bekliyordu, 10 temmuzda oldu doğumum.
anladım cnm bakalım ben ne olcam şimdi düzgün haftamı bile bilmiyorum her şey karışmış vaziyette adete göre olsa haziran sonu doğum yapmam gerekir ama geç döllenme oldi onu kestirmek güç ultrason bile farklı farklı tarih veriyor

Bebeğiniz ve sizin sağlığınız için ne zaman ne şekilde uygunsa, o şekilde olsun inşallah.
Son zamanlar sıkıntılı geçiyordur, tahmin edebiliyorum.
Geçen sene bu zamanlar ben yine hamileydim doğumu hesaplamaya çalıyordum ama sizin gibi bocalıyordum.
Ama bebeğim beni yanıltmadı, ilk günden hep demiştim bayrama doğar bu çocuk diye, bayramın her gününü hastanede nstde geçirdim, tatilin son günü de doğdu zaten.:)
İçinizi ferah tutun, emin olun anneler hissediyor doğum yaklaşınca çünkü bedeni sinyal veriyor.

ben de hissediyorum ama eşim daha 32 haftalık oldun doktora göre diyor erken diyor özellikle bacaklarimin arası öyle ağrıyor ki sanki saatlerce spor yapmışım da hamlanmisim gibi ve sürekli tuvalete gidiyorum inş bakalım hayırlısı olur cnm yeni gebeliğin de hayırlı olsun

Hanımlar geç dollenme ne oluyor benim yumurtlama 14 hesaplanıyor ben 16 .günde sumuksu akıntıyı gördüm o gün ilişki oldu ve adetim geçeli 2 gün oldu hep olacak gibiyim 5dk bir wcye gidiyorum ama kanama yok akıntıda gebelik testi negatif bende bekliyorum lütfen yardım edin nasil bir ol izlemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…