Geç döllenme

Bal147

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
24
7
1
30
Merhabalar aranızda belki yaşayan vardır bı fijir olur diye yazmak istedim. Adet tarihim 3 gün gecikti ki hiç gecikmez ayrıca 4_5 gündür kabızlık problemi yaşıyorum her gün idrar testi yapıyorum fakat hep negatif acaba geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü bugün kan için hastaneye gittiğim de doktor gecikmen 7_10 günü bulsun henüz erken diyerek test yapmadı. Benim de aklım karıştı var mı aranızda benim gibi olan.

Olabilir canım geç döllenme olduysa kanda bile çıkmayabilir biraz daha bekleyip ilk idrar testi sonra kan testi yaptır

Yine de test yapması gerekiyor ama

Ayrıca bide sürekli beyaz bı akıntım var asla geçmiyor bazen şeffaf bazen beyaz anlamadım kafam karıştı

Belirtin var mı peki ? Ben de göğüs şişmesi falan yok sadece kasigim da ayrı var ara ara ama belki kabızlık yaşıyorum o yüzdendir bide akıntı var tabi

Belirtin var mı peki ? Ben de göğüs şişmesi falan yok sadece kasigim da ayrı var ara ara ama belki kabızlık yaşıyorum o yüzdendir bide akıntı var tabi
Merhaba aynı belirtiler bende de var 2 gün gecikti kaset test yaptım çıkmadı yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum kasıklarımda ara ara ağrı var ve akıntım var adetim düzenlidir ilk defa gecikmem oldu. Yumurtlama gününden sonra da kasıklarım çok ağrıdı benim

Ayy inşallah güzel haber alırsın

İnşallah hep beraber güzel haberler alırız aynılarını yaşıyoruz hemen hemen
Yaa hergun test yaptım ama çıkmıyor bı turlu o yüzden umudum azalıyor aslında buraya da belki geç döllenme falan yaşayan olduysa geç öğrenen olduysa diye yazdım

Ben hergun yaptım test ama yok valla
İlk defa geçen ay 2 hafta geçti regl şimdi de 4 gün geçti. Geçen ay o kadar gecikince doktora gittim gebelik hormon istedi negatif çıktı gebelik hormon da bir sorun çıkmadı. Gebelik olabilir geç döllenme olmuştur demişti bir hafta sonra yine test yap demişti sonra zaten bir hafta sonra olmuştum geç yumurtlama olunca regl de geç geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…