Canım idrar testleri yumurtlama tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra sonuç veriyo diye biliyorumKızlar benim adet tarihlerim çok düzensiz. Prolaktin yüksekliğim var. Aşağıya da son adet tarihlerimi koyacağım. En son 18 Şubatta adet gördüm. Bu ay da 14 martta yumurtlama, 15 martta çatlama gördük. O günleri değerlendirdik. Dün yani ayın 20 sinde hafif adet sancısı başladı. Bugün biraz daha çok ve sürekli oluyor sancılar. Şimdi hamilelikten ne zaman şüphelenmeliyim? En erken ne zaman test yapsam çıkar ?
Adet tarihlerim:
8 Ağustos
12 Eylül
14 ekim
14 kasım
13 Aralık
17 Ocak
18 Şubat
Daha baya var o zaman. Tamam teşekkür ederimCanım idrar testleri yumurtlama tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra sonuç veriyo diye biliyorum
Rica ederimDaha baya var o zaman. Tamam teşekkür ederim
Kan tahlili bat a 12 gün kala doğru sonuç verir mi pekiCanım idrar testleri yumurtlama tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra sonuç veriyo diye biliyorum
Kan tahlili için 12 gün çok erken kesin sonucu regle 3 4 gün kala verirKan tahlili bat a 12 gün kala doğru sonuç verir mi peki
benım adet gunlerımle aynı son 3 ay. ve değerlendirdiğiniz günlerde bizde değerlendirdik ama bende hala olamadım belırtıler varKızlar benim adet tarihlerim çok düzensiz. Prolaktin yüksekliğim var. Aşağıya da son adet tarihlerimi koyacağım. En son 18 Şubatta adet gördüm. Bu ay da 14 martta yumurtlama, 15 martta çatlama gördük. O günleri değerlendirdik. Dün yani ayın 20 sinde hafif adet sancısı başladı. Bugün biraz daha çok ve sürekli oluyor sancılar. Şimdi hamilelikten ne zaman şüphelenmeliyim? En erken ne zaman test yapsam çıkar ?
Adet tarihlerim:
8 Ağustos
12 Eylül
14 ekim
14 kasım
13 Aralık
17 Ocak
18 Şubat
Benim de iki gündür karın ağrım vardı. Bugün yok pek. Bugünle beraber 4 gün gecikmiş oldu. Siz ne zaman test yapacaksınız?benım adet gunlerımle aynı son 3 ay. ve değerlendirdiğiniz günlerde bizde değerlendirdik ama bende hala olamadım belırtıler var
Bugun ıdrar testı yaptım ama negatif cıktı. Yarın sanah erken de yapmayı dusunuyorum yanı adet olana kadar denicem cunku belırtıler devam edıyorBenim de iki gündür karın ağrım vardı. Bugün yok pek. Bugünle beraber 4 gün gecikmiş oldu. Siz ne zaman test yapacaksınız?
Ben de hemen heveslenip yapmak istemiyorum. Biraz daha beklemek istiyorum ama zor dayanıyorum yaniBide iki gündür baş ağrım var bugunde şiddetli bir şekilde adet olacakmışım gıbı gelıyor ama olmazsam da denerım belkı suan netlesmemıs olabılır bu gec gebelık dedıklerı durum olmus olabılır
Ben gittim bır suru gebelık testi aldım dayanamayıp ama keske bekleseydım uzuldum ne yalan söyleyeyım ama hala umudum var kesın sonucları alırsan mutlaka haber et banadaBen de hemen heveslenip yapmak istemiyorum. Biraz daha beklemek istiyorum ama zor dayanıyorum yanicumartesi sabah yaparım belki. O zamana kadar olmazsam tabi. inşallah vardır ikimizde de
Benim de bir sürü vardı. Geçen ay bitirmiştim. Bu ay da hemen test almayayım ki hemen yapmayayım diyordum. Az önce çekmecede buldum bi tane. Niyetimi bozacağım sankiBen gittim bır suru gebelık testi aldım dayanamayıp ama keske bekleseydım uzuldum ne yalan söyleyeyım ama hala umudum var kesın sonucları alırsan mutlaka haber et banada
Yumurtlama 14 martsa 28-29 Mart gibi adet olmanız gerekir. Henüz hiçbir test sonuç vermez en doğrusu adet gününü beklemekKızlar benim adet tarihlerim çok düzensiz. Prolaktin yüksekliğim var. Aşağıya da son adet tarihlerimi koyacağım. En son 18 Şubatta adet gördüm. Bu ay da 14 martta yumurtlama, 15 martta çatlama gördük. O günleri değerlendirdik. Dün yani ayın 20 sinde hafif adet sancısı başladı. Bugün biraz daha çok ve sürekli oluyor sancılar. Şimdi hamilelikten ne zaman şüphelenmeliyim? En erken ne zaman test yapsam çıkar ?
Adet tarihlerim:
8 Ağustos
12 Eylül
14 ekim
14 kasım
13 Aralık
17 Ocak
18 Şubat
Ben de gördüm bu gece testimde çift çizgi olduğunu. Hatta bu rüyayla beraber bu ay tam 6 kez hamile olduğumu gördüm. 3 ünde pozitif test gördüm 3 ünde karnımın şişik hamile olduğumu. Şu an test yaptım ben de ama negatif. AğlicamBen gece rüyamda çift çizgi görünce sabah idrarımla yaptım maalesef sonuc negatifama adet kanaması baslamadıkca benım ıcın hıcbır sey bıtmıs degıl
2-3 gündür bi karın ağrım var. O neden ki peki sizce? Test yaptım sabah. Negatif çıktıYumurtlama 14 martsa 28-29 Mart gibi adet olmanız gerekir. Henüz hiçbir test sonuç vermez en doğrusu adet gününü beklemek
Karın ağrısı her şey olabilir2-3 gündür bi karın ağrım var. O neden ki peki sizce? Test yaptım sabah. Negatif çıktı
Ağlama ya daha henuz bır sey bıtmıs degıl bıraz daha bekleyelım bence bıkac gun sonra tekrar test yaparız. senden akıntı cok var mı belirtiler nasıl ?Ben de gördüm bu gece testimde çift çizgi olduğunu. Hatta bu rüyayla beraber bu ay tam 6 kez hamile olduğumu gördüm. 3 ünde pozitif test gördüm 3 ünde karnımın şişik hamile olduğumu. Şu an test yaptım ben de ama negatif. Ağlicam
Yani adet sancısı gibi bir karın ağrısı. Bilmiyorum. 2 sene önceki gebeliğimde de karın ağrım vardı bu şekilde. Kimyasal oldu da o sonra. Dediğiniz gibi 28-29 kadar daha bekleyeyim bakayımKarın ağrısı her şey olabilirBi kaç gün bekleyin ve stres yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?