• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç kalmak, vicdan,hamile

damladamlasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
118
72
623
nereden başlasam bilemiyorum durumu böyle bir şeymiş demek. 3 yıl içinde olan durumlardan söz edeceğim.
görüştüğüm flört ettiğim biri vardı. bu kişi 6-7 aydır görüşürken tesadüfen bir arkadaşıma sosyal medyadan asıldı kızı tanımıyordu fakat kız çok yakınımdı onu biliyordu. bana durumu söyledi mesajlarına birlikte cevap verdik buluşmayı kabul etti oraya birlikte gittik bizi birlikte gördüğü zaman ki yüz ifadesi anlatılamaz. orada terk edildi hiçbir şey söyleyemedi yapamadı.

aradan zaman geçti yine bana sardı sen bunadın galiba dedim yaptıklarını unuttun vs. özür dilemeler, ben çok değiştimler, boş laflar ikna etmeye çalıştı bir gr umurumda olmadı bu 2-3 ay sürdü görüşmek istemeleri görüşmedim.

bu sırada da başka bir arkadaşımın iş yerinde çalışan bir kızla görüştüğünü öğrendim arkadaşımdan. sen hem bunları söylüyorsun bana hemde şu kızla görüşüyor muşsun, yine yakınımda olan biriyle dedim. ben şimdi o kıza bunları söyleyeyim mi? dedim. 'selamı mı da söyle' dedi.

sonra değmez dedim uğraşmaya bu pisliğin ne olduğunu anlar o kızda biter yakında dedim.kızla muhabbetim yok sadece arkadaşımın yanında çalışıyordu onun üzerine tanışım. bir kaç ay sonra bunlar evlendi. kız şuan 6 aylık civarı hamile emin değilim fakat hamile kalınca evlendiler sanırım.

olay şu ki; bu adam geçen gece benimle görüşürken asıldığı arkadaşıma mesajlar atmaya başladı. önce normal muhabbet gibi arkadaşım, evliliğini bebeğini tebrik ettiğini yazmış mutluluklar falan demiş. evet bunlar güzel şeyler, lazım çocuk ama heyecanda lazım seninde ihtiyacın var bence heyecana vs. saçma sapan yazılar.arkadaşım başından savmaya çalışmış aynı sektördeler iş yapma ihtimalleri var o yüzden silip atamamış fakat bugün de yazmış 'sigara öldürür' diye kızın sigarayla fotoğrafına ithafen neyse arkadaşımda sadakatsizlik öldürür demiş yinede yazıyor cevap alamıyor şu ara.

şimdi biz bu pisliğin ne olduğunu görmüştük kızı uyarmadık yılanın başını ezemedik. kız hamileyken de söylemek doğru gelmiyor siz olsanız ne yapardınız.

nereden başlasam bilemiyorum durumu böyle bir şeymiş demek. 3 yıl içinde olan durumlardan söz edeceğim.
görüştüğüm flört ettiğim biri vardı. bu kişi 6-7 aydır görüşürken tesadüfen bir arkadaşıma sosyal medyadan asıldı kızı tanımıyordu fakat kız çok yakınımdı onu biliyordu. bana durumu söyledi mesajlarına birlikte cevap verdik buluşmayı kabul etti oraya birlikte gittik bizi birlikte gördüğü zaman ki yüz ifadesi anlatılamaz. orada terk edildi hiçbir şey söyleyemedi yapamadı.

aradan zaman geçti yine bana sardı sen bunadın galiba dedim yaptıklarını unuttun vs. özür dilemeler, ben çok değiştimler, boş laflar ikna etmeye çalıştı bir gr umurumda olmadı bu 2-3 ay sürdü görüşmek istemeleri görüşmedim.

bu sırada da başka bir arkadaşımın iş yerinde çalışan bir kızla görüştüğünü öğrendim arkadaşımdan. sen hem bunları söylüyorsun bana hemde şu kızla görüşüyor muşsun, yine yakınımda olan biriyle dedim. ben şimdi o kıza bunları söyleyeyim mi? dedim. 'selamı mı da söyle' dedi.

sonra değmez dedim uğraşmaya bu pisliğin ne olduğunu anlar o kızda biter yakında dedim.kızla muhabbetim yok sadece arkadaşımın yanında çalışıyordu onun üzerine tanışım. bir kaç ay sonra bunlar evlendi. kız şuan 6 aylık civarı hamile emin değilim fakat hamile kalınca evlendiler sanırım.

