Geç döllenmede test ne zaman yapılır?

Ağlama ya daha henuz bır sey bıtmıs degıl bıraz daha bekleyelım bence bıkac gun sonra tekrar test yaparız. senden akıntı cok var mı belirtiler nasıl ?
Akıntı aşırı değil. Normal. İşte bir kaç gündür ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyor. Onun dışında bi belirti yok. Ayın 28-29 una kadar daha bekleyeceğim. Yine olmazsam ve negatif çıkarsa adet söktürücü bseyler içerim

Benımde öyle ama bakalım her seyın hayırlısı olsun ınsallah allah gonlumuze gore verır

Benımde aklımdan sen gecıyordun canım yazacaktım naptın diye bende sabah ilk idrarımla test yaptım negatıf cıktı bugun bas agrım ve kasıklarımda hafıf agrı vardı sonra ilk pembemsi sımdı kahverengı bır kan geldi ama hafıf lekelenme gıbı yoğun degıl henuz bılmıyorum reglı baslangıcı olabılır
Bugün öğleden sonra test yaptım. Negatif çıktı yumurtlamanın 12. günü Bugün

Benim bugünkü yaptığım testte aşırı silik bi çizgi var ama normalde görünmüyor. Flaşla resmini çekince çıktı biraz. İlk başta biraz heveslenmiştim de. Sonra eski test resimlerimi gördüm. Onlarda da sanki çizgi var gibiymiş ama hep adetle sonuçlandı. Bilmiyorum….

Seninki de yerleşme kanaması olsa keşke …

Eklentiler

• 61270FD5-8B09-4C19-9D0F-DE1D0BDD4541.webp
    143,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 08BC8AB5-5094-4646-9591-0396B4E146EB.webp
    136,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 1818827C-6181-40A6-B09F-1EE5530F0559.webp
    173,6 KB · Görüntüleme: 48
Bilmiyorum vallahi kuruma çizgisi falan dıyolar ben 5 dk cıkmayınca attım 31 martta doktor randevum var bakalım ne oldugu cıkar yarın sabahı beklıcem bende gelen kan yoğunlasacak mı diye cunku idrarda hemen cıkmayabılıyormus ıstersen sende bır kan ver acılde falan belkı gec dollenmedır

Sabah yeniden bi test yapacağım. Bi de 3-4 gün sonra tekrar yaparım. Yine negatifse adet söktürücü bseyler alırım artık

hayırlısı olsun canım :/ bende de prolaktın yukseklıgı cıktı düzensizliğim ondan olmus herhalde hiç böyle gögüs ağrısı yasamamıstım bakalım artık endokronolojı yolu gozuktu bıze
Ay benim de o problemim vardı işte. O zaman ilaç kullandım 2 ay ama şu an nasıl bilmiyorum. Yurt dışında olup da dil bilmediğim için gidemiyorum da doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…