geç dollenme

pamukprensesjix

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
35
6
6
34
hanimlar benim gibi olan varmi yada yardim edicek cunku kafam karisik gec dollenme oldugunu soyledi doktor ilk kan 159 cikti sonra ki 359 3 gun arayla yapildi smdide 1442 cikti beta degerimiz yarin gidicez ama cok korkuyorm kesemz gozukmedi bisey olmusmudur diye degerler iyimi sizce

Canm geç döllenmede korkulacak bişey Yok ki.Sadece gebeliğin son adet tarihi ile uyumsuz.Keseyi görememen normal sanırım 5000lerde görülüyor kese.1 hafta sonra görürsün.İçini ferah tut.Sıkıntı yok

Bi de ikiye katlaması gerek diyorlar.Senin katlamış da

Canım sıkma canını benim de geç döllenme olmuş adet tarihimle değerler orantılı değil korkma değerlerin güzel

Benimde zamanıma göre değerlerim düşük sanırım senin gibi geç döllenme olabilir canım. Benim 1800lerdeydi en son ama kese gözükmedi. Canını sıkma. Bende ilk başlarda çok korktum gerçi hala korkuyorum ama forumda çok örnek var onları görünce biraz içim rahatlıyor.bizden daha düşük değeri olupta sonradan yükselen sağlıklı gebelik geçiren çok kişi var

Benimde sat a gore 1 hafta geriden gidiyorum canm dr a bunu soyledim zaten ona gore takip ediyor. Normalde 7 haftalik olmasi gerektigi gun 6 haftalik dedi dr keseyi olcup. Benmde adetten 4 gun once 16.6 19.8 flndi hcg. Adeti 4 gun gece 760 6gun gece 2083 oldu sonrada 1 hafta gecti kese gorundu. Bu hafta sonuna dogru kalp atisi icin cagirdi ama bebegi gormeden kalbini nasil gorcek bende onu bilmiyorum :)

annesine tutunmustur o hersey guzel olcak allahin izniyle bu arada migde bulantisi varmi

Kizlar dr benm gecen hafta keseyi gordu kalp atisi 1 2 gune baslicak haftaya gel dinleyelm dedi. Bebek gozukuyomu dedigmde hayr dedi ama annem kesenin icinde bsyler vardi dedi. Kalp atisi olmadan mi soylemek istemedi acaba bebisi gordugnu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…