- 25 Ağustos 2016
- 13
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi uzunyolculuk
-
Eğer herhangi tamamlanmış bir eğitiminiz veya bir mesleğiniz, beceriniz yok ise mutlaka okula baslayin. hayatınız boyunca zaten çalışacaksınız.
Yaşı hiç dert etmeyin. Zaten genelde mezun olduktan sonra düzgün bir işe girmek 25-26 yi bulur. Onun yerine siz öğrenciyken daha fazla emek sarfedip arayi kapatirsiniz. Dil konusunu okurken hallederseniz mesela büyük bir adım olmuş olur.
Bende dil sorununu halledip aradaki farkı kapatabilmek için uğraşacağım. Hazırlığı geçerim, hem kolay soruyorlar hem de çalışıyorum.
Aslında 2 yıllık okul bitirdim. Ama bununla kalmak istemiyorum. İnsanlar liseliden farklı muamele yapmıyor. Hayatımın sonuna dek insanların getir-götürünü yapmak istemiyorum ama aynı zamanda sınıfın büyüğü, yaşı sorulduğunda tuhaf karşılanan da olmak istemiyorum. O derece ki, birinciye katlanabilirim sanki.
Dayımın oğlu 4 yılda bitirdi :) gerçi öğretmenliği 2. Sınıfta bırakıp yeniden sınava girmişti ilk yıl katü de sonra yatay geçişle de celal bayar da bitirmişti mühendisliği..Makine Mühendisliğini 4 yılda bitiren biriyle tanışmadım daha :))) Eşim de Mak. Mühendisi, okulu -hazırlık sınıfıyla birlikte- 7 yılda bitirmiş... :)
Dayımın oğlu 4 yılda bitirdi :) gerçi öğretmenliği 2. Sınıfta bırakıp yeniden sınava girmişti ilk yıl katü de sonra yatay geçişle de celal bayar da bitirmişti mühendisliği..
Bizimki biraz zehirdi.. hatta yurtdışındaki projelere katılıyodu sürekli.. öyle çok zorlamazdı da kendini.. benim oğlumun da onun gibi zeki ve akıllı olmasını çok isterim.. kıskanılcak derecede bi kafa var çocuktaHelal olsun o zaman:)))
Acaba Çukurova'da mı çok zorluyorlardı bilmiyorum ama 4 yılda bitireni bulmak çok zordu.
Hayır kendinize azini layık görmeyin başkası ne diyecek diye. Benum sınıfımda 40 yaşında biri vardı. 32, 28, 25 diye yasitlariyla aynı sınıfta olmayan 40 kişilik sınıfta 7 kişi vardı. Sizin de olabilir.Hiç olmayadabilir. Kaldı ki yaş daha 22 :)Bende dil sorununu halledip aradaki farkı kapatabilmek için uğraşacağım. Hazırlığı geçerim, hem kolay soruyorlar hem de çalışıyorum.
Aslında 2 yıllık okul bitirdim. Ama bununla kalmak istemiyorum. İnsanlar liseliden farklı muamele yapmıyor. Hayatımın sonuna dek insanların getir-götürünü yapmak istemiyorum ama aynı zamanda sınıfın büyüğü, yaşı sorulduğunda tuhaf karşılanan da olmak istemiyorum. O derece ki, birinciye katlanabilirim sanki.
Hayır, pek ilgili değil. Ayrıca artık en fazla bir-iki dersten muaf ediyorlar. Neredeyse hepsi aynı bölüm olsa bile 1 den başlatıyor.Mezun okdugunuz okul bu okulla ilgili mi ? Yani 4 yilligini kazaninca en azindan 2. Siniftan baslaniliyor ya ondan sordum.oyle olmasa bile okuyun hic de gec bir yas degil daha cok gencsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?