Geç döllenmede test ne zaman yapılır?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar benim adet tarihlerim çok düzensiz. Prolaktin yüksekliğim var. Aşağıya da son adet tarihlerimi koyacağım. En son 18 Şubatta adet gördüm. Bu ay da 14 martta yumurtlama, 15 martta çatlama gördük. O günleri değerlendirdik. Dün yani ayın 20 sinde hafif adet sancısı başladı. Bugün biraz daha çok ve sürekli oluyor sancılar. Şimdi hamilelikten ne zaman şüphelenmeliyim? En erken ne zaman test yapsam çıkar ?
Adet tarihlerim:
8 Ağustos
12 Eylül
14 ekim
14 kasım
13 Aralık
17 Ocak
18 Şubat

Canım idrar testleri yumurtlama tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra sonuç veriyo diye biliyorum

benım adet gunlerımle aynı son 3 ay. ve değerlendirdiğiniz günlerde bizde değerlendirdik ama bende hala olamadım belırtıler var

benım adet gunlerımle aynı son 3 ay. ve değerlendirdiğiniz günlerde bizde değerlendirdik ama bende hala olamadım belırtıler var
Benim de iki gündür karın ağrım vardı. Bugün yok pek. Bugünle beraber 4 gün gecikmiş oldu. Siz ne zaman test yapacaksınız?

Benim de iki gündür karın ağrım vardı. Bugün yok pek. Bugünle beraber 4 gün gecikmiş oldu. Siz ne zaman test yapacaksınız?
Bugun ıdrar testı yaptım ama negatif cıktı. Yarın sanah erken de yapmayı dusunuyorum yanı adet olana kadar denicem cunku belırtıler devam edıyor

Bide iki gündür baş ağrım var bugunde şiddetli bir şekilde adet olacakmışım gıbı gelıyor ama olmazsam da denerım belkı suan netlesmemıs olabılır bu gec gebelık dedıklerı durum olmus olabılır

Ben de hemen heveslenip yapmak istemiyorum. Biraz daha beklemek istiyorum ama zor dayanıyorum yani cumartesi sabah yaparım belki. O zamana kadar olmazsam tabi. inşallah vardır ikimizde de

Ben de hemen heveslenip yapmak istemiyorum. Biraz daha beklemek istiyorum ama zor dayanıyorum yani cumartesi sabah yaparım belki. O zamana kadar olmazsam tabi. inşallah vardır ikimizde de
Ben gittim bır suru gebelık testi aldım dayanamayıp ama keske bekleseydım uzuldum ne yalan söyleyeyım ama hala umudum var kesın sonucları alırsan mutlaka haber et banada

Ben gittim bır suru gebelık testi aldım dayanamayıp ama keske bekleseydım uzuldum ne yalan söyleyeyım ama hala umudum var kesın sonucları alırsan mutlaka haber et banada
Benim de bir sürü vardı. Geçen ay bitirmiştim. Bu ay da hemen test almayayım ki hemen yapmayayım diyordum. Az önce çekmecede buldum bi tane. Niyetimi bozacağım sanki

Ben gece rüyamda çift çizgi görünce sabah idrarımla yaptım maalesef sonuc negatif ama adet kanaması baslamadıkca benım ıcın hıcbır sey bıtmıs degıl

Yumurtlama 14 martsa 28-29 Mart gibi adet olmanız gerekir. Henüz hiçbir test sonuç vermez en doğrusu adet gününü beklemek

Ben gece rüyamda çift çizgi görünce sabah idrarımla yaptım maalesef sonuc negatif ama adet kanaması baslamadıkca benım ıcın hıcbır sey bıtmıs degıl
Ben de gördüm bu gece testimde çift çizgi olduğunu. Hatta bu rüyayla beraber bu ay tam 6 kez hamile olduğumu gördüm. 3 ünde pozitif test gördüm 3 ünde karnımın şişik hamile olduğumu. Şu an test yaptım ben de ama negatif. Ağlicam

Ağlama ya daha henuz bır sey bıtmıs degıl bıraz daha bekleyelım bence bıkac gun sonra tekrar test yaparız. senden akıntı cok var mı belirtiler nasıl ?

Karın ağrısı her şey olabilir Bi kaç gün bekleyin ve stres yapmayın
Yani adet sancısı gibi bir karın ağrısı. Bilmiyorum. 2 sene önceki gebeliğimde de karın ağrım vardı bu şekilde. Kimyasal oldu da o sonra. Dediğiniz gibi 28-29 kadar daha bekleyeyim bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…