Geç döllenme

Yaa hergun test yaptım ama çıkmıyor bı turlu o yüzden umudum azalıyor aslında buraya da belki geç döllenme falan yaşayan olduysa geç öğrenen olduysa diye yazdım
Bende bir çok forum araştırdım bizim gibi olup da hamile olduğunu yazanlar vardı ama nasip tabiki bekleyip göreceğiz bende adet olmadan 2 gün önce yaptım negatif çıktı bu sabah da yaptım negatif çıktı yarın 3. Gün olacak adet gecikeli normalde gecikmem olmadığı için şüpheliyim ve kasık ağrısı akıntı var hayırlıysa olsun inşallah

Yaaaa hiç bilmiyordum belki bende ki de öyle birsey

İnşallah diyelim o zaman haber bekliyorum ,

Bende bu ay bu kervandayim cuma günü doktor randevum vardı o yüzden test yaptım adetten 1 gün önceydi bir şey çıkmadı hatta doktor beta istemedi ultrasonla baktı ilk kontrolüm olduğu için işte kist vs yok regl yakın dedi sadece cumartesi bekledim gelen giden yok pazar bekledim yok pazartesi sabah test yaptım yok bişey gene bugün resmi tatil diye gidemedim ama yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum

sonucunuz ne oldu acaba paylasir misiniz?
Canım benim sonuç negatif çıktı doktora gittim muayene oldum kist vesaire olmadığını söyledi folik asit verdi bu ay ovulasyon testleri aldım onlarla deneyeceğim doktor 1 yıl dolmadan sorun var diyemeyiz dedi git sonra gel dedi

Durumunuz nedir adet oldunuzmu

Gecikmenin 2. günü yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden yapmıyorum daha da ama hala aklım orda ya adet çok geçmeli gelecek yada gebeyim
Benimle aynı durumları yaşayan ne çok arkadaşımız var hep bir belirsizlik içindeyiz benimde 4 gün oldu gecikeli 3. Gün testim negatif çıktı aynı gün kan da verdim yarın sonucu almaya gidicem meraktan çatladım. Akıntı kabızlık kasık batması aşırı iştah ve yerken içerken de içim bulanıyor

Sonucunuz ne çıktı bende aynı durumdayım şuan

Ya benimde 8 eylülde regl olmam gerekiyordu son adet günü 7 Ağustos normalde 32 gün de bir olurum hiç sekmez regl gecikmesinden 9 gün sonra kan verdim 0.10 çıktı şimdi bekle diyorlar geç döllenme ihtimalini düşünerek bu arada regl tarihinden iki gün önce korunmasız ilişki yaşadım sizde yumurtlama o zamana denk geldiyse 9. Günde çıkar mıydı? Bugün gecikmenin 14. Günü

Yaa ben bişey anlamadım vallaha geç döllenme vs vs bi sürü şey var en iyisi beklentiye girmemek stres yoruyor bizi ve gecikmeler ya da hamilelik gecikmesi o yüzden oluyor

Yaa ben bişey anlamadım vallaha geç döllenme vs vs bi sürü şey var en iyisi beklentiye girmemek stres yoruyor bizi ve gecikmeler ya da hamilelik gecikmesi o yüzden oluyor
Ama dediğiniz gibi âdet önceside de hemen sonrasında da korunmadan oldu bende ama hala neden bir şey yok anlamadım. Bi arkadaşım 10 günlük hamileyken kanda çıkmamıştı 5. Haftasında öğrendi hamile olduğunu hatta 3 arkadaşım 5 te öğrendi nasıl oluyorsa bilmiyorum

Stress en büyük etken sanırım biraz rahatlamak gerekiyor gecikmenin 15. Günü regl oldum bugün kafaya çok takınca psikolojimiz bedenimizi de etkiliyor etrafımda çoğu kadın ya vazgeçince yada nasılsa olmuyor artık psikolojisine girip rahat oldukları ay hamile kaldı hatta 3 senedir bebeği olmayan bir arkadaşım tüp bebek yapacağı ay hamile olduğunu öğrendi :)

Benim kafam sanki hiç rahatlamayacak gibi her ay aynı şeyler adet tarihim yaklaşınca bir psikolojikler

Al benden de o kadar rahatım desem de aklım orda 13-14 gün oldu hala bi tık yok eşim bana kızıyor ama benden çok beklentiye giren o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…