olay şu ki; bu adam geçen gece benimle görüşürken asıldığı arkadaşıma mesajlar atmaya başladı. önce normal muhabbet gibi arkadaşım, evliliğini bebeğini tebrik ettiğini yazmış mutluluklar falan demiş. evet bunlar güzel şeyler, lazım çocuk ama heyecanda lazım seninde ihtiyacın var bence heyecana vs. saçma sapan yazılar.arkadaşım başından savmaya çalışmış aynı sektördeler iş yapma ihtimalleri var o yüzden silip atamamış fakat bugün de yazmış 'sigara öldürür' diye kızın sigarayla fotoğrafına ithafen neyse arkadaşımda sadakatsizlik öldürür demiş yinede yazıyor cevap alamıyor şu ara.

şimdi biz bu pisliğin ne olduğunu görmüştük kızı uyarmadık yılanın başını ezemedik. kız hamileyken de söylemek doğru gelmiyor siz olsanız ne yapardınız.

nekadar pislik biriymiş yaa, ama karısının bunu öğrenmeye hakkı var hamilede olsa bana göre

Ben dün buna benzer bir şey yaptım,gittim uyardım birini ve şimdi o kadar pişmanım ki....Üstüme düşmediği halde neden yaptım diye kendimi sorgulayıp duruyorum,bir de duyulursa söylediğim tam rezillik,sözde iyi niyetimdendi inşallah Rabbim yüzümü eğdirmez diye dua ediyorum her dakika.

kıza bebeğe bir şey olmasından korkmasam hiç durmam, şimdi zamanında uyarmamış olmanın pişmanlığını yaşıyorum gerçi burada uzun zamandır neler okudum. birileri uyarsa bile gözümüz körleşebiliyor belki o kız yine de bu adi adamla devam edecekti. bir de orada burada oğlumun kıyafetleri şunları bunları, karısını bebeğini çok seven adam pozları var insanın siniri bozuluyor.

arkadaşınız ve siz hala bu adamla görüşüyor musunuz?

ben görüşmüyorum fakat tw* dan ekli kalmışlardı eskiden,arkadaşım iş ortamında karşılaştı bir kaç kere hiç bir şey olmamış gibi davranmışlardı. zaten onunla bir şey olmadı. o asılır asılmaz bana haber vermişti.

Karışmayınn benimde buna benzer birkaç şey yaşadm ve yakın arkadaşm olmasına rağmen bişey diyemedm karışmadım şuan gördünki eşi çokkk değişti iyiki susmuşum diyorm belki doğru değil ama karışamadm

hamile olsun olmasın ortada kandırılan bir kadın var ben olsam mutlaka söylerim. ayrıca iş içinmiş bilmem neymiş Allah aşkına babanızın oğlu olsa bu karakterdeki insanlarla konuşmayın etmeyin ya. o hamile kadına da yazık günah. madem o pis adam heyecan arıyormuş gitsin başka yerde bulsun arkadaşınıza söyleyin kesinlikle görüşmesin. karısı bi gün yakalar bir şey olur adam kendini aklamak için o beni arıyor bilmem ne der arkadaşınızın başına kalır iş.

Bence karışmayın 6 aylık hamile diyorsunuz bebeği aldıracak hali yok ya.. Şimdi ağlar üzülür bebeğe birşey olur o yüzden bırakın sizden duymasın belki çocuk doğunca düzelirler. Umarım..

hamile kadına söylemeyin bence..
arkadaşın iş içinde olsa böyle bir insanla görüşmemeli.
bir insan eşinin ne işler karıştırdığını er ya da geç anlar.. bence siz hiç karışmayın.
kadın size ne bizim özel hayatımızdan dese öylece kalırsınız..

Karışmayın onlar mutlu mutlu poz veriyorlarmış işte demek ki mutlular. Ne diye huzursuz edeceksin insanları? Mantığı nedir? Senin kocan ona buna asılıyor. Eee? Sevgili olsalardı başka ama evlenmişler bir de bebek var hiç ellemeyin.

Söylersen ne değişecek ki kız bosanacak mi ? Hayır !
O yüzden bence ugrasmayin hiç karısı da biliyodur kocasını sonuçta

Back
X