- 26 Haziran 2024
- 65
- 9
- 6
- 34
- Konu Sahibi parsullllll
Merhaba tekrar bu konuyu acmak istedim oglum suanda tam 28 aylik galiba 26 aylikken acmistim konuyu konusmuyor diye cok acayip bu durum icindeyim herkes oglunda bisey yok gayet normal diyor yigenim kres öretmeni esimin yigeni dil terapisti onlarda otizim degil diyor evet kelime haznesi az ama basaka problem yok diyorlar ama ben korkuyorum 2 aylikta kardesi var bendemi sorun yoksa oglumdami kafayi yemek üzereyim biraz bahsedeyim bu ara anne bak baba bak diyor ama bazen bana baba da diyor babasina annede diyor ben düzeltiyorum onu herseyi gösteriyor bana herseye bak diyor bi odaya cagiracak eliyle anne bak duyor anliyorum gidiyorum oyuncaklariyla amacina uygun oynuyor beni taklit ediyor kelimeleride cikariyor cani isterse ama kulanmiyor sadece hadi ver gitti bitti mama komutlari yerine getiriyor mesela disari cikacaz benimde kendininde ayakabisini alir kardesininde pusedini cikarir hadi der bazen beni anliyor bazende anlamiyor gibime geliyor yani insanlarla iletisime gecer gider oynar ama kendi kendine pek oyun oynamayi sevmez illa ben olacam yaninda babasinada pek gitmez nadir gider yemegini yedikten sonra tabagini mutfaga götürür cöpü atar ama oyuncaklarini asla toplamaz tv ben 2 aydir cok az aciyorum daha cok oyun oynuyorz ama cok cabuk sıkılıyor bişeyden bişeye atlat cok uzun yazdım özür dilerim lütfen düşüncelerinizi yazın benmi kafayı yiyorum acaba herkesin görmediğinimi görmeye çalışıyotum piskolajım bozuldu bebeğime bille sevinemedim doğumdan 2 hafta sonra bu düşünceler beni bittirdi .yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkürler