- 15 Mart 2008
- 118
- 72
- 623
- Konu Sahibi damladamlasu
-
nereden başlasam bilemiyorum durumu böyle bir şeymiş demek. 3 yıl içinde olan durumlardan söz edeceğim.
görüştüğüm flört ettiğim biri vardı. bu kişi 6-7 aydır görüşürken tesadüfen bir arkadaşıma sosyal medyadan asıldı kızı tanımıyordu fakat kız çok yakınımdı onu biliyordu. bana durumu söyledi mesajlarına birlikte cevap verdik buluşmayı kabul etti oraya birlikte gittik bizi birlikte gördüğü zaman ki yüz ifadesi anlatılamaz. orada terk edildi hiçbir şey söyleyemedi yapamadı.
aradan zaman geçti yine bana sardı sen bunadın galiba dedim yaptıklarını unuttun vs. özür dilemeler, ben çok değiştimler, boş laflar ikna etmeye çalıştı bir gr umurumda olmadı bu 2-3 ay sürdü görüşmek istemeleri görüşmedim.
bu sırada da başka bir arkadaşımın iş yerinde çalışan bir kızla görüştüğünü öğrendim arkadaşımdan. sen hem bunları söylüyorsun bana hemde şu kızla görüşüyor muşsun, yine yakınımda olan biriyle dedim. ben şimdi o kıza bunları söyleyeyim mi? dedim. 'selamı mı da söyle' dedi.
sonra değmez dedim uğraşmaya bu pisliğin ne olduğunu anlar o kızda biter yakında dedim.kızla muhabbetim yok sadece arkadaşımın yanında çalışıyordu onun üzerine tanışım. bir kaç ay sonra bunlar evlendi. kız şuan 6 aylık civarı hamile emin değilim fakat hamile kalınca evlendiler sanırım.
olay şu ki; bu adam geçen gece benimle görüşürken asıldığı arkadaşıma mesajlar atmaya başladı. önce normal muhabbet gibi arkadaşım, evliliğini bebeğini tebrik ettiğini yazmış mutluluklar falan demiş. evet bunlar güzel şeyler, lazım çocuk ama heyecanda lazım seninde ihtiyacın var bence heyecana vs. saçma sapan yazılar.arkadaşım başından savmaya çalışmış aynı sektördeler iş yapma ihtimalleri var o yüzden silip atamamış fakat bugün de yazmış 'sigara öldürür' diye kızın sigarayla fotoğrafına ithafen neyse arkadaşımda sadakatsizlik öldürür demiş yinede yazıyor cevap alamıyor şu ara.
şimdi biz bu pisliğin ne olduğunu görmüştük kızı uyarmadık yılanın başını ezemedik. kız hamileyken de söylemek doğru gelmiyor siz olsanız ne yapardınız.
haklısınız sanırımBaşta elinizi taşın altına sokmazsanız kaya olur işte böyle
arkadaşınız ve siz hala bu adamla görüşüyor musunuz?olay şu ki; bu adam geçen gece benimle görüşürken asıldığı arkadaşıma mesajlar atmaya başladı
arkadaşınız ve siz hala bu adamla görüşüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?