Geç Döllenme Yaşayanlar Yazabilir mi

birannelikmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
50
42
3
Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikince kan testi yaptım 0,1 negatif çıktı, bugün 7 gün geçti kan testi yaptım 1.53 negatif çıktı . En son ilişki 23 Şubatta oldu geç döllenme olma ihtimali var mı sizce. Hiç adet olacakmış gibi de değilim

Benimde durum seninle aynı bugün dördüncü gün test verdim kan testi 0 19 çıktı negatif dedi daha adet olmadım kasık ağrım var bel ağrım çok fena bilmmki yükselir mi benim yumurtlama 19 du sonra silik oldu sonra 23 Şubat'ta çift çizgiyi yakaladım degerlendirdim geçen oazar günü şiddetli bı karın ağrısı yaşadim öğünden beride kaşık karın bel akıntı devam etti akıntım hala devam edio ama gebelik yok geç döllenme dur insALLAH doktorum tam bı rahattı ya bı bilgi vermedi hemen adet söktürücü ya bı deki belki geç döllenme ne bilim bı hafta daha bekle de eğer olaki hamile çıkarsam o adet sokturucusunu masasına koyuycam o kadar sinir oldum ilgisizligine

Aynısını yaşadım ben de doktora sorduğumda çok takıyorsun oluruna bırak bu kadar ayrıntı bilmene gerek yok gibi tepkiler aldım ben de . Ben bugün adet oldum sanırım yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum umudum hala o yönde gidecek gibi oluyor ama :)

Pembe mi kahverengi mi az mı çok mu diye bakmaktan manyak oldum en sonunda adet işte diye kabullendim :) sabah yine kan vermiştim Adem olacağımdan habersiz sonucu çıkınca yazarım buraya

Acaba şu anda durumunuz nedir adet mi oldunuz yoksa hamile misiniz aynı durumdayız sizinle

Biraz geç gördüm kusura bakmayın gecikmenin 7. Günü kanda beta 145 çıktı eve geldim regl oldum. Tekrar hastaneye gittim ertesi gün kan 2.6 ya düştü beta değeri. Kimyasal gebelik geçirmişim. Adetim 10 gün sürdü normalde de uzun sürer . Doktor 3 ay bu işi bırakmayı önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…