geç evlenenler fikirlerinizi almak istiyorum?

Evet var uni de hocam 40 yaşında evlendi hemen hamile kaldı şimdi kızı 13 yaşında, kuzenim evlendi 22 yaşında 5 yıldır tedavi görüyor.
Arkadaşımın halası 35 inde evlendi ve hamileydi :) Yengem 39 unda doğurdu 3. çocuğunu.

valla keske bende gec evlenseydin bok vardı asık oldumda evlendim 22 yasında takıl 30 yasına kadar 5 senede evli kal 35 te yap bi cocuk ohh misss
iyi yönünden bak aşık olduğun adamla evlenmişin kaç kişi aşık olduğu adamla evlenmek ister günümüzde bir düşün :) aşklar kolay bulunmuyor....

geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?

not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.
Arkadaşımın teyzesi 45yasinda evlat sahibi oldu su an 1yasnda gayet de sağlıklı bi bebek oldu.bebek yapmanın arrtik yaşla alakası kalmadı GDO ala ala herkes sorunlu maalesef bu kadarı yeterli sanırım ..

evet oldu.
tatmin ettin mi kendini? mutlu musun artık? kendince laf soktun. rahatlayabilirsin. okeyy
Laf sokmak değil ancak kadının 36 yaşında olmasına bu kadar Takma niz ben de başka şeyler Düşündurdu mesela o kadar genç kadın varken adam neden bu kadinla evlendi sorusu var sanki kafanizda

36 yaşı yaşlı görenlerin kendi bakımsızdır bence çok genç yaş çünkü .Kadın var 25 yaşındadır beden yaşı 50 dir ruh yaşı 60 dır kilo saç şu bu sorunları vardır.E bir kadında 36 dır sağlıklıdır spor yapmıştır hayatı boyunca sağlıklı beslenmiştir sigara içmemiştir bakımlıdır ruhu gençtir hele bir de kariyeri varsa tam ideal anne adayıdır bence .Hamile kalınca da gerekli testler sıkı sıkı yapılıyor zaten ikili test üçlü test detaylı ultrason vs.Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın da istediği yaşta dilediği yaşta yapsın ne önemi var

galiba genetik ve hormonal yorulma ikisi de etkili benimö annem 44 yaşında doğurmuş beni doktor bu çocuğu doğuramazsın dediği halde bayağı çatır çatır doğurmuş sadece aşırı doğum kontrolü ve kafaya takma çok engel ama bir sene sonra ama bir ay sonra hamile kalınıyor yani

Benim annem 39 civarı 20 yaşında kızı var eskide kalmış artık böyle erken evlilikler şimdi kadınlar iş ve okul hayatında aktif olduklarından zaten okul hayatı iş hayatı derken anca 25 30 arası evleniliyo bu çocuk işi de kişiden kişiye değişir

eltim o yaslarda 36 ancadir
13 yasinda bi kizi var tedaviyle olmus zamaninda,sonraki tedaviler ise yaramamis (asilama denediler bi kaç kez)
onumuzdeki yaza tup bebek denyecklerdi ama su an 5 aylik hamile kendiliginden oldu
kayinimin yasida baya var normalde eltiminki mucize gibi , tedavi yapsalar dr % 1 ihtimal diyordu ama Allah verince oluyir
nasip kismet ..

geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?

not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.
Canım 79 luyum yeni doğum yaptım beş aylık bebeğinm yengem 45 yaşında yaptı erken olup hamile kalamayanda var nasip işi birazda

Gec evlilik deyince bende 50 yasinda sandım. 36 günümüz şartlarında çok geç değil bence. Bizim komşu 53 yasinda nurtopu gibi oğlunu kucağına aldı :)

Kadını gömmüşsünüz ne var ki yaşında ? Bir çok ünlü var ilk çocuklarını 40'lı yaşlarda kucağına alan.

ben 33 te doğum yaptım ucu bana da dokundu da 32 de evlendim hiç kayınvalide kayınbaba elti görümce derdi çekmedim maddi sorunum manevi sorunum yok Bekarken evde kaldın diyen arkadaşlar akrabalar yaşlandı ben genç kaldım kıskanıyorlar şimdi de nası oluyorsa:KK70:

Allah allah şakamısın kız niye olmasın istese en az 6-7 doğurur.hiç belli olmaz iki kere ikiz doğurur apışıp kalırsınız..
36 yaş gayet genc bi yaş 60 ına kadar doğurur belli olmaz..

Başkası adına konu açmayı saçma ya da gereksiz bulmuyorum, tam tersi bunu saçma bulanlarada anlam veremiyorum. Neyse.. Her şeyin başı sağlık yaşın önemi yok ama yaş ilerledikçe insanın enerjisi eskisi gibi olamıyor geç yaşta anne olmak yorucu olabilir ve tahammül sınırlarını zorlayabilir. Hayatta her yönden veriminizin en yüksek olduğu noktada çocuk sahibi olmak bana göre en güzeli.

Allah allah şakamısın kız niye olmasın istese en az 6-7 doğurur.hiç belli olmaz iki kere ikiz doğurur apışıp kalırsınız..
36 yaş gayet genc bi yaş 60 ına kadar doğurur belli olmaz..

Benim de ünide ev arkadaşım 77 li idi. Çok üzülürüm ona aklıma geldikçe.. Bir dangozu bekleyerek geçirdi en güzel yıllarını. Kendi psikolojisini de mahvetti.. Oysa altın gibi bir kalbi vardı. Adamla ne bitirebildi ne devam etti normal bir ilişki olarak. Kendini kullandırttı belki kendi de kullandı bilemiyorum ama en son geçen sene ne yaptınız o adamla diye sorduğumda "yaşım geçiyor artık gel nikah kıyalım çocuk yapalım sen git yine istediğin hayatı yaşa dedim ama kabul etmedi ":KK57::KK57::KK57: dedi şok oldum.

Son bir senedir görüşmüyorum ama değişen de bir şey olduğunu sanmıyorum hayatında:KK43:

Merak etmeyin konu sahibi,benim annem 44 yasinda hamile kaldiysa arkadasiniz hayli hayli hamile kalir insallah.Rabbim boy boy cocuk nasip etsin arkadasiniza. Yani ben gec evlenmedim ama fikrimi soylemek istedim yine de

Back
X