Geç gelen adalet...

almila_turan1071

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
68
92
3
Yıllar öncesi üniversitedeyken, maddi, manevi sorunlarım sebebiyle, 38 kiloya kadar düşmüştüm, esmer tenli ve saçlarım siyah boyalıydı, gözaltlarım ise sigara kullanmam, geceleri uyumamam ve aşırı zayıf olmam nedeniyle mosmordu,kapatıcıda kullanmazdım, el hasıl bulunduğum yer olaysızdı, çok küçüktü ve ordaki canı sıkılan Komiserin dikkatini çekmiştim, uyuşturucu kullandığımdan şüphelenip hakkında ihbar var diye yalan söyleyerek beni gözaltına aldırmıştı, hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geliyordu ve o gün adetliydim ped vardı üst aramam yapılırken oraya bile el atılması beni aşırı sinirlendirmişti, Savcılıktan arama emri olmadan beni bu şekilde usülsüz arama hakkınız yok, sizi şikayet edeceğim demiştim.

Bahsettiğim Komiser şikayet edeceğim dediğim zaman, üstümden uyuşturucu çıkmadığı halde bana sanki çıkmış gibi tutanak imzalatmaya çalışmıştı, bende fark edip tutanağı fırlatmıştım ve sonra emrindeki 8 tane memuru ile beraber bu sözlerim nedeniyle bana hakaret ve tehtitten dava açmıştı, tutanağa ise ana avrat sanki ben etmişim gibi kendi ağzından bir ton küfür yazdırmıştı. Onun ve attığı iftiralar sebebiyle haksız yere 2 sene ceza almıştım, (daha önce sabıkam olmadığı için ertelenmişti) ve kendisini merkezdeki amirlerine şikayet ettiğimde, kendini savunmak için bana torbacı diye iftira atmıştı, alnıma vurduğu bu damga pulu nedeniyle intiharın eşiğine gelmiştim... 45 yaşındaki adam işi gücü bırakıp 22 yaşındaki kızla en önemlisi gurbette tek başına okumaya çalışan zavallı bir öğrenciyle uğraşıyordu ve dışardan bakınca adama benzediği koskoca komiser olarak göründüğü için içindeki karaktersizden kimsenin haberi yoktu ve buyüzden bana kimse inanmıyordu...

O makama torpille geldiği okadar belli oluyorduki, Üstünde üniforma okadar emanet duruyorduki, okadar çok yakışmıyorduki içine, okadar Allahsız kitapsız, merhametsiz, karaktersiz biriydi ki birgün mutlaka o KHK ihraç listesinde onunda adını göreceğimi biliyordum... Sonuç gördüm, ihraç edildi, sonra öğrendimki ihraç edilince karısıda terk etti, boşandı.... Bir zamanlar devletin sahibiymiş gibi gövdesinden büyük egosuyla elindeki yetkiyi şerefsizce kötüye kullanarak kararttığı hayatların yaşadığı durumların aynısını yaşamaya mahkum edildi... Demem o ki ilahi adalette zaman aşımı yok, kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor, birgün herkes yaşattığı ne varsa aynısını mutlaka yaşıyor...

Ben inanmıyorum ilahi adalet olduğuna , tanıdığın varsa çevren varsa işler yolunda gider diğer türlü eziyete haksızlığa mahkum olursun.
Tanıdığım çevrem olmadığı için hertürlü eziyete mahkum oldum evet ama şimdi onun durumu benden daha beter... O yıllar önce bana iftira atmıştı şimdi ise bir kripto terörist vatan haini olarak görevinden atıldı, karısı terk etti yani bunu ilahi adalet olarak görüyorum.

Darısı diğer her türlü pislik yapanlara inşallah

İyi de bunun testi var, cartı var curtu var. Aileniz gelip de destek olmadı mı? Avukat tutulmadı mı? Kamera yok muydu? Arkadaşlarınızdan şahit olanlar yok muydu? Hem boşandığını nerden öğrendiniz?
Böyle bir şeyin üstü bırakılır mı? Yapmadığınız bir şey için ceza çekilir mi? Anlam veremiyorum gerçekten!

Çok garip geldi. Neden peşine düşüp sizde da açmadınız ? Bu zamana kadar bu olayı sanılan sineye çektiniz ? Çünkü uyuşturucu poşetçilik bunlar ağır sabıkalar ve iş bulmakta bile zorlanacağınız suçlar

Komiseri nasıl takip ettiniz ? Boşandığını nerden duydunuz ?

Kafam da deli sorular ??

Açtım sonuç alamadım çünkü sonuç alabilmem için milletvekili yiğeni falan olmam gerekiyor ozaman ip gibi sıraya dizerlerdi ama kimsesiz bi öğrenci olunca haliyle sonuç aalamadım alamadıkça oda iftiradan dava açtı, yani ülkede sanki çok adalet varmış gibi soruyorsunuz sizde..

Nasıl yani bu kadar basit bi şekilde mi ceza aldınız. Kameralar, kan testleri falanla suçsuzluğunuzu ispatlayabilirdiniz. Yanlış anlamayın ama çok yakınlarımda hakim savcı avukat var, ayrıca yakın bi arkadaşım komiser torbacı demek için ile üzerinden belirli miktar çıkması lazım, gerçekten torbacılar bile salınabiliniyo bu yüzden

Keşke biraz daha uğraşsaydınız

Uyuşturucudan ceza almadım zaten çünkü üstümden bişey çıkmadı ve çıkmış gibi imzalatmaya çalıştığı tutanağıda imzalamadım, sadece hakaret tehtit diye düzenlediği yalan fezlekelerden ceza aldım

Rabbim müddet verir fakat asla ihmal etmez..

İyi de diyemediniz mi zorla yaptı, yalan falan diye? Avukat tutmadınız mı? Benim aklım burda tıkandı kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…