Geç mi kaldım evlilik çocuk

Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
35 yaş sonrası gebe kalabilmek zorlasabiliyor.bu biraz da yumurta rezervi izle alakalı.20 li yaşlarında rezervi tukenenler var.bunlar için tıbbın da yapabileceği fazla birşey yok.ama ileri yaşlarda rezervi yeterli olan tedaviyle gene kalabilenler de var.rezerviniz ne durumda öğrenebilmek için amh ölçümü yaptırmalisiniz

Kadin dogum doktoru yumurtalik rezerviniz ve kalitesi hakkinda siz e bilgi verebilir saniyorum ki,
zira menopoz yasi cok kisisel,
benim annem otuzlu yaslarin sonunda menapoz belirtileri gostermeye basladi,
bir baskasi ellili yaslarinda dogum yapti.

Çocuk için geç kalıp kalmadığınız ancak doktora gittiğinizde ortaya çıkar. herkesi genellemeyin. 20'li yaşlarında anne olamayanlarda var

Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Ben 38 Yaşında anne oldum,çevremde de 40 ve 43 Yaşında yeni anne olan Yakınlarım var :KK66: 43 Yaşında bir diğer tanıdığım ise şimdi 8 aylık hamile.hepimiz de normal yollarla hamile kaldık ben 3.denememde hamile kaldım şükür.Gönlünüze göre olsun her şey :)

Öncelikle hayatı geçirmek istediğiniz adam çıksın karşınıza dilerim, sonra da Allah size bekletmeden bir bebek nasip etsin. Bunların üstüne kafa patlatarak yapabileceğimiz hiçbir şey yok, Allah hayırlı günler nasip etsin gerisi boş.

Bende 22 yasinda evlendim suan yasim 25 ama hala cocuk düsünmüyorum ne yapalim? Bu gidisle 35i bulur :) bence annenle konus talip olayi ayarlasin bencil olmasin önemli olan o karakter icin kibar olsun 45 yasina kadar zamanin var

Ben bunla evlenmezsem kimse olmaz.Dolayisiyla dondurmaya da gerek kalmaz boşa para harcamış olurum; (Çünkü çok çok az vaktim var.Ayrilik acısı dinlenme yeni birini bulma derken geçer birkaç yıl, (o da bulursam)ozaman da mümkün olmaz.Zaten içim kolay ısınmıyor yasıtlarım da dökülmüş içim almıyor napim.Iste bunu içimin aldığımin hatrına..Iyi olur inşallah.

Kimsesiz çocuklara gönüllü veya koruyucu annelik yapın, bu kaygılarınız silinip gidecek.

Yani bi doktora gidip hormonlarınıza amh değerlerinize baktırabilirsiniz sırf çocuk için evlilik zaten olmaz ama değerler sınırdaysa aklınıza yatan bi fırsatı değerlendirirsiniz belki evlilik kısmet işi tabiki

Kuşak çatışması olacak diye geç evlenen kadınlar anne olmasın mı yani? Hani ikinci üçüncü çocuk icin ileri yaşlarda hamilelikte kuşak çatışması olur cocuk icin zor olur diye düşünülebilir ama ilk defa anne olacak bir kadın için bu durumun söylenmesi çok saçma..
Boş versene mal mal yorumlar işte

43 yaşındaki biriyle konuşuyorum,daha yeni tanıştım hoş biri , sohbet ettik bekar biri, 30-35 yaş arası biri olsa evlenirim dedi . Ben de 40 olduğuma göre bu da failed :KK43:

43 yaşındaki biriyle konuşuyorum,daha yeni tanıştım hoş biri , sohbet ettik bekar biri, 30-35 yaş arası biri olsa evlenirim dedi . Ben de 40 olduğuma göre bu da failed :KK43:

Valla panpa kimseyi bulamaz merak etme. Ben 30-35 yasindayim gayet yasitlarim ve 25-30 arasi abiler var talip olarak. Ne yapayim o kocamis kargayi:olamaz: Devir degisti artik kadinlar da yasitlariyla olmak istiyor.

Ben su an 32 yaşına yeni girdim ve 6 ay önce evlendim. Aklımda hic evlilik yoktu. Kafama gore birini bulmak zordu ve pes etmiştim. Eşim Bursa da ben Istanbul da yasiyordum. Ayni köylüyüz. Giresunun köyünde bir ahırda karşılaştık ilk. Ablasi bizim koyde evliydi. O sene babasi rahatsiz oldugu icin isten cikip koye gelmis normalde bende gitmeyecektim o sene koye ama bor vesilr oldu gittim. O gun ayni saatte o ahirda olmamiz bile tamamen kader gibi bir sey anlatmasi uzun. Demen o ki yillarca hemen hemen ayni çevrede büyüdük. Aileler birbirini taniyor. Daha once yollarımız kesismis ama birbirimizi fark etmemisiz. O da evlilikten umidi kesmis aramayi birakmis ben de öyleydim. Ablasinin bir şakasıyla konusmaya başladık ve simdi evliyiz. Iyi ki diyorum. onu karsima cikan rabbime şükürler olsun. Yani nasipten öte köy yok. Gerçekten nasipte varsa o kisi seni vakti geldiğinde buluyor. Vakti gelmeden önce yan yana gelmişiz gozlerimimiz kesismemis. Bir inek ahirinda düştü gözlerim gözlerine. Saati vakti orasıymış iste. Canınızı cok sıkmayın. Nasipte varsa evlilik de cocuk da olur ama nasipte yoksa tasi delsen de nafile. Hayırlı geceler ⚘

Ben su an 32 yaşına yeni girdim ve 6 ay önce evlendim. Aklımda hic evlilik yoktu. Kafama gore birini bulmak zordu ve pes etmiştim. Eşim Bursa da ben Istanbul da yasiyordum. Ayni köylüyüz. Giresunun köyünde bir ahırda karşılaştık ilk. Ablasi bizim koyde evliydi. O sene babasi rahatsiz oldugu icin isten cikip koye gelmis normalde bende gitmeyecektim o sene koye ama bor vesilr oldu gittim. O gun ayni saatte o ahirda olmamiz bile tamamen kader gibi bir sey anlatmasi uzun. Demen o ki yillarca hemen hemen ayni çevrede büyüdük. Aileler birbirini taniyor. Daha once yollarımız kesismis ama birbirimizi fark etmemisiz. O da evlilikten umidi kesmis aramayi birakmis ben de öyleydim. Ablasinin bir şakasıyla konusmaya başladık ve simdi evliyiz. Iyi ki diyorum. onu karsima cikan rabbime şükürler olsun. Yani nasipten öte köy yok. Gerçekten nasipte varsa o kisi seni vakti geldiğinde buluyor. Vakti gelmeden önce yan yana gelmişiz gozlerimimiz kesismemis. Bir inek ahirinda düştü gözlerim gözlerine. Saati vakti orasıymış iste. Canınızı cok sıkmayın. Nasipte varsa evlilik de cocuk da olur ama nasipte yoksa tasi delsen de nafile. Hayırlı geceler ⚘

:KK200::KK200::KK200:Cok seker bir hikaye, Allah mesut etsin!

Bu erkeklerin genç kadın merakını anlamıyorum gerçekten. Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi kadınlar da kendileriyle yaşıt ister. Ben mesela 32 yaşındayım 43 yaşında biriyle evlenir miyim, aşık olursam evet. Ama ben 32 yaşındayım daha genç bulamam diyip de asla evlenmem.

Back
X