• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç dönen arkadaş (telefonuma)

kadin sizin derdinizi dinlemekten bikmis .dahada arayip israrci olmayin .yuzyuze ne siklikla gorusuyorsunuz her gorusmede tatli bir sihbet yerine hep dert anlatiyorsaniz bikar.baska insanlarin sorunlarini dinlemek bazen moral bozucu ve yorucu olabiliyor .daha anlatmayin
Teşekkür ederim, nick iniz güzelmiş , ne anlamda peki ?

İnsan en sevdiği insana bile belli bir süre tahammül ediyor hep dert dinlemeye.
Geçmişten dolayı büyük ihtimal artık konuşmak istemiyor.
Yazmayın bencr boşuna.
Konuşmak isteyen iki eli kanda olsa ulaşıyor haber veriyor çünkü

Sosyal medya da insanları sıkıyor artık belki o sebeple dönmüyordur, belki de yoruyordur artik. Yüzyüze farklı oluyor çünkü ben şahsen artık eskisi gibi kullanamıyorum sıkıyor. Zorlamayın bence, kişisel de algılamayın.

Valla benim vardi boyle bi arkadasim, o kadar uzun konusurdu ki, bi tuvalette ne yaptigi kalirdi detayli anlatmadığı, arada teli birakir giderdim,biraktigimi anlamazdi, boyle bi konusma modeli ondan baska ne gordum ne duydum, dert de degil ama bos bos butun gun ne yaptigini en ince detayina kadar bilmek istiyo muyum ben acaba? Gorusmeyi kestim sonunda. Kimi arasaa ulasamiyomus, son donemler bundan sikayetciydi 🤣

Selam kızlar, çok da dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum yine de...
20 yılı aşkındır süre gelen bir arkadaşlığımız var (kız)
Sevgililik dönemlerimde olsun bayağı kahrımı çekmiştir sağolsun , arayıp dakikalarca kafasını sisirirdim, ki böyle tipler sevilmezler hakli olarak. Yıllardır bana geç dönerdi mesajlarıma. Son zamanlarda bahane gibi söylemlerinden benden biktigini düşünüyorum. Ki cidden binde bir dert anlatıyorum 5_6 yıldır.hemen konuya gireyim. Artık söyle bir yol çizmiş, ben ona mesaj atıyorum ya,nerdeyse 2 hafta sonra dönüp , şu tarz yazıyor bakın. Halamlardayim dönücem (iyi de komple orada değildi ki) ya da hastaneden yaziyor, hastanedeyiz dönücem,iyi de 10 gün ,1 hafta hastanede değildin ki,
Sorum şu;sizce bende mi öyle yapsam yoksa yıllardır sustu dinledi beni diye aynı tip yapıp dolaylı tepki yapmayayım mi ?
###not:bi kere (5-6 sene önce) ben telde derdimi anlatırken telefonu kulağından uzak tutup kardeşime, üff bıktım tarzı birşeyler demiş.
Size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın bence sonuçta sizde onun dertlerini dinlemişsinizdir

Selam kızlar, çok da dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum yine de...
20 yılı aşkındır süre gelen bir arkadaşlığımız var (kız)
Sevgililik dönemlerimde olsun bayağı kahrımı çekmiştir sağolsun , arayıp dakikalarca kafasını sisirirdim, ki böyle tipler sevilmezler hakli olarak. Yıllardır bana geç dönerdi mesajlarıma. Son zamanlarda bahane gibi söylemlerinden benden biktigini düşünüyorum. Ki cidden binde bir dert anlatıyorum 5_6 yıldır.hemen konuya gireyim. Artık söyle bir yol çizmiş, ben ona mesaj atıyorum ya,nerdeyse 2 hafta sonra dönüp , şu tarz yazıyor bakın. Halamlardayim dönücem (iyi de komple orada değildi ki) ya da hastaneden yaziyor, hastanedeyiz dönücem,iyi de 10 gün ,1 hafta hastanede değildin ki,
Sorum şu;sizce bende mi öyle yapsam yoksa yıllardır sustu dinledi beni diye aynı tip yapıp dolaylı tepki yapmayayım mi ?
###not:bi kere (5-6 sene önce) ben telde derdimi anlatırken telefonu kulağından uzak tutup kardeşime, üff bıktım tarzı birşeyler demiş.
Yanlış anlamayın ama aynı böyle bi arkadaşım var beni arar sürekli dertlerinden sıkıntılarından işinden bahseder sanırım 5 6 senelik. Bende sizin arkadaş gibi mesajlarına cevap vermiyorum arıyo açmıyorum bunaldım yıldım çünkü ben söyledim rahatsız olduğumu baktım devam ediyo başka çare yok.

Annem ablam ve bir arkadasim disinda telefonla konusmaktan nefret ederim.işi olan msj atsin hele bide surekli dert anlatiyorsa ifrit olurum.mesela bazilari ariyor saatlerce dert yaniyor yada ben kapatmadna kapatmiyor.onlar aradiginda hemen acmiyorum hatta geriliyorum.sizde oyle yapmissaniz kiz bikmis

Back
X