- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
canım çocukların yokmu nasıl bir durumdasınki...sizlere lafım yok ki,herkes çok güzel yazmış ama gücümü aldı,hayatımı çaldı,çocuklarımı yoketti ..
bana nasıl kıydı ya..
bana nasıl kıydı..dayanamaıyorum ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çocukların yokmu nasıl bir durumdasınki...sizlere lafım yok ki,herkes çok güzel yazmış ama gücümü aldı,hayatımı çaldı,çocuklarımı yoketti ..
bana nasıl kıydı ya..
bana nasıl kıydı..dayanamaıyorum ki..
bugun kandil ya,
bu mudur benim dua'm sanıyorsunuz..
ağlanır mı bugün..
hayatımda olmadığım kadar yalnızım şu an,çaresizim..
bugun kandil ya,
bu mudur benim dua'm sanıyorsunuz..
ağlanır mı bugün..
hayatımda olmadığım kadar yalnızım şu an,çaresizim..
Bende 4 yıl verdim . inan bana bende senin yaşadıklarını yaşadım halada yasıyorum . Ama yaşamaktan, evladımla bir gelecek kurmaktan asla vaz gecmedim .hayatına son versen karşındaki arkandan yasmı tutacak sanıyorsun ??? iki gün ağlar üçüncü gün başkası ile olur bu erkek milleti böyle malesef . Olan ailene ve evlatlarına olur . Değermi ? Bir Erkek için bunca sıkıntı üzüntü ??? bir erkek için kendini bu kadar koyvermene hırpalamana değermi ? Hayatttaki en büyük önceliğin evlatların olsun ve gerçekten başka arkadaşlarımızın dediği gibi çok sanslısın ,senin meleklerin iki tane . Hayata ikikere daha sıkı tutunman lazım .
Onun sende yarattığı bu değersizlik ,onsuz hiç olma duygusunu ancak sen kendin çözebilirsin .Ona bu zevki tattırma , karşısında ole bir dur ve onsuz hayata öyle bir tutunki, senden yediği bu osmanlı tokatı ile dünyası kaysın .
Arkanada dönüp bakma , içindeki o acaba sorularına kulağını tıka , her kendini çıkmazda hissettiğinde evlatların gözünün önüne gelsin , inan bana zamanla daha güçlü olacaksın ve olayları umursamamaya başlıyacaksın ? Sonra kendine kızacaksın yaşadıklarım ne gereksizmiş diyeceksin .
Birdaha kendini koyverme lütfen .
2 gün falan ağlamazlar tüh şimdi cenaze masrafı da oldu birsürü tantana ama neyse boşanmaya gerek kalmadı diyerek geçiştiriverirler inan
lütfen bana sen değerlisin,güçlü olmalısın msjları yazmayın.. güçlü değilim.. şu an yaşadıklarımı haketmiyorum..
keşke anemler beni çok sevmeselerdi,iyi bir ailem olmasaydı arkamda.. işte o zaman bu dünyanın anasını ağlatırdım..
önce annemlere sonra çocuklarıma kıyamıyorum..
ben ölmek istiyorum..
hala seviyorsun çünkü aslında ayrılmak istemiyorsun düzelsin yalvarsın istiyorsunkıskanıyorsun belki, bi tarafında bitti bu böyle gitmez diyor ... o yüzdende acı çekiyorsun ... biliyorum,yaşıyorum yaşıyoruz
bebekler sorumluluklar gelecek kaygıları acabalar .... yaşıyoruz
sen tek mi zannediyorsun kendini hayır değilsin
ben burdaki mesajlarında elinde o kadar imkan mutlu olmak için sebep hatta milletin canına okuyacak kadar güçlü iken kendini sevmeyen kendi kendini güçsüz yapan ezdiren bir kadın gördüm açıkçası
böyle birimisin sen çocukların böyle bir anneyimi hakediyor
bak bunları söylemek kolay sakın deme bana senden farklı değilim ben sadece profilime konularıma bak yeter o yüzden iyi dinle beni
bitir şu adamı kafanda,yakın geleceğe bak , kaçmakla gitmekle ne kadar geçecekki kaçma hiç birşeyden kaçma hiç bir yere öyle isyanda etme sen annesin isyan etmeye hakkın yok senin bu duruma senmi getirdin olayları sen bu duruma düşürüldün madem ,o suçlu olan suçluysa çeksin cezazsını ama sen böyle davranarak oda ödül veriyorsun vayy be ben neymişim dedirtiyorsun ...
adam seni davet ederek adım atmış barışmak için bu açık ortada sen istemiyorsan başka planlarım var mersi der kapatırsın telefonu ne diye kendini paralıyorsun sen yaaa...
öğretmensin annesin bir kadınsın bireysin .... sadece eş miydin sen diğer sıfatlarını görmezden gelemezsin sen ayakta ve güçlü durmak zorunda olan bir kadınsın nasıl olurda intihar edicem diyebilirsin kim için ne için yapacaksın bunu yaşamak kadar güzeli varmı Allah aşkına 2 tane minnoşun birsürü öğrenci yavrun ailen sana hiçmi mutluluk vermiyor onlara yazık değilmi bu şımarıklıkların kusura bakma şımarıklık yapıyorsun çocuk gibi hareket ediyorsun hiç olgun davranmıyorsun kendine gel lütfen ...
gerekiyorsa sen söyle çevrende offff de çekimeyiceğim adamı yol verdim defoldu gitti ... bırak cümle alem öğrensin senin derdin değil bu sana kötü gözle bakanın gözüne bi yumruk atarsın bide başka yerlerine olur biter arkanda kimse yokmu ailen .. vss onlara dersin rahatsız ediyorlar ... ama asıl güç senden şimdi biri bana boşanığım için sarkacak varya dünyayı dar ederim bela olurum başına nerden çattık bu kadına dedirtirim senin benden farkın ne peki sen acizmisin bana göre ...
keşke benimde birçocuğum daha olsaydı ne şanslısın ... o masum meleklere bir bak onlarla parka git yanlış yaptıklarında uyar oyun oyna masal anlat kaykay yap .. yap bişeyler lütfen
kendine acıyıp durma benide bunalıma sokma