Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim sat 28 agustos ama yumurtlama gunume gore dun olmam gerekiyordu adet bufun kanda beta hcg 12. 04 cikti bu tarz bisey yasayanlar var mi degerim.yukselirmi acaba
Bu konuda çok bi bilgim yok ama benimde geç yumurtlama olmuş canım. Ama nasıl oluyosa adetim geçtikten 1 hafta sonra idrar testi pozitif çıktı doktora göre 10 gün fark var. Doktora göre adetimë 5 gün kala yumurtlamiš oluyorum. Her an hersey olabilir yani canım
Bu konuda çok bi bilgim yok ama benimde geç yumurtlama olmuş canım. Ama nasıl oluyosa adetim geçtikten 1 hafta sonra idrar testi pozitif çıktı doktora göre 10 gün fark var. Doktora göre adetimë 5 gün kala yumurtlamiš oluyorum. Her an hersey olabilir yani canım
banada doktorum geç döllenme dedi ama nasıl bişiydir tam algılayamadım canım ya. yani ben adetimi beklediğim gün planlı gebelik olduğu için hastaneye kan vermeye gittim. öylece öğrendim ilk çıkan değer 500 küsurdu. 2 gün sonra 700 küsur olmuştu.
Beklemen gerekiyor bi süre, heran herşey olabilir. bende 10 gün kadar geriden gidiyorum
banada doktorum geç döllenme dedi ama nasıl bişiydir tam algılayamadım canım ya. yani ben adetimi beklediğim gün planlı gebelik olduğu için hastaneye kan vermeye gittim. öylece öğrendim ilk çıkan değer 500 küsurdu. 2 gün sonra 700 küsur olmuştu.
Beklemen gerekiyor bi süre, heran herşey olabilir. bende 10 gün kadar geriden gidiyorum
diyorum ya, her an herşey olur. 12 den birden fırlayıp aşırı yükselebilir. tek çözüm beklemek. ya da doktorla iletişim dahilinde yürütmek bu süreci. Doktorunuz ne dedi size peki?
diyorum ya, her an herşey olur. 12 den birden fırlayıp aşırı yükselebilir. tek çözüm beklemek. ya da doktorla iletişim dahilinde yürütmek bu süreci. Doktorunuz ne dedi size peki?
Son adetim 28 agustostu ben 28 eylulde test yaptim degerim duauk cikti. Yumurtlamam adetimin 16. Gunu oldugundan emindim doktor baska yerde baska yumurta vardir oda catlamis olabilir dedi
Degerim 1 gun icin guzel artti normalde 48 saatte 2 katina cikmasi gerekirken 24 saatte yuzde 80 yukselmisti herhangi ters bir durum olmazsa haftaya 320 olmasinlazim kanda bakicaz dedi