Geç kaldığım yerdeyim....

sizlere lafım yok ki,herkes çok güzel yazmış ama gücümü aldı,hayatımı çaldı,çocuklarımı yoketti ..
bana nasıl kıydı ya..
bana nasıl kıydı..dayanamaıyorum ki..
canım çocukların yokmu nasıl bir durumdasınki...

bugun kandil ya,
bu mudur benim dua'm sanıyorsunuz..
ağlanır mı bugün..
hayatımda olmadığım kadar yalnızım şu an,çaresizim..

çocuklarım var diyosun
iyi bir ailem var diyosun

kendine acımak acının dibine vurmak
durumunu olduğundan daha beter daha içinden çıkılmaz hale getirmek
şu anda yaptığın bu

Ben de tam ne kadar güçlü bir kadın derken inanamadım söylediklerine ... Kendini öldürmek te nerden çıktı...
Senin güçlü olmak, dik durmak için çok büyük sebeplerin var. Herşeyden önce çocukların... Lütfen sakin ol, kendine gel...
En diptesin, çok zordasın ama daha aşağısı yok hayat yükselişe geçerek sana gülümseyecek herşey şimdikinden daha iyi olacak.
ve lütfen ailenle paylaş yaşadıklarını... Onların sana veeceği güce inanamazsın... Herşey gönlünce olsun

bugun kandil ya,
bu mudur benim dua'm sanıyorsunuz..
ağlanır mı bugün..
hayatımda olmadığım kadar yalnızım şu an,çaresizim..

Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bu kadar kendini harap etme çaresizlik diye bişey yok herşeyin bi çaresi var dermansız dert olmaz yavruların için hayata sıfırdan başlamalısın geçmişe takılı kalırsan hep üzülürsn en iyisi unutmaya çalışmak hayat devam ediyor

hala seviyorsun çünkü aslında ayrılmak istemiyorsun düzelsin yalvarsın istiyorsunkıskanıyorsun belki, bi tarafında bitti bu böyle gitmez diyor ... o yüzdende acı çekiyorsun ... biliyorum,yaşıyorum yaşıyoruz
bebekler sorumluluklar gelecek kaygıları acabalar .... yaşıyoruz

sen tek mi zannediyorsun kendini hayır değilsin

ben burdaki mesajlarında elinde o kadar imkan mutlu olmak için sebep hatta milletin canına okuyacak kadar güçlü iken kendini sevmeyen kendi kendini güçsüz yapan ezdiren bir kadın gördüm açıkçası

böyle birimisin sen çocukların böyle bir anneyimi hakediyor

bak bunları söylemek kolay sakın deme bana senden farklı değilim ben sadece profilime konularıma bak yeter o yüzden iyi dinle beni

bitir şu adamı kafanda,yakın geleceğe bak , kaçmakla gitmekle ne kadar geçecekki kaçma hiç birşeyden kaçma hiç bir yere öyle isyanda etme sen annesin isyan etmeye hakkın yok senin bu duruma senmi getirdin olayları sen bu duruma düşürüldün madem ,o suçlu olan suçluysa çeksin cezazsını ama sen böyle davranarak oda ödül veriyorsun vayy be ben neymişim dedirtiyorsun ...

adam seni davet ederek adım atmış barışmak için bu açık ortada sen istemiyorsan başka planlarım var mersi der kapatırsın telefonu ne diye kendini paralıyorsun sen yaaa...

öğretmensin annesin bir kadınsın bireysin .... sadece eş miydin sen diğer sıfatlarını görmezden gelemezsin sen ayakta ve güçlü durmak zorunda olan bir kadınsın nasıl olurda intihar edicem diyebilirsin kim için ne için yapacaksın bunu yaşamak kadar güzeli varmı Allah aşkına 2 tane minnoşun birsürü öğrenci yavrun ailen sana hiçmi mutluluk vermiyor onlara yazık değilmi bu şımarıklıkların kusura bakma şımarıklık yapıyorsun çocuk gibi hareket ediyorsun hiç olgun davranmıyorsun kendine gel lütfen ...

gerekiyorsa sen söyle çevrende offff de çekimeyiceğim adamı yol verdim defoldu gitti ... bırak cümle alem öğrensin senin derdin değil bu sana kötü gözle bakanın gözüne bi yumruk atarsın bide başka yerlerine olur biter arkanda kimse yokmu ailen .. vss onlara dersin rahatsız ediyorlar ... ama asıl güç senden şimdi biri bana boşanığım için sarkacak varya dünyayı dar ederim bela olurum başına nerden çattık bu kadına dedirtirim senin benden farkın ne peki sen acizmisin bana göre ...

keşke benimde birçocuğum daha olsaydı ne şanslısın ... o masum meleklere bir bak onlarla parka git yanlış yaptıklarında uyar oyun oyna masal anlat kaykay yap .. yap bişeyler lütfen

kendine acıyıp durma benide bunalıma sokma

Bende 4 yıl verdim . inan bana bende senin yaşadıklarını yaşadım halada yasıyorum . Ama yaşamaktan, evladımla bir gelecek kurmaktan asla vaz gecmedim .hayatına son versen karşındaki arkandan yasmı tutacak sanıyorsun ??? iki gün ağlar üçüncü gün başkası ile olur bu erkek milleti böyle malesef . Olan ailene ve evlatlarına olur . Değermi ? Bir Erkek için bunca sıkıntı üzüntü ??? bir erkek için kendini bu kadar koyvermene hırpalamana değermi ? Hayatttaki en büyük önceliğin evlatların olsun ve gerçekten başka arkadaşlarımızın dediği gibi çok sanslısın ,senin meleklerin iki tane . Hayata ikikere daha sıkı tutunman lazım .

