• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç kalmak, vicdan,hamile

Sanırım ben olsam karışmazdım
Zaten pislikse eşi birşekilde farkedecektir yaptığı dengesiz haraketlerden,kadınlar hisseder bir şekilde,
Yani şimdi kadın hamile bir şekilde sarsılır ve çocuğa da zarar verebilir.

Ben olsam hiç karışmam,eşi de anlamış olması lazım nasıl biri olduğunu.Bir de suçlu mutlaka siz olursunuz.

Emin ol evlendiği kız ne oldugu zaten biliyordur.
çok seviyordur, evlenince yapmaz sanmıştır, bebek de aşklarının meyvesidir.
Çünkü bu kadar pislik oldugunu anlamamak...
bilemiyorum :KK64:

Hatta kk'deki tecrübelerime dayanarak, gözü kaymasin diye o kiz hamile kalmistir. Bebek ile baglayacagini düsünmüstür.. :KK14:

Ya kadın biliyorsa ve sana ne derse ne yapacaksınız?
Sanal da da olsa arkadaşınız neden adamla hala görüşüyor. İlginç.
Böyle insanlar çamur olur üzerinize sıçrar dikkat edin.

Bence siz yersiz yere fazla kurcalıyorsunuz adamı.Size ne ki evlenmiş barklanmış.Size ne, arkadaşınıza ne?İhanette kadını suçlayan tiplerden değilimdir ama siz bu vakada kurcalıyorsunuz adamı.Erkekler sohbeti istediği yöne çekeceği kadınları iyi seçerler.Çapkın bir erkek olduğunu, eşini aldatacağını boşverin de size böyle konuşmaya nasıl ve niçin cürret edebildiğini düşünün bence.

Sana bir hikaye anlatayim. Bu olay yillar once arkadasimin basina geldi. Serefsizin teki karısını aldatiyordu. Gitti bu adam seni aldatiyor diye uyardı kızı. Kiz bir ağladı iki ağladı gitti hesaplasti arkadasimin adini verdi falan derken.. sonra ne mi oldu, arkadaşımın ne or...lugu kaldi ne fahiseligi. Adam arkadasima tehditleri savurdu yuvamdan ne istiyosun seni oldurcem diye. Kiz napti, arkadasima iftira atti kocamda gozun vardi o yuzden camur attin benim kocam yapmaz !!! Sonuc. Onlar mutlu arkadaşım suçlu oldu.

Demem o ki hiiiiiccc bulasma. Bu devirme hemde boyle bi erkege bunu yaparsan seni mahveder. Kendini düşün

Siz söylerseniz ve adam doğal olarak yalanlar kadın ona inanır ve kötü siz olursunuz.Hatta gözü eşindeymiş gibi bile düşünebilir boşverin bence kadın hisseder sonuçta eşi hiç mi hissetmiyor :KK51:

Bence siz yersiz yere fazla kurcalıyorsunuz adamı.Size ne ki evlenmiş barklanmış.Size ne, arkadaşınıza ne?İhanette kadını suçlayan tiplerden değilimdir ama siz bu vakada kurcalıyorsunuz adamı.Erkekler sohbeti istediği yöne çekeceği kadınları iyi seçerler.Çapkın bir erkek olduğunu, eşini aldatacağını boşverin de size böyle konuşmaya nasıl ve niçin cürret edebildiğini düşünün bence.

aynen bize neydi zaten geçtiğimiz günlere kadar. adamı kurcalamıyoruz.yıllar olmuş sadece listesinde olan birini bulup yazan o adam sizce benim arkadaşım bu işlere uygun olduğundan ona yazmış mı oluyor. cüret edebiliyor olması geçmişte yaptıklarına bakılınca anormal geliyor mu? tek kişiye asıldığını da sanmıyorum. konuştuğu kızda zamanında işi kendi isteyerek yapmadı yanında çalıştığı insanlar o işi yapmasını istediğinden yaptı. kız işi nedeniyle o sektörde onun hakkında bunları ortaya çıkaramaz diye düşündüğünden bu arkadaşa cüret etmiştir ayrıca bana konuşmadı ha bana konuşsa o zaman rezillik çıkardı işte o mesajların ekran görüntüleri alınır icabına bakılırdı beni bağlayan bir şey yok.ki alındı ekran görüntüleri yazılanları bilseniz sohbeti kimin nası çektiği ortada.

şimdi ki durumda arkadaşımın iş ortamında sorun yaşamayacağını gösterebileceği konuşma görüntüleri olduğundan altından kalkabileceğini düşünüyor.

Back
X