Geç döllenmemi yardım lütfen

mucize20

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
15
12
8
36
mrb ben dün gebe olduğumu öğrendim aama hiç beklediğim bişey değildi sat 10 aralık.23 aralık ve 28 aralıkta dr vajinal usg ile baktı yumurtan yok dedi normal yolla gebe kalman zor dedi eşimdede morfoloji problemi vardı.
13 ocakta bhcg 0.1 çıktı.içim rahat etmedi 16 aralıkta tekrar baktırdım 16,55 çıktı 17 aralıkta 36.34 oldu.sizce 3 günde 0.1 negatif iken 16.55 çıkması normal mi

canım gebelik lehine gorunuyo şuan beklemekten başka elinden bisey gelmez ne olur ne olmaz bol bol dinlen ve bol su iç tabi bazı ilaçlar bhcg yı yukseltiyor herhangi bi hormon ilacı kullandınmi bu arada?

merhaba en son adetım 20 aralık
15 aralık da 4-5 damla kan geldı ondan sonra karın agrısı ve gaz oldu doktora gıttım idrar enfeksıyonu olmusun dedı beta 2 cıktı sızce bu deger adetten sonra mı yukselır ? beklemelı mıyım ılac da ıcıyorum

Bu 16 aralik falan dediklerini ocak diye sayiyorum canm. Tebrik ederim hamilesin :) ilk zaman bu kadar dusuk oluor 16 gibi bir deger ama 3 gunde 16ya cikmasi normal ilk etapta cok hizlu yukseliyor. Gec dollenmedir muhtemelen canm 2 gunde bir kan verip tekrar artisina bakmalisin drlar bazen yanilabiliyorlar canm yumurtan catlamistir o yuzden yumurta gorememistir tekrar hayirljsi olsun saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle insallah sag saglik kucagina alirsin

Benim de adetim bugün itibariyle 8gun gecikti idrarda çift çizgiyi gordum ama adet gecikmesinin 4. Günü kanda 1,2 çıkmıştı acaba geç döllenme mi

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaşlar benimde yardıma ihtiyacım var normalde adetime 10 gün var ben iki gün önce kan testi yaptırdım 0.3 çıktı negatif. Bu geç döllenme olayı olabilir mi acaba kafam karma karışık yumurtlama günümüde geçtim döllenme olsaydı kesin kanda çıkardı diyorlar

Daha on gün varmış geç döllenme bile olmayabilir tatlım adet geçikmesinden sonra düşük çıkarsa değerlerin o zaman geç döllenmeyi dusunebilirsin. Şimdi bekle bakalım inşallah hamissindir

Azıcık sabır be arkadasım bu ne acele bikaç gun olmus yumurtlama olalı. Ne cabuk döllendi ne cabuk rahme indi ne cabuk bhcg salgılandı ışık hızındamı oluyo bu işler !!!

Azıcık sabır be arkadasım bu ne acele bikaç gun olmus yumurtlama olalı. Ne cabuk döllendi ne cabuk rahme indi ne cabuk bhcg salgılandı ışık hızındamı oluyo bu işler !!!
Çok haklısınız işte gönül isteyince sabırsızlık çok fazla oluyor

Çok haklısınız işte gönül isteyince sabırsızlık çok fazla oluyor
herşey gönlünce olsun ama sabret böyle stres yaparsan tutulacağı varsa da tutunamaz bebis kendini serbest bırakmaya çalış biliyorum çok zor ama pek çok kadın bende dahil hmilelegi unuttuğu an hamile kalmıştır :))

Gerçekten çok haklısınız günümü bekleyeceğim..

Benim de adetim bugün itibariyle 8gun gecikti idrarda çift çizgiyi gordum ama adet gecikmesinin 4. Günü kanda 1,2 çıkmıştı acaba geç döllenme mi

Tebrikler ama neden uzuldun , evet gec dollenme denen sey bu su an banada umut oluyor adet gecikmesinin 4. Gununde test yaptirdim ve 2 cikti ama hic gecikme yasamisligim yok neredeyse emindim bir hadta bekleyecegim adet sokturucuyu reddettim ... bir umut

Dün adet oldum tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…