Bu 16 aralik falan dediklerini ocak diye sayiyorum canm. Tebrik ederim hamilesin :) ilk zaman bu kadar dusuk oluor 16 gibi bir deger ama 3 gunde 16ya cikmasi normal ilk etapta cok hizlu yukseliyor. Gec dollenmedir muhtemelen canm 2 gunde bir kan verip tekrar artisina bakmalisin drlar bazen yanilabiliyorlar canm yumurtan catlamistir o yuzden yumurta gorememistir tekrar hayirljsi olsun saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle insallah sag saglik kucagina alirsinmrb ben dün gebe olduğumu öğrendim aama hiç beklediğim bişey değildi sat 10 aralık.23 aralık ve 28 aralıkta dr vajinal usg ile baktı yumurtan yok dedi normal yolla gebe kalman zor dedi eşimdede morfoloji problemi vardı.
13 ocakta bhcg 0.1 çıktı.içim rahat etmedi 16 aralıkta tekrar baktırdım 16,55 çıktı 17 aralıkta 36.34 oldu.sizce 3 günde 0.1 negatif iken 16.55 çıkması normal mi
Daha on gün varmış geç döllenme bile olmayabilir tatlım adet geçikmesinden sonra düşük çıkarsa değerlerin o zaman geç döllenmeyi dusunebilirsin. Şimdi bekle bakalım inşallah hamissindirArkadaşlar benimde yardıma ihtiyacım var normalde adetime 10 gün var ben iki gün önce kan testi yaptırdım 0.3 çıktı negatif. Bu geç döllenme olayı olabilir mi acaba kafam karma karışık yumurtlama günümüde geçtim döllenme olsaydı kesin kanda çıkardı diyorlar
Inşalllahhhhhh teşekkür ederimDaha on gün varmış geç döllenme bile olmayabilir tatlım adet geçikmesinden sonra düşük çıkarsa değerlerin o zaman geç döllenmeyi dusunebilirsin. Şimdi bekle bakalım inşallah hamissindir
Azıcık sabır be arkadasım bu ne acele bikaç gun olmus yumurtlama olalı. Ne cabuk döllendi ne cabuk rahme indi ne cabuk bhcg salgılandı ışık hızındamı oluyo bu işler !!!Arkadaşlar benimde yardıma ihtiyacım var normalde adetime 10 gün var ben iki gün önce kan testi yaptırdım 0.3 çıktı negatif. Bu geç döllenme olayı olabilir mi acaba kafam karma karışık yumurtlama günümüde geçtim döllenme olsaydı kesin kanda çıkardı diyorlar
Çok haklısınız işte gönül isteyince sabırsızlık çok fazla oluyorAzıcık sabır be arkadasım bu ne acele bikaç gun olmus yumurtlama olalı. Ne cabuk döllendi ne cabuk rahme indi ne cabuk bhcg salgılandı ışık hızındamı oluyo bu işler !!!
Gec dollenmedir canm hayirlisi olsun :) hemen git bir daha kan ver bakalim kaca cikmis :)Benim de adetim bugün itibariyle 8gun gecikti idrarda çift çizgiyi gordum ama adet gecikmesinin 4. Günü kanda 1,2 çıkmıştı acaba geç döllenme mi
Yarın sabah tekrar kan vercem tatlım inşallah mutlu haber alırımGec dollenmedir canm hayirlisi olsun :) hemen git bir daha kan ver bakalim kaca cikmis :)
Ayrıca bugün ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktıGec dollenmedir canm hayirlisi olsun :) hemen git bir daha kan ver bakalim kaca cikmis :)
Canm cift cizgi ciktiysa tmmdir zaten :) yarin kan sonuclarini bekliyorumYarın sabah tekrar kan vercem tatlım inşallah mutlu haber alırım
:) inşallah canım inşallahCanm cift cizgi ciktiysa tmmdir zaten :) yarin kan sonuclarini bekliyorum
herşey gönlünce olsun ama sabret böyle stres yaparsan tutulacağı varsa da tutunamaz bebis kendini serbest bırakmaya çalış biliyorum çok zor ama pek çok kadın bende dahil hmilelegi unuttuğu an hamile kalmıştır :))Çok haklısınız işte gönül isteyince sabırsızlık çok fazla oluyor
Gerçekten çok haklısınız günümü bekleyeceğim..herşey gönlünce olsun ama sabret böyle stres yaparsan tutulacağı varsa da tutunamaz bebis kendini serbest bırakmaya çalış biliyorum çok zor ama pek çok kadın bende dahil hmilelegi unuttuğu an hamile kalmıştır :))
Adet oldumCanm cift cizgi ciktiysa tmmdir zaten :) yarin kan sonuclarini bekliyorum
Benim de adetim bugün itibariyle 8gun gecikti idrarda çift çizgiyi gordum ama adet gecikmesinin 4. Günü kanda 1,2 çıkmıştı acaba geç döllenme mi
Dün adet oldum tatlım:)Tebrikler ama neden uzuldun ,evet gec dollenme denen sey bu su an banada umut oluyor adet gecikmesinin 4. Gununde test yaptirdim ve 2 cikti ama hic gecikme yasamisligim yok neredeyse emindim bir hadta bekleyecegim adet sokturucuyu reddettim ... bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?