Merhaba bende geçen hafta Dr a gitttim 6haftalık hamilesin dediler kese var ama bebek yoktu boş gebelik diye bende çok stres oldum haftasına yani dün yine gittim bebek göründü ama adet tarihine göre kese daha küçük dedi Dr ve ekledi bebek kalp atışı 100_140 aralığında olması gerekiyor ama benim 50/60 atıyor muhtemel kalbi durur veya kanamanız olur dendi dünden beri çok kötüyüm bu durumu yaşayan ve bebeğine bişey olmayan sağlıkla kucağına alan var mı?? Sizde nasipse göreceksiniz bebeğinizi inanın buna29 haziran son adet tarihim. Şuan 11 ağustos. 1 hafta önce hem evde testte hem kanda testte pozitif çıktı ama ultrasonda kese 6.haftayla uyumlu olmamasına rağmen, kesede bebek gözükmüyor. Geç döllenme ya da boş gebelik olabilir dedi dr. Bir hafta bekleyelim dedi dr. Böyle bişey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı acaba? Boş gebelik diye çok stres yapıyorum
İlk sayfaya bakarsanız ben de benzer bir durum yaşadım ve ne yazık ki bebeğimin kalbi 1-2 gün dayanmış. Geç döllenme ya da geride kalması sorun değil ancak kalbinin yavaş olması çok büyük sıkıntı yaşatıyor. Kaçıncı gebeliğiniz bilmiyorum ama bebeğin kalbiyle ilgili sorunlar kalitesiz spermden kaynaklanıyor. Kişinin genetiği temiz olsa bile beslenme ve düzeni ve sigaradan dolayı sperm genetiği bozuk çıkabiliyor ve benim üç bebeğime mal oldu. Allah korusun olumsuz bir sonuç alırsanız benim gibi doktorları dinlemeyip (3 düşüğe kadar normal sayıldığı içün dna hasar testine gerek duymadılar sadece genetiğe bakıldı.) dna hasar testi ile önlem almanızı tavsiye ederim. Ama umarım güzel haberler alırsınızMerhaba bende geçen hafta Dr a gitttim 6haftalık hamilesin dediler kese var ama bebek yoktu boş gebelik diye bende çok stres oldum haftasına yani dün yine gittim bebek göründü ama adet tarihine göre kese daha küçük dedi Dr ve ekledi bebek kalp atışı 100_140 aralığında olması gerekiyor ama benim 50/60 atıyor muhtemel kalbi durur veya kanamanız olur dendi dünden beri çok kötüyüm bu durumu yaşayan ve bebeğine bişey olmayan sağlıkla kucağına alan var mı?? Sizde nasipse göreceksiniz bebeğinizi inanın buna
İlk gebeliğim ve çok korkuyorumİlk sayfaya bakarsanız ben de benzer bir durum yaşadım ve ne yazık ki bebeğimin kalbi 1-2 gün dayanmış. Geç döllenme ya da geride kalması sorun değil ancak kalbinin yavaş olması çok büyük sıkıntı yaşatıyor. Kaçıncı gebeliğiniz bilmiyorum ama bebeğin kalbiyle ilgili sorunlar kalitesiz spermden kaynaklanıyor. Kişinin genetiği temiz olsa bile beslenme ve düzeni ve sigaradan dolayı sperm genetiği bozuk çıkabiliyor ve benim üç bebeğime mal oldu. Allah korusun olumsuz bir sonuç alırsanız benim gibi doktorları dinlemeyip (3 düşüğe kadar normal sayıldığı içün dna hasar testine gerek duymadılar sadece genetiğe bakıldı.) dna hasar testi ile önlem almanızı tavsiye ederim. Ama umarım güzel haberler alırsınız
İlk gebeliğim ve çok korkuyorusizin için hayırlıs
Sizin için hayırlısı, sağlıklısı, kolayı ne ise o olsun inşallahİlk gebeliğim ve çok korkuyorum
Canım seni merak ettim ne alemdesin gittin mi hastaneyehaklısınız ama yaşım 41 ve öncesinde sağlıksız bir gebelik geçirdim o yüzden panik halinde geziyorum ama böyle bilgiler umut oluyor
gitmedim henüz çarşamba için randevu aldım sabahtan gideceğim biraz gerginim sen ne durumdasınCanım seni merak ettim ne alemdesin gittin mi hastaneye
Bende perşembe randrvu aldim canim dediğin gibi bende çok gerginim endişe ve korku icindeyim insallah bos gebelik degildir eğer persembe bebegimi gorursem cocuklara birseyler alip dagiticamgitmedim henüz çarşamba için randevu aldım sabahtan gideceğim biraz gerginim sen ne durumdasın
ben gittm bugün doktora kese büyümüş ama içinde birsey görünmedi doktor cuma günü tekrr bakalım dediBende perşembe randrvu aldim canim dediğin gibi bende çok gerginim endişe ve korku icindeyim insallah bos gebelik degildir eğer persembe bebegimi gorursem cocuklara birseyler alip dagiticam
Kaç haftalık şuan tam?ben gittm bugün doktora kese büyümüş ama içinde birsey görünmedi doktor cuma günü tekrr bakalım dedi
7+3 deyim sat a göreKaç haftalık şuan tam?
Bende 7+1de gördüm. 8.haftada görenler bile olmuş geç döllenmeden ötürü.7+3 deyim sat a göre
teşekkür ederim aminBende 7+1de gördüm. 8.haftada görenler bile olmuş geç döllenmeden ötürü.
Umarım sizde nasip olur
Anladım canım.insallah cuma günü gözükür yolksac falan gözükmedi mi benimd3 yarın kontrolümben gittm bugün doktora kese büyümüş ama içinde birsey görünmedi doktor cuma günü tekrr bakalım dedi
görünmedi doktor bi oluşum var gibi ama net değil cuma tekrar bakalım dedi cuma günü gidicem tekrar sen ne yaptın gittin mi muayeneye güzel haberlerle gelirsin inşallahAnladım canım.insallah cuma günü gözükür yolksac falan gözükmedi mi benimd3 yarın kontrolüm
yolk sac gördüğünüzdeki kese boyutunu hatırlıyor musunuz?Bende 7+1de gördüm. 8.haftada görenler bile olmuş geç döllenmeden ötürü.
Umarım sizde nasip olur
Bugün randevym 14:10 da canım çok korkuyorum kötü haber alıcam diyegörünmedi doktor bi oluşum var gibi ama net değil cuma tekrar bakalım dedi cuma günü gidicem tekrar sen ne yaptın gittin mi muayeneye güzel haberlerle gelirsin inşallah
Biz yolk sac da hiç göremedik. 6 haftaya kadar gittiğimde sadece boş kese vardı. 7 de bebek gözüktü direkyolk sac gördüğünüzdeki kese boyutunu hatırlıyor musunuz?
sakin olmak sakin kalmak lazım ama çok zor güzel haberlerle gelirsin inşallahBugün randevym 14:10 da canım çok korkuyorum kötü haber alıcam diye
ne yaptın canım bende heyecanla bekliyorumBugün randevym 14:10 da canım çok korkuyorum kötü haber alıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?