- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
geç döllenme yasayanlar var mi ? nasıl oluyor ilişkiye girdiğin zamandan sonra ne zaman anlıosn hamileliği yardım kzlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım adeti bekliycez ozaman gec kalması durumunda o seklde oluoo
evet cnm hamileym cok sukur :) 26 sında aksam 224 cıktı degerm. cumartesi 780 yarın bıdaha gidicem ins. kese ye bakalm dedi pazartesiHer gun idrar testi yap çizginin.çıkıp çıkmadığına bak ben hayalet çizgi ile öğrendim sonra giderek koyulasti. Hamile misin öğrendin mi ?
evet cnm hamileym cok sukur :) 26 sında aksam 224 cıktı degerm. cumartesi 780 yarın bıdaha gidicem ins. kese ye bakalm dedi pazartesi
Ben geç döllenme yaşadım canım. Beklenen adet tarihinden 8-10 gun sonra anlıyorsun. Normalde başlangıç adet tarihinden 2 gun önce öğrenen de var. Geç döllenme yasayanlar başlangıç adet tarihinden 10 gun sonra filan öğreniyorsun. 10 gun sonra filan çift çizgiyi yakaladım ben. Şükür simdi 17 haftalık hamileyim. Allah tüm isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle her ikinizin de bebeği hayırlı olsunannensenicoksevecek ,
kendidebilmiyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de derdim şu. Bu ay klomen kullandım dr. takibimle. Dün regl günümde kanda test yaptım çıkmadı bhcg. Ama hala da adet olmadım. İnsan umudunu yitiremiyor hemen. Makine değiliz sonuçta dr.larında extrem dediği pek çok durum olabiliyor. Birkaç gün daha bekle adetin gelmezse, adet söktürücü vereyim dedi. Ama dedim ya bu sefer ya geç döllenme denen şeyi yaşıyorsam da bilmeden zarar verirsek diye endişe ettim. Sizler ne zaman ilk testinizi ve son hamile olduğunuz testinizi öğrendiğiniz. Kaçıncı günleriniz oldu. Değerleriniz nasıl yükseldi. Öğreninceye kadar kanda kaç test yaptınız? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Sevgilerimle...
insallah cnmHayırlı olsun canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah :)