Geç mi kaldım evlilik çocuk

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?

Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
45 e kadar tup bebek yapiyorlar diye biliyorum tabi onemli hastaliklariniz yoksa .hersey kismet kader vaktini bekler sizin elinzde degilkj

Evlilik için hicbir zaman geç değildir diye düşünüyorum. Çocuk için de belli bir yas yok her kadının vücut yapısı farklı yani neden olmasın ki. Arkadaşımın annesi menopoza girdim sanmış, son aylara doğru hamileliği öğrenmiş. 48 yaslarindaymis sanırım. Hem de normal yollarla yani olacağı varsa olur bence.

Çocuklu birisiyle evlenirseniz hayatınız boyunca şansınız var,illa kendiniz olmaya çalışmanız sizin için tehlikeli olabilir,ama taşıyıcı anne var vs var isterseniz yumurtanızı dondurun ilerde sizin genlerinizde bi çocuğunuz olabilir belki.

Bunu biz bilemeyiz. Hormonlariniza bakilmasi lazim. Evet, kadin icin yas ilerledikce cocuk sahibi olma sansi azaliyor ama sizden daha buyuk kisilerin dogal yolla hamile kaldigini da gordum. Bence bunlari dusunerek bu gunlerinizi mahvetmeyin. Mutlu olmak icin illa evlilik ve cocuk sart degil.

Canım benim bence 50ye kadar yolu var.Hiç üzme tatlı canını.Doğum haritana baktırdın mı hiç evlilik için?

neden hiç kimseleri beğenemiyorsunuz?biraz açabilir misiniz seçiliğinizi?
yaşınız ileri çünkü, merak ettim bu yaşa kadar illa ki kalbinizi hoplatmıştır bir insan.. ya da yeterince şans mı vermiyor musunuz insanlara?
bence bu kısım hamile kalmaktan çok daha önemli ve acil görünüyor.neden olsa bu levelı geçmeden çocuk olma kısmına geçemezsiniz.

Görümcem 43 de doğum yaptı normal yolla hamile kaldı normal doğum yaptı. Mükemmel bi anne çiçek gibi bakıyo evladına.
Benden kaç yaş büyük ama daha sabırlı.
Ben genç anne olan daha sabırlı oluyo lafına katılmıyorum genç anne olmama rağmen
Yaş ileri oldukça bence daha olgun ve oturaklı tecrübeli oluyo insan ona göre de çocuğuna bakıyo.
Tabi kendi fikrim bu benim..

Basladik yine evlilik ve cocuk olmadan da mutlu olunabilir nutuklarina. Yahu, soru bu mu? Konu sahibi belli ki evliligi de, cocugu da dusunuyor ki konuyu aciyor. Bayiliyorsunuz sosyal mesaj vermeye. Pofff!

Buraya konu acmaktaki amaç farklı görüşler gelsin diye değil mi ? Belki yapılan yorumlar neticesinde kişinin karari da değişecek ve başka pencereden bakacak .

İnsanları yaptığı yorumlardan dolayı eleştirmek sanırım sizin göreviniz değil.

Aman boşver kafana takma hepimiz bı yumurta bı spermden dünyaya geldik.
Annem 48 yaşında miyom ameliyatı oldu.
Ameliyat olacak hastaneye yatış yaptık. Doktor heyeti annemi çağırdı. O kadar doğurgan bı kadinsiniz ki, bu ameliyattan sonra hemen hamile kalırsınız dediler. ( o zaman 19/20 yaşındaydim sanırım). Annem doktorlara ne çocuğu 3 çocugum var en küçüğü kızım dedi. O zaman eşinizi çağırın imza versin tüplerinizi bağlamamiz gerek dediler.
Senin nasibinde evlat sahibi olmak varsa, Rabbim kuru yeri yeşertirde seni evlat sahibi yapar.

neden hiç kimseleri beğenemiyorsunuz?biraz açabilir misiniz seçiliğinizi?
yaşınız ileri çünkü, merak ettim bu yaşa kadar illa ki kalbinizi hoplatmıştır bir insan.. ya da yeterince şans mı vermiyor musunuz insanlara?
bence bu kısım hamile kalmaktan çok daha önemli ve acil görünüyor.neden olsa bu levelı geçmeden çocuk olma kısmına geçemezsiniz.
Tabi ki kalbimi hoplatan biri vardı, kendisiyle 18 yaşlarında sevgili oldum 7 sene sürdü ilişkim. ben 25 yaşındayken oda 34 yaşındaydı evlenmek istemediği için ayrıldım. Maddi sorunlarını bahane ederdi ama çok zengin bir aileydiler bence beni oyaladı .

Back
X