- 19 Mart 2017
- 35
- 6
- 6
- 34
- Konu Sahibi pamukprensesjix
-
cok saolun rahatladimdeğerlerin gayet güzel artmış sıkıntı yok
saol canimCanım sıkma canını benim de geç döllenme olmuş adet tarihimle değerler orantılı değil korkma değerlerin güzel
cok yukseliyormuydu sizde deger kotu degil dmiCanım sıkma canını benim de geç döllenme olmuş adet tarihimle değerler orantılı değil korkma değerlerin güzel
Bence kötü değil canım git gide artıyor zaten degercok yukseliyormuydu sizde deger kotu degil dmi
Döllenme zamanına göre değişiyor değerler demekki
Benimde sat a gore 1 hafta geriden gidiyorum canm dr a bunu soyledim zaten ona gore takip ediyor. Normalde 7 haftalik olmasi gerektigi gun 6 haftalik dedi dr keseyi olcup. Benmde adetten 4 gun once 16.6 19.8 flndi hcg. Adeti 4 gun gece 760 6gun gece 2083 oldu sonrada 1 hafta gecti kese gorundu. Bu hafta sonuna dogru kalp atisi icin cagirdi ama bebegi gormeden kalbini nasil gorcek bende onu bilmiyorum :)
Mide bulantisi oyle aşırı yok hatta hic yoktuda 6. Haftada mide yanmasi cok oldu bulantida hafiftenannesine tutunmustur o hersey guzel olcak allahin izniyle bu arada migde bulantisi varmi
Canım daha kaç haftalığım belli değil çünkü doktor ultrasonda göremedi. Ultrasonda görünce söylücek bakalım inşallah her şey yolunda giderevet canim sanirim oyle kac haftaliksiniz siz simdi
Melike sen sogan kuru grubundaki melike misin :)Canım daha kaç haftalığım belli değil çünkü doktor ultrasonda göremedi. Ultrasonda görünce söylücek bakalım inşallah her şey yolunda gider
Aynen canım bütün soğan suyu pkos gruplarında bi mesajım vardırMelike sen sogan kuru grubundaki melike misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?