Geç döllenme

Düşük yaptığım da öncesinde haberim vardı zaten Dr demişti aklımdan çıkmadı aglamamda geçmedi çok istemiştim ama nasip değildi yapacak bir şey yok böylesi hayırlısımis

Şu anda hamileyim geç döllenme oldu 26 sinde muane gidecem bakalım orada mi değil mi ne alemde beta iyi yükselişte sorun yok tabii rabbim.nasip ederse hayırlısı diyorum
Bende pazartesi gideceğim, geç döllenme olabilir ya da boş gebelik demişti.
Bakalım inşşalah hayırlı haberler alırız

Ayy şimdi çıktım drdan. Kalp atışını duydum şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsin sorduğunuz için teşekkür ederim
Sizin adınıza çok sevindim. Rabb’im sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla kucağınıza almayı kısmet etsin

Ayy şimdi çıktım drdan. Kalp atışını duydum şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsin sorduğunuz için teşekkür ederim
maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı haftada duymuş oldunuz yolk sac ve bebeği ne zaman gördümüz

Son adet tarihime göre 7+1 de gördüm bebeği de kalp atışını da.
6.hafta da gittiğimde sadece boş kese vardı, yolk sac ve bebek yoktu. Bu hafta direk kalp atışını duydum
Geç döllenme olmuş ama çok da değil. Bebek ölçüme göre 6+4 gözüküyor 7+1 olması gerekirken

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 6+3 deyim bugün sadece kese gördü doktor 0.85 cm tedirgin oluyorum teşekkür ederim

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 6+3 deyim bugün sadece kese gördü doktor 0.85 cm tedirgin oluyorum teşekkür ederim
1 haftada o kadar çok şey değişiyorki. Sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz maalesef olmuyor. Rabbim size de güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Bazen 2 hafta bile geriden geldiği oluyormuş geç döllenmeden ötürü.

haklısınız ama yaşım 41 ve öncesinde sağlıksız bir gebelik geçirdim o yüzden panik halinde geziyorum ama böyle bilgiler umut oluyor

haklısınız ama yaşım 41 ve öncesinde sağlıksız bir gebelik geçirdim o yüzden panik halinde geziyorum ama böyle bilgiler umut oluyor
Benimde yaşım 41 7 yaşında bir oğlum var. 2 sene önce bende sağlıksız bir gebelik geçirdim ve bende son 10 günü nasıl geçirdim bilmiyorum. Belirsizlik insanı çok yoruyor..
Hiç beklemediğim bir anda geldi. Rabbim isterse oluyor. İnşallah sizinde gönlünüzden geçeni nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…