Onun sende yarattığı bu değersizlik ,onsuz hiç olma duygusunu ancak sen kendin çözebilirsin .Ona bu zevki tattırma , karşısında ole bir dur ve onsuz hayata öyle bir tutunki, senden yediği bu osmanlı tokatı ile dünyası kaysın .

Arkanada dönüp bakma , içindeki o acaba sorularına kulağını tıka , her kendini çıkmazda hissettiğinde evlatların gözünün önüne gelsin , inan bana zamanla daha güçlü olacaksın ve olayları umursamamaya başlıyacaksın ? Sonra kendine kızacaksın yaşadıklarım ne gereksizmiş diyeceksin .

Birdaha kendini koyverme lütfen .

Bende 4 yıl verdim . inan bana bende senin yaşadıklarını yaşadım halada yasıyorum . Ama yaşamaktan, evladımla bir gelecek kurmaktan asla vaz gecmedim .hayatına son versen karşındaki arkandan yasmı tutacak sanıyorsun ??? iki gün ağlar üçüncü gün başkası ile olur bu erkek milleti böyle malesef . Olan ailene ve evlatlarına olur . Değermi ? Bir Erkek için bunca sıkıntı üzüntü ??? bir erkek için kendini bu kadar koyvermene hırpalamana değermi ? Hayatttaki en büyük önceliğin evlatların olsun ve gerçekten başka arkadaşlarımızın dediği gibi çok sanslısın ,senin meleklerin iki tane . Hayata ikikere daha sıkı tutunman lazım .

Onun sende yarattığı bu değersizlik ,onsuz hiç olma duygusunu ancak sen kendin çözebilirsin .Ona bu zevki tattırma , karşısında ole bir dur ve onsuz hayata öyle bir tutunki, senden yediği bu osmanlı tokatı ile dünyası kaysın .

Arkanada dönüp bakma , içindeki o acaba sorularına kulağını tıka , her kendini çıkmazda hissettiğinde evlatların gözünün önüne gelsin , inan bana zamanla daha güçlü olacaksın ve olayları umursamamaya başlıyacaksın ? Sonra kendine kızacaksın yaşadıklarım ne gereksizmiş diyeceksin .

Birdaha kendini koyverme lütfen .

2 gün falan ağlamazlar tüh şimdi cenaze masrafı da oldu birsürü tantana ama neyse boşanmaya gerek kalmadı diyerek geçiştiriverirler inan

2 gün falan ağlamazlar tüh şimdi cenaze masrafı da oldu birsürü tantana ama neyse boşanmaya gerek kalmadı diyerek geçiştiriverirler inan

:46::46::46::46:

Sahiden böle düşünürler ,işte anla bu insan müsvettelerinin ne mal olduğunu .

Biz bu dünyaya gelirken bu hayata başlarken onlarsız başladık , onlara yanımızda yol arkadaşı olma fırsatı verdik . Değerini bilselerdi ömürboyu yanyana giderdik,Ölüm bizi ayırana kadar , ama bilmeyip yolun yarısından döndüler , bu onların kaybı biz bu yola onlarsız başladık onarsızda bitiririz .:65:

lütfen bana sen değerlisin,güçlü olmalısın msjları yazmayın.. güçlü değilim.. şu an yaşadıklarımı haketmiyorum..
keşke anemler beni çok sevmeselerdi,iyi bir ailem olmasaydı arkamda.. işte o zaman bu dünyanın anasını ağlatırdım..
önce annemlere sonra çocuklarıma kıyamıyorum..
ben ölmek istiyorum..

Canım, bazen hakketmediklerimizi de yaşıyoruz malesef. Şu anda keşke ailem, çocuklarım olmasaydı da bu işe bir son verseydim deme noktasına gelmişsin. Ama demek devam etmen lazım ki, Allah sana bu yavruları, bu iyi aileyi nasip etmiş, bak bu güzellikler de senin. Sen kendini bu kadar kapıp koyuverirsen, canına kıyarsan, seni sevenlere yaşatacağın üzüntüleri onlar hakkediyorlar mı? Senin bu üzüntülerin bile onları ne kadar sarsıyor, bir de ölmeyi falan düşünüyorsun. Yapma lütfen, hemen bir uzmana görün, sıyrıl bu ruh halinden biran önce. Sen de başkalarına hakketmedikleri şeyleri yaşatma.

