Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktıAdet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir mi
Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıkt
Ovalusyon testleri kullandım ama yakalayamadım 10 gün gecikmedeyim pko hastalığı varCanım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
Merhaba adet gecikmesinin 3. Günü çok silik çizgi çıktı ancak en son ilişki tarihinden 18 gün geçti geç döllenme olsa bile bu tarihte hala silik çizgi çıkması norma miCanım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
Adet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir m
ne yaptınız bende aynu durumdayımAdet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir mi
Bende bu ay senin gibi oldum ama neden yumurtlamamak anlamına geliyo onu anlamadımAdet gördüm canım 43 gün oldu tabi yumurtlamadigim anlamına geliyor
Merhaba geç döllenmede yumurtlama zamanı da mı geç oluyor acaba? Benim çatlama 9 gün önce galiba ama hcgm negatif geldiCanım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
Evet öyle geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oldu deniliyor galiba baya araştırdım benim yumurtlamam 23. Gün oldu mesela bu yüzden adetten 5 gün sonra test pozitif anca çıktı normalde adetlerim 1 inden 1inedie yani adete 7 gün kala yumurtlamam olduMerhaba geç döllenmede yumurtlama zamanı da mı geç oluyor acaba? Benim çatlama 9 gün önce galiba ama hcgm negatif geldi
Teşekkür ederim o zaman benim pek geç döllenme değil gibi o zamanEvet öyle geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oldu deniliyor galiba baya araştırdım benim yumurtlamam 23. Gün oldu mesela bu yüzden adetten 5 gün sonra test pozitif anca çıktı normalde adetlerim 1 inden 1inedie yani adete 7 gün kala yumurtlamam oldu
Regle kaç gün kala 1.2 çıktı acaba sizinBenim sat 18 Haziran sat da 18 Temmuz. Ovülasyon testi yaptım ama 7 temmuza kadar yapabildim ovülasyon testim bitti. 7sinden sonra da hep akıntı takibi yaptım her akıntı gördüğümde ilişki yaşadım. 18 temmuzda hcg 1.20 çıktı . Geç döllenme olduysa bile kaç gün adet gecikmesi gerekir
Regl günümde öyle çıktıRegle kaç gün kala 1.2 çıktı acaba sizin
Regl günümde öyle çıktı
Bidaha kan verecektim de bugün fırsatım olmadı belki yarın falan veririm yükselme olduysa umut vardır herhaldeRegl günümde öyle çıktı
Şubatta 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu daha yeni cesaret edebiliyorum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinRegl günümde öyle çıktı
İnşallah güzel haberler alırsınız hcgde artma olur. Ben de 2 3 gün sonra evde test yapıcam.Regl günümde öyle çıktı
Evde test yapmadan kan verin bence çünkü evdeki testler çok yanıltıcı bide gözümüz ikinci çizgiyi aradığı için varmış gibi görünüyor ya da yalancı çizgi çıkıp umutlandırıyor en iyisi kanİnşallah güzel haberler alırsınız hcgde artma olur. Ben de 2 3 gün sonra evde test yapıcam.
Ben dün kan verdim 2,3 çıktı belki artar diye bir umut bekleyeceğim bu seferEvde test yapmadan kan verin bence çünkü evdeki testler çok yanıltıcı bide gözümüz ikinci çizgiyi aradığı için varmış gibi görünüyor ya da yalancı çizgi çıkıp umutlandırıyor en iyisi kan
2 gün sonra tekrar verin inşallah artış olur kaç gün gecikmeniz varBen dün kan verdim 2,3 çıktı belki artar diye bir umut bekleyeceğim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?