Geç döllenme

İNŞALLAH CANIM KAN TESTİ YAPTIR BİRAN ÖNCE HABER VER BİZE:

Merak ediyorum bu gebeliğin 1-2 hafta geriden gelmesine geç döllenmemi yoksa erken döllenmemi deniyor

Ben 3. Bebeğimi kazara adetime 1-2 gün kaldı diye korunmadım ve hamile kaldım. Canlanmadı kürtaj oldum gerçi. 4. Gebeliğimde kürtaj edeceklerdi kanamıyorum diye rahim kalınlaşması var demişlerdi. Dr dedi ki 10 gün bekleyelim gel dedi. Kürtaja diye çıktım evden hamile geri döndüm

Benım iki gebeliğimde 2 hafta geriden geldi. Yanı bunun için adete yakın mı çalışma yapılıyo.. Ama ben hamile kaldıgımı hemen adetimden 1 gün sonra ögrendim beklemedim yanii
Gec dollenme deniyor canim sat a gore mesela 5 haftalık hamileysen 3 haftalık cikiyo bebek.

Allahin hikmeti ne guzel :) inşallah bnde hayirli haber alirim

Ay ablacım Allah senden razı olsun inşallah belki hamile değilimdir bile ama bu yazdığın beni mutlu etti hamilesin bana da dua et

Benım iki gebeliğimde 2 hafta geriden geldi. Yanı bunun için adete yakın mı çalışma yapılıyo.. Ama ben hamile kaldıgımı hemen adetimden 1 gün sonra ögrendim beklemedim yanii
Canim benimki planli degildi. Gec yumurtladim bu ay fark ettim ama iliskidn snra fark ettim. Adetime 1 hafta vardi suan adetim 9 gun gecti 5 gun once kan testi yaptrdm negatfti dr.um gec dollenme olabilir ddi bkliyrm bnde tkrr yaptrcm

İnşAllah cnm hakkında ve hakkımzda hayırlısı..
Canim benimki planli degildi. Gec yumurtladim bu ay fark ettim ama iliskidn snra fark ettim. Adetime 1 hafta vardi suan adetim 9 gun gecti 5 gun once kan testi yaptrdm negatfti dr.um gec dollenme olabilir ddi bkliyrm bnde tkrr yaptrcm

Ay ablacım Allah senden razı olsun inşallah belki hamile değilimdir bile ama bu yazdığın beni mutlu etti hamilesin bana da dua et
Senden de canim:)
Inşallah hamilesindir, değilsen bile tez zamanda Rabbim sana bu mutluluğu yaşatsin. Sağlikli bebişler dünyaya getir

benimde normal adet dönemime göre bakıldığında 8 haftalık olası gereken bebeğim usg'de 6 haftalık gözükmüştü geç döllenmeden dolayı o zaman doktorun adet tarihini usg tarihine göre değiştirebiliyo.

Selam canlar. Aranizda gec dollenme olan varmi ne zaman ogrendiniz hamis oldugunuzu ve bide tam yumurtama gunu iliskiye girdiginizde bebeginizin cinsiyeti ne oldu
Selamlar canim, benim gec döllenme ama ben gec yumurtladigimi ovulasyon testinden dolayi bildiğimden supriz olmadi normalde bekledigim tarihten 1 hafta kadar sonra öğrendim ve öğrendiğimde hcg 50-60 arasi birşeydi, yani taptazeydi ve yumurtlama gununde birliktw olduk cinsiyet kız

Cevabin icin teşekkür ederim iliskiden tam olarak kac gun sonra kanda ogrendin acaba inşallah kizini saglikla al kucagina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…