- 29 Mayıs 2024
- 2.880
- 742
- 43
Düşük yaptığım da öncesinde haberim vardı zaten Dr demişti aklımdan çıkmadı aglamamda geçmedi çok istemiştim ama nasip değildi yapacak bir şey yok böylesi hayırlısımisAmin inşallah, dilerim hayırlısı olsunAma bir kayıp olursa ya da iç kanama olursa endişelenmeyin. Vücut sağlıksız gebeliği atmaya çalışıyor. Ne kadar üzülsek de bu durum bizim yararımıza oluyor.
Bende pazartesi gideceğim, geç döllenme olabilir ya da boş gebelik demişti.Şu anda hamileyim geç döllenme oldu 26 sinde muane gidecem bakalım orada mi değil mi ne alemde beta iyi yükselişte sorun yok tabii rabbim.nasip ederse hayırlısı diyorum
İnşallah cnim rabbim nasip ederBende pazartesi gideceğim, geç döllenme olabilir ya da boş gebelik demişti.
Bakalım inşşalah hayırlı haberler alırız
Rabb’im sağlıklı ve hayırlı olanı kolaylıkla kısmet etsinBende pazartesi gideceğim, geç döllenme olabilir ya da boş gebelik demişti.
Haberler iyidir umarımBende pazartesi gideceğim, geç döllenme olabilir ya da boş gebelik demişti.
Ayy şimdi çıktım drdan. Kalp atışını duydum şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsinHaberler iyidir umarım
Sizin adınıza çok sevindim. Rabb’im sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla kucağınıza almayı kısmet etsinAyy şimdi çıktım drdan. Kalp atışını duydum şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsinsorduğunuz için teşekkür ederim
Amiiiin amin Allah razı olsunSizin adınıza çok sevindim. Rabb’im sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla kucağınıza almayı kısmet etsin
maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAyy şimdi çıktım drdan. Kalp atışını duydum şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsinsorduğunuz için teşekkür ederim
maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkaçıncı haftada duymuş oldunuz yolk sac ve
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 6+3 deyim bugün sadece kese gördü doktor 0.85 cm tedirgin oluyorum teşekkür ederimSon adet tarihime göre 7+1 de gördüm bebeği de kalp atışını da.
6.hafta da gittiğimde sadece boş kese vardı, yolk sac ve bebek yoktu. Bu hafta direk kalp atışını duydum
Geç döllenme olmuş ama çok da değil. Bebek ölçüme göre 6+4 gözüküyor 7+1 olması gerekirken
1 haftada o kadar çok şey değişiyorki. Sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz maalesef olmuyor. Rabbim size de güzel haberlerini almayı nasip etsin.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 6+3 deyim bugün sadece kese gördü doktor 0.85 cm tedirgin oluyorum teşekkür ederim
haklısınız ama yaşım 41 ve öncesinde sağlıksız bir gebelik geçirdim o yüzden panik halinde geziyorum ama böyle bilgiler umut oluyor1 haftada o kadar çok şey değişiyorki. Sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz maalesef olmuyor. Rabbim size de güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Bazen 2 hafta bile geriden geldiği oluyormuş geç döllenmeden ötürü.
Benimde yaşım 41haklısınız ama yaşım 41 ve öncesinde sağlıksız bir gebelik geçirdim o yüzden panik halinde geziyorum ama böyle bilgiler umut oluyor
Bugun bende 6+3 haftalik hamileyim bende de durunlar ayni ne yolksac ne de bebek gözüktü su an çok korkuyorumAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 6+3 deyim bugün sadece kese gördü doktor 0.85 cm tedirgin oluyorum teşekkür ederim
ibşallah hayırlı haberler alırızBugun bende 6+3 haftalik hamileyim bende de durunlar ayni ne yolksac ne de bebek gözüktü su an çok korkuyorum
ibşallah hayırlı haberler alırız
ben 26 sında gitmeyi düşünüyorumInsallah canim 28 agustosa randevu aldim yeniden
Gittigin zaman buraya da yazar misin canim merakta kaldim ben 28ine bulabildim o zamana kadar doluben 26 sında gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?