dün gece tarifi mümkün olmayan duygulaar yaşattı bana...
öyle bir geçer zaman ki izleyenler bilir..
yemin ediyorum, aynının benzerini yaşattı..
ama sabah iyi uyandım.. okul dönüşü kuaföre gittim saçımı fönlettim..
eve geldim deli gibi temizlik yaptım..
ve evden bir kamyon eşya attım..
ona ait bir çöp bile kalmadı..
çilingirle ben evde yokken kapımı açar diye endişelerim var.. çunku uzun bir süre evde olamayacağım..
ama düne göre çok daha iyiyim..
yorumlar beni öyle bir sarstı ki,yalnız olmadığımı anladım..
allahım inşallah bu gücü tekrar benden almaz..
dün geceyi bir daha yaşamak istemiyorum...

hala seviyorsun çünkü aslında ayrılmak istemiyorsun düzelsin yalvarsın istiyorsunkıskanıyorsun belki, bi tarafında bitti bu böyle gitmez diyor ... o yüzdende acı çekiyorsun ... biliyorum,yaşıyorum yaşıyoruz
bebekler sorumluluklar gelecek kaygıları acabalar .... yaşıyoruz

sen tek mi zannediyorsun kendini hayır değilsin

ben burdaki mesajlarında elinde o kadar imkan mutlu olmak için sebep hatta milletin canına okuyacak kadar güçlü iken kendini sevmeyen kendi kendini güçsüz yapan ezdiren bir kadın gördüm açıkçası

böyle birimisin sen çocukların böyle bir anneyimi hakediyor

bak bunları söylemek kolay sakın deme bana senden farklı değilim ben sadece profilime konularıma bak yeter o yüzden iyi dinle beni

bitir şu adamı kafanda,yakın geleceğe bak , kaçmakla gitmekle ne kadar geçecekki kaçma hiç birşeyden kaçma hiç bir yere öyle isyanda etme sen annesin isyan etmeye hakkın yok senin bu duruma senmi getirdin olayları sen bu duruma düşürüldün madem ,o suçlu olan suçluysa çeksin cezazsını ama sen böyle davranarak oda ödül veriyorsun vayy be ben neymişim dedirtiyorsun ...

adam seni davet ederek adım atmış barışmak için bu açık ortada sen istemiyorsan başka planlarım var mersi der kapatırsın telefonu ne diye kendini paralıyorsun sen yaaa...

öğretmensin annesin bir kadınsın bireysin .... sadece eş miydin sen diğer sıfatlarını görmezden gelemezsin sen ayakta ve güçlü durmak zorunda olan bir kadınsın nasıl olurda intihar edicem diyebilirsin kim için ne için yapacaksın bunu yaşamak kadar güzeli varmı Allah aşkına 2 tane minnoşun birsürü öğrenci yavrun ailen sana hiçmi mutluluk vermiyor onlara yazık değilmi bu şımarıklıkların kusura bakma şımarıklık yapıyorsun çocuk gibi hareket ediyorsun hiç olgun davranmıyorsun kendine gel lütfen ...

gerekiyorsa sen söyle çevrende offff de çekimeyiceğim adamı yol verdim defoldu gitti ... bırak cümle alem öğrensin senin derdin değil bu sana kötü gözle bakanın gözüne bi yumruk atarsın bide başka yerlerine olur biter arkanda kimse yokmu ailen .. vss onlara dersin rahatsız ediyorlar ... ama asıl güç senden şimdi biri bana boşanığım için sarkacak varya dünyayı dar ederim bela olurum başına nerden çattık bu kadına dedirtirim senin benden farkın ne peki sen acizmisin bana göre ...

keşke benimde birçocuğum daha olsaydı ne şanslısın ... o masum meleklere bir bak onlarla parka git yanlış yaptıklarında uyar oyun oyna masal anlat kaykay yap .. yap bişeyler lütfen

kendine acıyıp durma benide bunalıma sokma

acaba ben de hala bunları mı yaşıyorum? işte bunun cevabını aalmakta zorlanıyorum.. allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Bence çekinecek, kafaya takacak hiçbir şey yok. Ne yazık ki toplumumuzda eşini sürekli kötüleyen, arkasından konuşan, yakınan sonra da onu görünce hemen koluna girip cilve yapan iki yüzlü kadınlar çoğunlukta. Bu tip kadınlar da seni kınayabilirler benden söylemesi. Ama o kınamalar aslında kıskanmalardır sakın unutma. Sana acıyan, tepeden bakan veya seni kınayan biri varsa seni kıskanıyordur, kendisi boşanma yürekliliğini gösteremiyordur. Yoksa gerçek dostların için medeni halin önemsiz bir ayrıntı olarak kalacaktır. Sen sen olduğun için değerlisin.

yalnız bu adam seni hiç sevmemiş kusura bakma ama sen canını seni sevmiyen bir adam için boşuna sıkıyorsun,değmez... birde ilk başta nasıl anlamadın sen bu insanı,bu kadar iyi bir oyuncu demek.. Allah bildiği gibi yapsın....:47:

Back
X