• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç gelen eş

Evet yoğun diyorlar ama eşim dışında calısanlar da var aile şirketi onlar 7 gibi gelirken eşim 10 da geliyor ve bunun bize hiçbir artısı da yok
Kardeşlerden en büyük olan eşiniz mi ?
O gelmiyorsa siz çocuğu alıp gidin yanına başka çare bırakmadın diyin

E
Merhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.
Siz çocuğu alıp iş yerine gidin. Özellikle akşam 5 ten sonra gidip gözünüzle görün

Evet en büyük benim eşim ben onun yanına gidemem işyeri uzak ve arabam yok
Büyük diye daha çok sorumluluk alıyor olabilir var öyle herşeyi ben yapayım kafasında erkekler kendini baba gibi görüyor en erken giden en geç çıkan.
O gelmeden sizde yatn uyuyun ne hizmet edin ne birşey öyle kocalar ne kendine hayrı olur ne çoluk çocuğuna.
Yada acaba 10 a Kadar işte mi kalıyor bide o var emin misiniz iş yerinde olduğundan

Büyük diye daha çok sorumluluk alıyor olabilir var öyle herşeyi ben yapayım kafasında erkekler kendini baba gibi görüyor en erken giden en geç çıkan.
O gelmeden sizde yatn uyuyun ne hizmet edin ne birşey öyle kocalar ne kendine hayrı olur ne çoluk çocuğuna.
Yada acaba 10 a Kadar işte mi kalıyor bide o var emin misiniz iş yerinde olduğundan
Evet kameradan izliyorum kendisini

Hafta sonları ne yapıyor. Galeriler genel olarak pazar günleri kapalı oluyor diye biliyorum

Merhabalar bir derdim var 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşim her gün 10 dan aşağı eve gelmiyor çalışıyor ama istese dükkanı kapatıp gelir işler yetişmiyor diyor ama her günde geç gelinmez ki sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var çocukla zaten hiç ilgilenmiyor en fazla 10 dk geldikten sonra hemen uyuyor hiç birlikte oturup yemek yiyip çay kahve içmiyoruz bende akşama kadar evdeyim hergün bu durum canımı sıkıyor.
Daha genceciksiniz. Tavuklar gibi uyunmaz ki.. Gerçekten de çok mu yoğun çalışıyor.

Back
X