Dün Sabah eşimle bir aktiviteye katılacaktık... Kaç gündür zaten konustugumuz bi konuydu.Kendisine eşlik etmek istediğimi söyledim ve birlikte gideceğimize hem fikirdik . Gideceğimiz günün sabahı için saati netleştirmedik.. Ben saatimin alarmlarını kurdum.Erken buldu yat uyu dedi ... Bir saat sonraya kurdum uyuduk Alarma uyandık.Erken dedik.Ücüncü alarmı duymadım.Beni uyandırmadan gitmiş..
Uyandıktan sonra farkettim.Sanırım alarmı kapattı.. Bana herhangi mesaj veya not bırakmamış.. Sosyal medyadan etkinliğe dair canlı yayın yapıp paylasmıs.İnternetim olmadıgından takip edemedim.Ailesi takip etmiş hatta çekimi benim yaptıgımı düşünmüşler.. Ziyarete gittiğimde onlardan öğrendim..Kendimce çok kırıldım.. Ailesinin yanında herhangi bişey söylemedim.. Sonra bize eşlik etti..Kırgın olduğumu farketti.Naif hareketlerle gönlümü almaya çalıştı..Ailenin yanında konuyu açmadık.Sonra ayrıldık.
Konuşma fırsatımız oldugunda uyuyordun uyandırmadım dedı.. Uyurken resmimi cekmiş onu gösterdi şebeklikler falan yaptı.. O an konusmayı tercih etmedım..Zaten regl sancısı tuttu ağrım oldu kendimle uğraştım eve geçtim yattım uyudum ilaç aldım dinlendim.. Kendime geldiğimde konuşma fırsatımız oldugunda beni yanında istemediğini düşündüğünü söyledim..Ayağının altında olmayayayım mı diye düşündün dedim.. Çok sinirlendim sana dedi ses tonu da yükseldi.. Üstüne telefonun alarmını nasıl kurmazsın seni uyandırmak zorunda mıyım dıye çıkışta bulundu..Koptuğum nokta budur.. Bana abarttığımı söyler misiniz..