L Lale4701 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 184 25 28 35 Salı 20:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Lale4701 #1 Adet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir mi
S sumoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 6 4 1 28 Perşembe 09:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Lale4701 #2 Lale4701 .!.: Adet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir mi Genişletmek için tıkla... Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
Lale4701 .!.: Adet gecikmesinin 7. Günü testler negatif bilgisi olanlar bakabilir mi geç döllenme olabilir mi Genişletmek için tıkla... Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı
L Lale4701 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 184 25 28 35 Cuma 09:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Lale4701 #3 sumoo .!.: Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıkt Genişletmek için tıkla... sumoo .!.: Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı Genişletmek için tıkla... Ovalusyon testleri kullandım ama yakalayamadım 10 gün gecikmedeyim pko hastalığı var
sumoo .!.: Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıkt Genişletmek için tıkla... sumoo .!.: Canım yumurtlama zamanını takip ediyor musun ne zaman oldu fikrin var mı benimde geç döllenme oldu adet sonrası 5. Gün çok silik çizgi yeni çıktı Genişletmek için tıkla... Ovalusyon testleri kullandım ama yakalayamadım 10 gün gecikmedeyim pko hastalığı var
L Lale4701 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 184 25 28 35 Cuma 09:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Lale4701 #4 Yumurtlama oldu mu bilmiyorum