Geç döllenmemi yardım lütfen

Dün adet oldum tatlım:)
Gercekten oyle bir zamandayiz ki ya cok dikkatliyiz ya da onda dokuzumuz problemli :) isteyen herkesin olur insallah neredee o eskiden iki gunu gecip hemen hamileyim diye yayanlar sevinmeye korkuyoruz artik :) regl gecikince bile sorun cikiyor... insallah birdahakine olur.

Çok haklisin kuzum Rabbim e havale ediyorum artık ben çalışmaya devam edeceğim :) gerisini Allah a birakiyorum

Kızlar bişey soyleyeyımmı bende gebe kalmadan 3 ay once adetım baya gecıktı ve tum adet duzenım bozuldu ki hayatım boyunca adetım gecıkmemıstır sonra folıc asıte basladım onunla tekrar adetlerım 28 gune sondu 2.5 ay sonrada hamıle kaldım. Bizde adet duzenlı olup gecıkınce bebek yerını arıyo derler bence sızlerınkıde yakındır :)

İnşallah öyledir tatlım

günaydın dün akşam 2 gün önce yaptığım gebelik testine bi bakayım dedim 2. çizgi silik bi şekilde çıkmış ama ilk yaptığımda çıkmamıştı ama yinede atmadım 2 gün geçti üstünden acaba beklemekten mi belirginleşti. onu görünce heveslendim bi daha yaptım dün ama çıkmadı

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

Sürekli test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral toplayalim HAYDİ KİZLAR YENİ topiğim: hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Ben de kasim ayinda aynilarini yasadim. Yogun antibiyotik kullanimimdan oturu adet duzenim degisti. iki-uc gun adet oldum zaten kullanilan ilaclarin etkisiyle adet cok olmuyorsun. Rahim kalinlasmasi da bir yumurtlarken bir de bebek rahime yerlestikten sonra gerceklesir. Benim tahminim gec dollenme degil fakat su aralar yumurtladigin yonunde canim. Bu gunleri degerlendir derim.

Bu ilaç zararlı olurmuki. TARLUSAL içiyorum adet sökturucu. Evet bugunlerı degerlendırecegım

Doktor baktı ultrasonla. Gebelık yok dedi

Canım neden olmasın, hamilesin işte. Demek ki 28 aralıktan sonra 16 ocaktan önce yumurtlamışsın :)

Benim de adetim bugün itibariyle 8gun gecikti idrarda çift çizgiyi gordum ama adet gecikmesinin 4. Günü kanda 1,2 çıkmıştı acaba geç döllenme mi

Olabilir canım çok net çıkmış.

Muhtemelen 3-4 gün önce yumurtlamışsındır (28 günde bir düzenli adet oluyorsan) şu an bebek varsa bile 8 hüreli tüplerde yüzüyordur. Rahime gelecek, tutunacak, gömülecek, kana gebelik hormonu geçecek ohooo en az 1 hafta daha var

Muhtemelen 3-4 gün önce yumurtlamışsındır (28 günde bir düzenli adet oluyorsan) şu an bebek varsa bile 8 hüreli tüplerde yüzüyordur. Rahime gelecek, tutunacak, gömülecek, kana gebelik hormonu geçecek ohooo en az 1 hafta daha var[/QUOTE]
. Meb cnm benimde senin gibi oldu en son 14 kasımda adet oldum adet gunum 16 arlikti yumurtanın o ay yoktu ve hamile kalamassin dedi çünkü benim yumurtam çok zor gelisio neyse bende adetimi bekledim ve adet olamadım 23 aralıkta gittim doktora adet sokturucu verdi bende kullanmak istemedim ve 15 ocaka kadar adet olmadim içime kurt düştü gittim test verdim ve bhcg 68 çıktı tabi sağlıklı bi gebelik olması için iki günde bir en az iki kat artması gerekiyordu ve iki gün sonra tekrar baktirdim 268. Çıktı yani hamileyim allah izin verirse 27 Sinde keseyi görmeye gidicez ins yani ben geç dollenmenin alasını yasadim tam tamina adetim geceli bir ay olmuştu ayrıca bi oğlum var beş yaşında onda da aynısını yasadim tabi bukadar olmadi adetim geceli 21 gün olunca ogrenmistim oğlumu kızlar allahtan ümit kesilmez ben bu ay hamile kalamam die hiç umursamadim

. Meb cnm benimde senin gibi oldu en son 14 kasımda adet oldum adet gunum 16 arlikti yumurtanın o ay yoktu ve hamile kalamassin dedi çünkü benim yumurtam çok zor gelisio neyse bende adetimi bekledim ve adet olamadım 23 aralıkta gittim doktora adet sokturucu verdi bende kullanmak istemedim ve 15 ocaka kadar adet olmadim içime kurt düştü gittim test verdim ve bhcg 68 çıktı tabi sağlıklı bi gebelik olması için iki günde bir en az iki kat artması gerekiyordu ve iki gün sonra tekrar baktirdim 268. Çıktı yani hamileyim allah izin verirse 27 Sinde keseyi görmeye gidicez ins yani ben geç dollenmenin alasını yasadim tam tamina adetim geceli bir ay olmuştu ayrıca bi oğlum var beş yaşında onda da aynısını yasadim tabi bukadar olmadi adetim geceli 21 gün olunca ogrenmistim oğlumu kızlar allahtan ümit kesilmez ben bu ay hamile kalamam die hiç umursamadim[/QUOTE]
Bu arada 23 ünde kan testi verdim 0

Vay be hanımlar, sizleri okuyunca o zaman ben hamileyim galibaysa dedim.
5 Ocak son adet tarihimin başlangıcı. 26 günde bir olduğum için (son üç aydır böyle) 30 Ocakta olmam lazımdı.
hadi normal düşüneyim dedim 28 günde bir olursam 2 Şubatta Salı olmam lazımdı, olmadım. 4Şubatta kan verdim 1,2 çıktı.
Bugün oldu halen reglim yok ortada. Karın şiş, her an adet olacak hissi bir haftadır var. Histen ziyade, heh şimdi oldum bak diyip wc yolunu tutup, alla alla akıntıymış yahu deyip döndüğüm oldu çok kere.
Bu arada, korunan biriydim. Beklediğim bir gebelik değil yani. Üzerine bir de benim asla adetimin geç kalmışlığı olmadığını, erken erken daima düzensiz kanama geçirdiğimi de göz önüne alırsak ; ultrasonda hiç bir rahim anormalliği olmadığını bilirsek : evet soru geliyor : ne oluyor o zaman? Hamile miyimdir ki ben?

Kızlar bu durumla karşılaşan oldumu dün kanda bhcg 2 çıktı pko hastasıyım yumurtlamam 14gün önce oldu adetin 3 gün gecikti yumurtlamam geç olduğu için doktor pazartesi günü gel dedi szce pzrtesi gününe kadar yükselir mi kandaki beta çok sancım var hep yatıyorum goguslerim agrio ve şişti szce hamiş miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…