- 7 Kasım 2014
- 237
- 93
- 43
- 33
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
İNŞALLAH CANIM KAN TESTİ YAPTIR BİRAN ÖNCE HABER VER BİZE:Canim bende ayni. Iliskiden 10gun gecmisti gece uyurken dua ettim rabbim veren sensin kiz olsun erkek olsun eli yuzu duzgun saglikli hayirli olsun . Bir meyvenden tattirdin birde gönlümüzden oglumuz olsun istyorz lutfeder verirsen cok sukur ne verirsen cok Şükür varsa bsy bana ruyamda goster ddm okudum ufledm uyudum. Ruyamda oglum olmus emzirdim altini değiştim kizima diyrm bak kardes die :) adinida mehmet koymusum. Tam gunu gunune 33gunde bir adet olurum oncesnde bir belirti yasamam tam adet olacagm gun belime agri girer adet olurum. Bu sefer iliski oldu ve iliskidn snra hep belim kasigim agridi tam adet gunum oyle agridiki ddm heralde olucm ama olmadim. Umutluyum inşallah hayirli haber alirim :)
Evet canim bncede yarin gidip bi kan testi yaptiriyim bidha idrar testiyle ugrasmiyimİNŞALLAH CANIM KAN TESTİ YAPTIR BİRAN ÖNCE HABER VER BİZE:
Gec dollenme deniyor canim sat a gore mesela 5 haftalık hamileysen 3 haftalık cikiyo bebek.Merak ediyorum bu gebeliğin 1-2 hafta geriden gelmesine geç döllenmemi yoksa erken döllenmemi deniyor
Ben 3. Bebeğimi kazara adetime 1-2 gün kaldı diye korunmadım ve hamile kaldım. Canlanmadı kürtaj oldum gerçi. 4. Gebeliğimde kürtaj edeceklerdi kanamıyorum diye rahim kalınlaşması var demişlerdi. Dr dedi ki 10 gün bekleyelim gel dedi. Kürtaja diye çıktım evden hamile geri döndümCnm ben adete 1 hafta kala hamile kalmisim. Tek iliskiydi eminim. Kan tahlili yaptirmadim yok daha neler diyordm ama 19 gun gecikti adetim. 19.gunde pozitif cikti. Umarim yardimci olabilmisimdir. O bebegi doguramadm ama erkek oldugundan da adim kadar eminim...
Gec dollenme deniyor canim sat a gore mesela 5 haftalık hamileysen 3 haftalık cikiyo bebek.
Allahin hikmeti ne guzel :) inşallah bnde hayirli haber alirimBen 3. Bebeğimi kazara adetime 1-2 gün kaldı diye korunmadım ve hamile kaldım. Canlanmadı kürtaj oldum gerçi. 4. Gebeliğimde kürtaj edeceklerdi kanamıyorum diye rahim kalınlaşması var demişlerdi. Dr dedi ki 10 gün bekleyelim gel dedi. Kürtaja diye çıktım evden hamile geri döndüm
Adetim geçtikten 3 gün sonra idrar testinde negatif çikmişti 5. Gün çok silik bi çizgi. Megersem geç döllenmeymiş. Bir iki gün gecikmede idrar testinde negatifi görenler hemen ümitsizliğe kapilmasin, beta değeri düşük olduğu için test hemen algilayamiyor
Canim benimki planli degildi. Gec yumurtladim bu ay fark ettim ama iliskidn snra fark ettim. Adetime 1 hafta vardi suan adetim 9 gun gecti 5 gun once kan testi yaptrdm negatfti dr.um gec dollenme olabilir ddi bkliyrm bnde tkrr yaptrcmBenım iki gebeliğimde 2 hafta geriden geldi. Yanı bunun için adete yakın mı çalışma yapılıyo.. Ama ben hamile kaldıgımı hemen adetimden 1 gün sonra ögrendim beklemedim yanii
Canim benimki planli degildi. Gec yumurtladim bu ay fark ettim ama iliskidn snra fark ettim. Adetime 1 hafta vardi suan adetim 9 gun gecti 5 gun once kan testi yaptrdm negatfti dr.um gec dollenme olabilir ddi bkliyrm bnde tkrr yaptrcm
Senden de canim:)Ay ablacım Allah senden razı olsun inşallah belki hamile değilimdir bile ama bu yazdığın beni mutlu etti hamilesin bana da dua et
AmiiinSenden de canim:)
Inşallah hamilesindir, değilsen bile tez zamanda Rabbim sana bu mutluluğu yaşatsin. Sağlikli bebişler dünyaya getir
benimde normal adet dönemime göre bakıldığında 8 haftalık olası gereken bebeğim usg'de 6 haftalık gözükmüştü geç döllenmeden dolayı o zaman doktorun adet tarihini usg tarihine göre değiştirebiliyo.valla canım benim ayın 17 si falan dı yumurtlama tarihim . adetlerim düzenlidir. o gün ilişki oldu sanırım o zaman hamile kaldım. bana göre daha 3 haftalık ama adetimin ilk gününden hesaplarsam 6 hafta oluyor. daha keseyi görmedik cuma günü gideceğim umarım gözükür.
bu hafta cuma gidicem doktora kese gözükür mübenimde normal adet dönemime göre bakıldığında 8 haftalık olası gereken bebeğim usg'de 6 haftalık gözükmüştü geç döllenmeden dolayı o zaman doktorun adet tarihini usg tarihine göre değiştirebiliyo.
son kontorlun ne zamandı ve 5 haftalık mı dedi doktorun?bu hafta cuma gidicem doktora kese gözükür mü
cumartesi gitmiştim 3 gün oldu cumaya kdr 6 gün olacakson kontorlun ne zamandı ve 5 haftalık mı dedi doktorun?
ben 6+3 de keseyi ve kalp atışını görmüş, 7+2 de dinlemiştimcumartesi gitmiştim 3 gün oldu cumaya kdr 6 gün olacak
Selamlar canim, benim gec döllenme ama ben gec yumurtladigimi ovulasyon testinden dolayi bildiğimden supriz olmadiSelam canlar. Aranizda gec dollenme olan varmi ne zaman ogrendiniz hamis oldugunuzu ve bide tam yumurtama gunu iliskiye girdiginizde bebeginizin cinsiyeti ne oldu
5+5 Tİ BEN DOKTORA GİTTİĞİMDE. ŞUAN 6+2 BAKALIM İNŞ GÖRÜNÜRben 6+3 de keseyi ve kalp atışını görmüş, 7+2 de dinlemiştim
ama herkesde farklılık gösterebi,lir daha geç görüp duyanlarda olabiliyor.
Cevabin icin teşekkür ederim iliskiden tam olarak kac gun sonra kanda ogrendin acaba inşallah kizini saglikla al kucagina :)Selamlar canim, benim gec döllenme ama ben gec yumurtladigimi ovulasyon testinden dolayi bildiğimden supriz olmadinormalde bekledigim tarihten 1 hafta kadar sonra öğrendim ve öğrendiğimde hcg 50-60 arasi birşeydi, yani taptazeydi ve yumurtlama gununde birliktw olduk cinsiyet kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?