geç mi kaldım sizce

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
merhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo

merhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo

Yoo,neden geç olsun ? Daha önce işledikleri konuları sen kendin kapatmaya çalış,bundan sonrasına dershaneyle devam edersin.

neden yazıldın şimdi?sorun olmaz açığı kapatmak için daha çok çalışırsın.hiç dershaneye gitmeden kazananlar var.

Hayır hiç geç değil. Dershane derslerini düzenli çalış. Hocalarla görüş açığı kapatmak adına neler yapabilirsin diye. Planını yap devam ett 👍

şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
2 saat çok az.dershanesiz kazanan da var butik dershaneye gidip barajı bile geçemeyen de var.dershanede rehberlik hocanla otur plan program yap.onlar yardımcı olur.bu sınav için 6 ay uzun görünse bile az zamanın kalmış.hemen oturtursan planını yetiştirebilirsin.demoralize etmek gibi olmasın ama günde 2 saatle olacak iş değil bu.

şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
2 saat az canım sen onu 4 yap şimdilik en azından.2 saat onların daha önce işlemiş olduğu şeyleri çalış geri kalanında güncel işlediklerinizi çalış bu şekilde eksik kapanır.ben çok geç çalışmaya başlamıştım en son girdiğimde günde 6 saat falan çalışıyordum hatta daha fazla bile olabilir çünkü tmden bölüm yazmaya 3 ay kala falan karar vermiştim.

Eksiğin coksa gec kaldın paranı cöpe atma evde calıs eksik kapatmayı dene

Şuan dershaneye gitmek para israfı olur bu sene evde çalış öylesine gir seneye sağlam bi şekilde dershaneyle beraber yürütürsün

Back
X