- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi pamukprensesjix
-
Hadi hayrli olsun kiz hamileymissin yaa :)Aynen canım bütün soğan suyu pkos gruplarında bi mesajım vardır
Sağ ol canımm dualarını beklerim. 5 haftalık daha küçük. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor.. ama çooook korkuyorum.. inşallah sağlıklıdırHadi hayrli olsun kiz hamileymissin yaa :)
Allahm kucagmzi bos brakmasn insallahSağ ol canımm dualarını beklerim. 5 haftalık daha küçük. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor.. ama çooook korkuyorum.. inşallah sağlıklıdır
canm aynen once kese sonra kalp atisinda bebegi goruyor insallah gorurzzKizlar dr benm gecen hafta keseyi gordu kalp atisi 1 2 gune baslicak haftaya gel dinleyelm dedi. Bebek gozukuyomu dedigmde hayr dedi ama annem kesenin icinde bsyler vardi dedi. Kalp atisi olmadan mi soylemek istemedi acaba bebisi gordugnu sizce
Ben dr a hic bi belrtim yok bu kotu bsymi dedim hayir cok sanslisin dedi gayette saglikli gebelik dedikusuyormsnz merak ediyorum hani su vardir ya kusmazsan kotu diye o dogrumu bilemedim
Kızlar çok korkuyorum. Bugün keseyi gördük ama doktor içinde bişey var bebek var falan demedi. 2 hafta sonra çağırdı. Bakalım içinde bebek var mı yoksa boş mu. Falan bişeyler söyledi. Şimdi de bunun tasası tuttu. Boş gebeliği araştırıyorum.. sizce embriyo olsa bu zamanda gözükmez miydi
birde arastrma cnku korkutmaktan baska bisey degil arastrdiklarimiz buraya gel yaz bende bekliyorum iki hafta sonra bakalim ne olcak dua bol bol dua edelimkorkma canm kese gozukur ve 7 haftalikken kalp sesi ile bebek gorunur rahat ol icin rahat olsun
İnşallah canım ya 2 hafta çok uzun bir süre. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum..iyi olduğunu bilmeden rahat edemicem.. sen ne durumdasınkorkma canm kese gozukur ve 7 haftalikken kalp sesi ile bebek gorunur rahat ol icin rahat olsun
canom bizde 2 hafta bekliycez kalp atisi icin iciimizi rahat tutalimİnşallah canım ya 2 hafta çok uzun bir süre. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum..iyi olduğunu bilmeden rahat edemicem.. sen ne durumdasın
Aynı durumdayız o zaman canım. Rabbim yardimcimiz olsun. Birbirimize dua edelimcanom bizde 2 hafta bekliycez kalp atisi icin iciimizi rahat tutalim
hanimlar benim gibi olan varmi yada yardim edicek cunku kafam karisik gec dollenme oldugunu soyledi doktor ilk kan 159 cikti sonra ki 359 3 gun arayla yapildi smdide 1442 cikti beta degerimiz yarin gidicez ama cok korkuyorm kesemz gozukmedi bisey olmusmudur diye degerler iyimi sizce
bendende birkere istedi cnm sonra 2 kez daha baktik keseyi gordukten sonra daha istemiyor szinki goruldumuBirşey sormak istedim alakasız olacak sanırım ama kusura bakmayın öncelikle,
Benim doktorum 2 defa bhcg testi yaptı, bir kaç kişiden duydum böyle 3 - 4 defa yapan doktorlar oluyormuş,
13. ve 15.gün test yaptı 1 hafta sonra kese için gel dedi. bhcg nin daha sık mı takip edilmesi gerekiyor? 2 bana az geldi sizinkini de görünce...
evet cnmm gunler gecmiyor resmen ayni durumdayz senin de bulantin oluyormuAynı durumdayız o zaman canım. Rabbim yardimcimiz olsun. Birbirimize dua edelim
Keseyi yarın göreceğiz kısmetse , benim doktorum ayrıldı, kese İçin başka doktora randevu almak zorunda kaldıkbendende birkere istedi cnm sonra 2 kez daha baktik keseyi gordukten sonra daha istemiyor szinki goruldumu
Yok canım benim hiç bulantım yok. Senin ne zaman başladıevet cnmm gunler gecmiyor resmen ayni durumdayz senin de bulantin oluyormu
insallah yarinn gorursunuz cok sevindim hadi hayrlisiKeseyi yarın göreceğiz kısmetse , benim doktorum ayrıldı, kese İçin başka doktora randevu almak zorunda kaldık
benmde yokYok canım benim hiç bulantım yok. Senin ne zaman başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?