- Konu Sahibi guldamla90
Canım ben
Canım bnm son adet tarihim 15 eylül aşağı yukarı 10 veya12 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım.4 gün geçince idrar testi yaptım çok silik ışıkta görünen beyaz bi çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım 15 ekimde 0.100 çıktı yani negatif.sonra bekledim 19 ekimde yine gelmeyince yine idrar testi yaptım çok silik pembe çıktı.yine gidip kan verdim 18cikti.5_6 haftalık hamile yazıyordu saçma geldi.2 günde bir kan istediler.21 ekimde 27 çıktı.26 sında hafif bi kanama geldi dr a ctrl ultrasonda baktı bişey göremedi doğal olarak.kan verdim 88 çıktı.progestan verdi.içtim kanamam kesildi.28 ekimde kan verdim 160 çıktı.1 kasımda gel keseyi görelim dedi.gttm kese falan yoktu.kan verdim 288 çıktı..3 kasımda hafif bi kanama geldi gttm kan verdim 326 çıktı dusucek ilacı bırak artık kanamani beklicez dedi.ilacı bıraktım adet oldum..eğer geçen ay adet olsaydım 2.adetimde kanamam başladığı günlerde gelicekti.kafam inanılmaz karışık..bildiğin adet oluyorum hafif ağrılı.dr lara hiç güvenmiyorum.ayrıca 326 ciktgi gün 1200 lerde olmalıydı.sanırım dusucek.ama herkes belli olma z diyo.biraz uzun oldu ama çok sıkıldım artik
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız tabi.. senin içinde zor bir durum.. ama üzülme sonuçta bebeğin oluyor. bu ay olmasa bile bi sonraki adetinden snra da hamile kalabilirsin sıkma canını dua et.. her doktora da güvenilmiyor gerçekten... içini ferah tut ve sakın üzülme herşey allahtan sonuçta.... inşallah iyi sonuçlar alırsın canım...