geç evlenenler fikirlerinizi almak istiyorum?

Bende geç evlenenlerdenim
34 te evlenip 35 te doğurdum,bir arkadaşımın yengesi 25 yaşındaydı fakat 3 yıl tedavi gördü ve aşılama yöntemi ile hamile kaldı yani bunun yaşla çokta ilgisi yok
Zira annem beni 45 inde doğurmuş
:KK33:

Menapoz, hastalıklar vs gibi fizyolojik etkenler dışında doğurganlığın yaşla pek ilgisi yok.

geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?

not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.
Evet var oyle insanlar teyzem olur kendisi:) torunuyla ayni yasta cocugu var ve ikisi ayni sinifta okuyolar cok tatli ve komik bi durum :KK48:

Buyurun yine Türk mantığına, Avrupada 40 indan önce hamile kalan yok, bizim sorunumuza bak yaaaa

geçen öğrendim,

Canan Karatay 36 da evlenmiş, 40da doğum yapmış.
hem çok sağlıklı bir hamilelik geçirmiş hem de bebeği çok sağlıklı doğmuş.

yani yaşın riski artırmasının sebebi, bizler vücutlarımıza iyi bakmadığımız için.
yoksa kişi kendi vücuduna iyi bakıyorsa, eşi de elbette, hiç sıkıntı olmaz, Allahın izniyle elbette.

Benim babamda 2.evliliğini yaptı ben üni ye başladığımda babam 41 esi 38 yaşındayken kardeşim oldu..

geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?

not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.

Ben 33-34 yaşı normal buluyorum çocuk için
36 yaş çok mu zor olur
20 yaşında doğurmak gibi olmaz tabiki de
Ama Avrupada insanlar 32-37 aralığını seçiyor ilk doğum için.
Artı benim de 1 kaç senem var 36 ya ve daha çocuğum yok
Bazen endişelensemde
Doktor daha çok erken olduğunu söylüyor
O yüzden içim rahat

Back
X